Pardon benimle gurup yaparmısınız acebe![]()
İrfan bende iki tane telsiz var birini sana getireceğim ben en arkadan gelirim sorun olduğunda sana direk ulaşırım tamammı hatta elinde telsiz olan varsa getirirse haberleşme geziyi daha rahatlatırız
çok iyiydi abi...
İrfan bende iki tane telsiz var birini sana getireceğim ben en arkadan gelirim sorun olduğunda sana direk ulaşırım tamammı hatta elinde telsiz olan varsa getirirse haberleşme geziyi daha rahatlatırız
Bende de var iki tane çantaya koyarım.
Üzülerek söylüyorum ki bende gelemiyorum arkadaşlar. Ama aranızda olmayı cok istiyordum.Ne zaman bir şeye heveslensem kursağımda kalıyor bu şekilde. Size iyi eğlenceler. Bir daha ki sefere inş.
alper usta 3 haziran buluşması istanbul içimi yoksa istanbul dışımı?
katılım gösterecek herkese kazasız belasız sürüşler
bol bol resim bekliyoruz
3 haziranada kimselere söz vermeyin şimdiden söylemiş olayım
büyük buluşma patlatıcam :queen:
Istermisin bütün MT üyelerini nicklerinin başına piyanist eklesin mesela( piyanist_ kor@y )yahu bu karamürselde de amma piyanist varmış... karamürsel yoksam piyanisti ile mi meşhur..:queen::queen:
abi bana bi piyanist virsenel:
piyanist_aLp olarak değiştirmek istiyorum nickimi :cherry:
Mt içinde kişilerin düzenlediği organizasyonlar içinde boyle yoğun katılımların olduğu buluşmalar oldumu acaba daha önceleri,,yoksa bu piyanist bu cesareti,çekim kuvvetini nerden alıyor anlamış değilim
Yanık ekmek kokusu geliyor irfan kalk uyuma fırının başında
Anladım olayı milleti taze ekmek kokusuyla kandırıyormuş,aynı koku banada geldi şimdi![]()