OOOOOOOOO Hayırlı uğurlu olsun.
Abi benim hiç sıfır motorum olmadı

Allah bizede verir inşallah
Teşekkür ederim eyübüm sultanım

Sen neyapacaksın cbf nin sıfırını sende öyle bi makine varki ömürlük hemde,3 cbf eskitir ardına bağlayıp sürüm sürüm süründürür

Allah tez zamanda istediğin sıfır km motoru sanada ansib etsin....
hayırlı olsun...güle güle kullan .. kaliteli yağ tercih et
Teşekkür ederim,,,yağ tercihim genelde ;ybr ciler hiç yağ kullanmıyorlarmış

onlardan arta kalanları takviye etmeyi düşünüyorum
Abi tekrar hayırlı uğurlu olsun. Hem motoru aldık hemde gezi gibi oldu çok keyifli bir gündü bütün arkadaşlara teşekkürler. Korayda cbf aldıktan sonra bizi kimse tutamaz söyliyim:queen:
saolasın kardeşim,çok keyifli güzel bir gündü sayenizde..korayın içine düştü bir ateş napar artık bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. En iyisini yapmışsın. Sıfır gibisi var mı..!
Keyifle kullanmanı diler, yardımcı olan arkadaşlara (başta Metehan'a) teşekkürlerimi sunarım.:cat: (Teşekkür etmek içimden geldi.:wiinkk
eyvallah abi teşekkür ederim.aynen sıfırın tadı başka,ha şurdan ha burdan ne çıkar ne sürpriz yapar sıkıntısı yok en azından.metehan bu ne yapacağı belli olmuyor,Allah onada öyle bi cüsse vermiş ki ama içinede yumuşacık bir kalp yerleştirmiş,pamuk gibi...tam yaslanmalık
kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..mete abi sen nasıl bi adamsın ben anlamadım

bak bu konuda ciddiyim bu kadar insana yardımcı oldun sevindirdin yol gösterdin

cennetliksin heralde

adamın hasısın

cbf aşkı senle daha bi başka:queen:
teşekkürler mücahit,amiin diyorum,allah tüm motorseverleri başta mt li dostlarımı korusun..
hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullan kazsız belasız nice uzun kmlere
saolasın fatih,buldunmu aradığın Gt yi....
hayırlı olsun..
güle güle kullan...
Mete abi bu forumun gülü
ebubekir noldu hani bana temiz Gt 250 buşacaktın yalan oldu demi

saolasın kardeşim,sende güle güle kullan seninkide yeni sayılır.
Kazasız belasız güle güle kullan
teşekkürler lukas...
kazasız belasız iyi günlerde kullan. cbf 150 sağlam motordur,Mete pandasını taşıdıkdan sonra :cherry: gerisini sen düşün artık...
tekerin düz bassın...
Teşekkür ederim..Mete şu an activaya zulmediyor

nasrettin hocanın eşeği misali bazı ters bazı düz,artık bi gün eşşek onu tekmelemez inşallah