Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana 50 kere dedim şu motorun sağını solunu bızıklama diye ama dinleyen kim neyse ben gelince bi ayar çekerim:p

seni tek silindirli motor diye söker çift silindir yapıp geri toplarım ben pelùş:) yeter kı bir işe besmele ile başlayayım :)

seni tek silindirli motor diye söker çift silindir yapıp geri toplarım ben pelùş:) yeter kı bir işe besmele ile başlayayım :)

Sakın ola yapmaaaaaaaaa!!!!!1
Biz onun tek silindirli haliyle başedemiyoruz,alimallah çift silindir hele birde su soğutmalı oldumu maffeder bizi ::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi o 2 direnci aynı değerdeki dirençlerle değişirsen düzelir. ben de 150 zcninkini yakmıştım. yakın değerde taktım, önceden 60 km gittiğim halde gösterge inmezken 20 km gittiğimde gösterge inmeye başlıyordu. yani orijinal göstergeden daha doğru gösteren gösterge yapmıştım :queen:

benim ybr gene fazla yaktı sanırım. 193 km ve çeyrek depo kaldı...

ya da gene asbestli benzin aldım.

depo şamandırasında ince teller varya gidip gelen onları yakıp kavurdu büyük ihtimalle maximum mecbur alacam yani bi şamandıra..direncleri de bızıklamak yok :)

ben bu ampulu söküp garanti için gitmiştim servise sonra nereye koyduğumu bulup takamamıstim kanka..bugün şans eseri buldum taktım daha önceden kullandım sorun yapmıyor yani..bu arada bugün perpaya motoru görmeye :) şaka bi yana cafer abiyı görmeye gittim:) motorumu da gördüm ama kanka sittin sene resmini cekip koymıcam motorun..göz değiyor motoru altıma aldım mı getiririm bakarsın panpa..

tamam panpa bu hafta 4-12 çalışıyorum sabahtan gel sana bi yemek ısmarlayım,motoruna bakalım...

1000 cc nin altında motora kasko yapmıyorlar ya toplu sigorta paketi alacaksın onuda dahil ettireceksin oda tuzlu oluyo o iş yaş iş yani ama varsa bulursan banada haber ver

şenol abi yapan bazı şirketler varmış cok degil ama genede yapan varmış inteernette araştırdıgım kadarıyla ya motoru getirince nereye koyucagımı düşünüyorum apartmanda oturuyorum :S acık bi alana koymak zorundayım acaba ne gibi güvenlik önlemleri almalıyım calınmaması için alarm taktıramıyorum serwis garintiyi iptal ediyor başka :) kilit alıcam ama işe yararmı ? lastigi bırakıp motoru götürmesinler diye korkuyorum aadam 1-2 saat ugraşır lastigi söker bırakır kalanını götürür yani ne gibi önlemler alayim sizce? :D

şenol abi zurich sigorta yapıyor mesela internette ögrendigim kadarıyla

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim boludan okan vardı.. unige idi niçk.... ben askerdeyken kaybolmuş.. nerdedir neden foruma girmiyordur bilen varmı...........

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben varım ekmek arası getir motoru :) koskoca şehirde bi kişi bile bulamadınmı? Kolay formülünü yazayım. Düz bi yolda iki elini birden bırak. Eğer bıraktığın gibi gidiyosa düzdür. Eğer biraz seni sağa veya sola yatırıyosa çaprazdır. Veya düz durduğunda motor sağa sola kaçıyosa.
bizim buralar arnavut kaldırımlı taş döşeme hep o yüzden öyle el bırakma ile ayarlanmıyo yumurta:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok la motor sürmeyi bilen yok diyon ya ondan diyom.. :queen: yarın gelsen olum karamürsele.. kırma bi kere bizi ya..

panpa inan şenol abiye ayıpdiğım benzini kullanıyorum 1 lira para harcamamam lazım..kız isteme işi iyice gerdi beni para lazım acayip miktarda o yüzden yerimden kıpırdayamıyorum kredi kartına yine 2bin lira ekstre geldi anasını satiyim..

ghostcorc Nickli Üyeden Alıntı

1000 cc nin altında motora kasko yapmıyorlar ya toplu sigorta paketi alacaksın onuda dahil ettireceksin oda tuzlu oluyo o iş yaş iş yani ama varsa bulursan banada haber ver
şenol abi yapan bazı şirketler varmış cok degil ama genede yapan varmış inteernette araştırdıgım kadarıyla ya motoru getirince nereye koyucagımı düşünüyorum apartmanda oturuyorum :S acık bi alana koymak zorundayım acaba ne gibi güvenlik önlemleri almalıyım calınmaması için alarm taktıramıyorum serwis garintiyi iptal ediyor başka :) kilit alıcam ama işe yararmı ? lastigi bırakıp motoru götürmesinler diye korkuyorum aadam 1-2 saat ugraşır lastigi söker bırakır kalanını götürür yani ne gibi önlemler alayim sizce? :D

şenol abi zurich sigorta yapıyor mesela internette ögrendigim kadarıyla

panpa inan şenol abiye ayıpdiğım benzini kullanıyorum 1 lira para harcamamam lazım..kız isteme işi iyice gerdi beni para lazım acayip miktarda o yüzden yerimden kıpırdayamıyorum kredi kartına yine 2bin lira ekstre geldi anasını satiyim..

tamam kanka seni çok severim bilirsin.. kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran.. kardeşim benim..sıkma canını..
hatta ince bişeyler giy ben geliyom ,şu kgs yi doldurayım :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
otobana çık ekmekarası :) hem bi hız denemeside yaparsın :)

bütün gün motor üstündeyım hız denemesını bırak sürmek bile gelmiyor bazen içimden

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------

tamam kanka seni çok severim bilirsin.. kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran.. kardeşim benim..sıkma canını..
hatta ince bişeyler giy ben geliyom ,şu kgs yi doldurayım :queen::queen:

kanka ben çıplak geziyorum zaten sen gel sana göstereceğim :) bu arada katlanan plakalik da yaptım motora :):)

bütün gün motor üstündeyım hız denemesını bırak sürmek bile gelmiyor bazen içimden

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------

kanka ben çıplak geziyorum zaten sen gel sana göstereceğim :) bu arada katlanan plakalik da yaptım motora :):)

hani olum resimler... şunları bi fotolada bakalım daaa .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum onları da yarın çeker atarım ellerim yağ içindeydi bugün komple

Forumdan Uzaklaştırıldı
vites değiştirmekten sol ayağımın baş parmağı sızlıyor artık yeminle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar