E-5 den 1. (boğaz) köprü, köprüden evvel son çıkış olan sarıyer-istinye/beşiktaş sapağına kadar gelin sonra sarıyer istikametine girip devam edin. yola çıktıktan sonra ileride BP yi göreceksiniz zaten :wiinkk:
bakırköyden bir arkadaş vardı paralı yol güzergahını soranaynen eleman tedariğinde et köfte tedariğinde bulunsunbir oturuşta bi dana yerim :cherry:
sizde saate göre otoyol gişelerin girişine gelin orası çok geniş orada buluşacak olanlarla beraber gelirsinizhocam o zaman bizim yol çok uzamayacakmı?

siz çorludan çıkıp büyükçekmece beylik düzü avcılar k.çekmece gölünü geçip bayırı çıkınca k.çekmece belediyesinden sonra sağınızda atatürk havalimanı kalacak oradan sonra iki seçeneğiniz var ya düz devam edip 1. köprü yoluna yada havaalanı kavşağından 2.köpru yoluna girip hiç biyere sapmadan köprü geçişlerine kadar gideceksiniz oradan sonra ise yukarıda verdiğim haritalardan takip edebilirsiniz .dersimizin konusu sobamızın borusu biz silivri üzerinden beylikdüzü istikametine giderken nerelerden geçmemiz gerekiyor yol tarifi yapabilecek arkadaşlar leventide bilmiyoruz bp yide
siz çorludan çıkıp büyükçekmece beylik düzü avcılar k.çekmece gölünü geçip bayırı çıkınca k.çekmece belediyesinden sonra sağınızda atatürk havalimanı kalacak oradan sonra iki seçeneğiniz var ya düz devam edip 1. köprü yoluna yada havaalanı kavşağından 2.köpru yoluna girip hiç biyere sapmadan köprü geçişlerine kadar gideceksiniz oradan sonra ise yukarıda verdiğim haritalardan takip edebilirsiniz .
eeeee başka alternatifmi varki çanakkale üzerindenmi gelsinler :queen:diğerleri çok karmaşık olabilir ben onları k.çekmeceden sahil yoluna sokturup oradan arabalıylada geçirttiririm ama ya yolu şaşırırlarsa o vebali alamam maksat yol yapmaksa bunada katlanılacak...bu şekilde yol çok uzar ama
Bence siz direk fatih sultan mehmet köprüsnde musait bi yerde bekleyin saat 9:10-9-15 gibi köprüden geçicez arkamıza takılırsınız ...bence bu daha iyi fikirpeki paralı yola girsem yani otobandan direk sarıyer e mi gelelim yoksa ERROR88 dediği gibi eskihisara mı gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
amac hep birlikte yol yapmak yoksa bana 250 km cok uzak birde motor küçük
hayırdır inşallah ne görsünBen uzun yola çıkarken , ne olur ne olmaz diye mutlaka ,ilk yardım çantamı yanımda taşırım.
[url]http://img72.imageshack.us/img72/8839/265x.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Bu arada Abdurahman (halepli) kardeşim rüyamda seni gördüm.
Bence siz direk fatih sultan mehmet köprüsnde musait bi yerde bekleyin saat 9:10-9-15 gibi köprüden geçicez arkamıza takılırsınız ...bence bu daha iyi fikir
Bu gezi olayı için bogaziçi köprüsünden anadoluya geçiyoruz. Gişelerde ben sağa çekip çantamdan ogs mi çıakrtıp koluma takıyorm. Gişelerden geçtikten sonra yolun ortasında senın motor yan sehpada, eldivenlerin sağda solda duruyor. Motorun yanına yanasıyorum sende arkadan yuruyerek gelıyorsun. Birşeyın var mı diye soruyorum? Sende yok abi , biraz suruklendım ama korumalar sağolsun bişiiyim yok dıyorsun. Bu arada motorun cbr 250 idi.
---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:42 ----------
hayırdır inşallah ne görsün
Allah korusun Abduramanım. Rüüyalar terse derler.Görkem hocam o zaman ben gelmeyeyimbaksana köprüde sürükleniyormuşum