Ooo liste almış başını gitmiş yahu çok sevindim MT Camiasiyla ilk gezim olacak belliki hiç yabancılık çekmeyeceğim. Alper_tim 3 haziranda nereye gidicez bi kopya bi ipucu ver artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Irfan aga senin arabayla gelmeme ne gerek var yap bi dört teker motor onunla gelhiç olmazsa adı araba değil motor olur
şaka bi yana abi MT logosu süper olmuş eline aklına sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Abi MT ürünlerinden yapalım senle berabergömlek tişört v.b ben tekstilciyim nasıl olsa ben uretirim sende nakışını baskısını yaparsın.
birazda ucuz satarız tam olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Istermisin bütün MT üyelerini nicklerinin başına piyanist eklesin mesela( piyanist_ kor@y )![]()

Şuan dışarda hava aniden kapadı ve gök gürledi bu hiç ama hiç hoşuma gitmedi....
irfanım dışarsı şuan hiç öyle söylemiyor bulutlar yüksek ama sabaha kadar yağabilir .
Valla oda olabilir çok duydum itfanın motürün yağ yakmasini.
F54 le koray duymasın burnumuza gelenin ekmek kokusu değil yağ kokusu olduğunu iddia ederler şimdi![]()
gelerom ağe lan edek ağe ..nasılsın yorumApo'cum geliyorsun sendeyenge izin verdi mi?:cherry: şaka şaka gel hele bir şöyle iki hanek edek :queen:
ben zaten yağmurlukları alacağım yanıma dursun varsın bakarsın lazım olur.....yağsın abi oda lazımmevsim titibari ile yaz yağmurları modundayız yağar geçer hava raporunu an be an takipteyim şu an cumartesi pazar sıkıntı yok biz yağmuru sapanca gezisinde ailecek yemiştik fatih ve koray da yediler sende yersin bizim için olmammı ? :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
yavvvv bu korayla fatih törtılları , benim adımı 90 na çıkardılar inmiyor 80 e :cherry: pis ybr ciler ne olcek :cherry: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
sen bırak şimdi onu bunu da şu fatihle koraya verelim gürgen odununu verelim kırbacı panpişim hondacım ::gazla:: :cherry:
ben zaten yağmurlukları alacağım yanıma dursun varsın bakarsın lazım olur.....
sen bırak şimdi onu bunu da şu fatihle koraya verelim gürgen odununu verelim kırbacı panpişim hondacım ::gazla:: :cherry:
öndercim belliki yeni üyesin anladık anladıkta hep pot kırıyorsun bilader![]()
![]()
sana bir resim ekleyeyim detaylar için boş zamanında bu konuyuda okyrsun kardeşim görüşürüz
[url]http://img688.imageshack.us/img688/9224/img0008ust.jpg[/URL]
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/87327-400-cc-suzuki-el-yapimi-buggy.html
tişört işi güzel fikir lakin işin para kısmı bozar beni![]()
ARKADAŞLAR BU GEZİ TARİHİ BENİM EVLENME YILDÖNÜMÜNE RASTLADI.ÖZEL ALAKA BEKLİYORUM ONA GÖRE.BİLHASSA EVSAHİBİ PİYANİST İRFAN KARDEŞİMDEN...:queen:
Boşver pampişim törtılım,onlar bizim avucumuzun içindeki törtıl çekirgelerimiz değilmi,onlara kırbaç vuracak adamı ben biliyorum da söylemem,fatih ondan çok tırsıyor
Shreder lakabı taksak ona acep bize gürlermi ::queen:yada başka bir adaymı bulsak bu pozisyon içincanımızı sıkan çekirgeye vurdururuz kırbacı
![]()
Beni listeden kim sildi yahu.
Güncel forever
1-piyanist_irf+1 (Tanımayan yok zaten )Ninja törtil 4 lüsünün Donatellosu
2-f54 +1 (muhalefet Fatih)asabi ve hırçın rafael
3-cbr100xx
4-Onur Y. + 1
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm(Koray Küçükkocaoğlu)törtıl leonardo
17-u.ak
18-speedy2--gelemediği için yerini aytaç dolduracak
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N. (Ahmet Ataş-05308220058)usta splintir
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici -- Batuhan
36-murat_112
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan (cbf 150)
39-erhan karaman (kardeşim)(cbf 150)
40-serhat (dr 600)
41-Raphae1 +1
42-binbaki
43-Aragorn78 +1
44-Murat_112 'nin ekürüsü -- Zafer
45- pasaa+1
46- lycantrophic
47- endurucu52+1
48-halit_bayrak+1
49-halepli
50-haydarBıçak
51-mezit (piyanist_irf, benimle gelecek )
52- crossçu 41
53-tr100a
54-by-alp+1
55- İsmet + 1
56-barış
57-okan
58-ÜmitDURA