Erhan :queen: oralardamısın??
Havanın güzelliğe bak ruhsat ve akümüde aldım kim tutar beni söliin banabügü Berkanta ekipman almaya gidicez motomax a sonrada taide motoruna yaz bakımı ardında pratik çalışmalar ve o da bir motorcu olcak
bi aksiyon olucak mı??
Bende zamanında yunusa çok baktırdım. Yunusun bakışı iyidir :cherry: Akşam 7gibi nerede olursunuz aceba mesai çıkışı bi alo derim gerçibizde yunusla saat 1 de etlikte olmak üzere motora bakmaya gidiyoruz...
Havanın güzelliğe bak ruhsat ve akümüde aldım kim tutar beni söliin banabügü Berkanta ekipman almaya gidicez motomax a sonrada taide motoruna yaz bakımı ardında pratik çalışmalar ve o da bir motorcu olcak
bi aksiyon olucak mı??
Ağaçlar için çukur açma işini kim yapacak sen mi?Biz saat 2de çıkıp çerkeşin oradaki bedil köyüne gidiyoruz. saat 14.00' de 4.44' den hareket edip gidip çadırımızı kurup, içkilerin gözüne vurup, muhabbetin köküne inip, ertesi gün ağaç dikme olayının akabinde öğleden sonra çıkıp tekrar Ankara' ya dönüş var.
Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Bende fz6 almak üzereyim...beyler; çalsın sazlar oynasın gızlar;
yunus ile baktığımız cbr 250 r ile el sıkıştık...deviri pazartesi günü gerçekleştircez inşallah...
beyler; çalsın sazlar oynasın gızlar;
yunus ile baktığımız cbr 250 r ile el sıkıştık...deviri pazartesi günü gerçekleştircez inşallah...
Herkese selam..
Bugün hava çok güzel. Gazlamak isteyen olursa telefonum: 05325952481
---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Bende fz6 almak üzereyim...