29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu liste c.tesiye kadar 70'i bulur demedi demeyin. Bende gelmeyi düşünüyorum orhangazi'den. Ama kesin değil. Cuma günü belli olacak:)

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abi geçtiğimiz cumartesi mete nin yanındaydım büyük bi ihtimal gelicem dedi ama senin köfteride ben yerim dedi tamam dedim :):):)

:cherry: ben bilirim onun köfte yemesini :cherry: seni iyi uyutmuş gelsinde bana anlatsın , o küfte muhabbetlerini :cherry: o gelsinde benim küfteleri yesin sıkıyosa :cherry: :p

:cherry: ben bilirim onun köfte yemesini :cherry: seni iyi uyutmuş gelsinde bana anlatsın , o küfte muhabbetlerini :cherry: o gelsinde benim küfteleri yesin sıkıyosa :cherry: :p

Evet biliyorum o köfte muhabbetini abi sende çok bonkörsün ne diye adam başı 1 kilo köfte söylüyosun sen anlamadınmı mete formdan düşmüş o zaman :):) abi merak etme şimdi bayaa bi form kazanmış. Köfte,kufte bırakmaz bu sefer..... :):):):)

Kocaeli İl Temsilcisi
Bu liste c.tesiye kadar 70'i bulur demedi demeyin. Bende gelmeyi düşünüyorum orhangazi'den. Ama kesin değil. Cuma günü belli olacak:)

hemşerim , toprağım :) şayet gelmen kesinleşirse özcan1980 n ile irtibat kurup onlarla orhangaziden boyalıca üzerinden gelebilirsin , kesinleştiği gün listeyi güncelleyebilirsin görüşmek üzre :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet biliyorum o köfte muhabbetini abi sende çok bonkörsün ne diye adam başı 1 kilo köfte söylüyosun sen anlamadınmı mete formdan düşmüş o zaman :):) abi merak etme şimdi bayaa bi form kazanmış. Köfte,kufte bırakmaz bu sefer..... :):):):)

bak köfte konusunda meteyle alakalı sana bir kaç tavsiye ve sıtrateji söyleyeyim :cherry: yani masadaki taktiği şudur :)

seni bolca muhabbete tutar, ve yaaaa şu garsonu sanki bir yerden tanıyorum , ahaaa bakkk tayyare geçiyo deyip sen kafanı çevirdiğin an 2 adet köfte gitmiştir anlayamazsın :) bunun için köfteleri tek tek cetelesini tutman icab eder :cherry:

diğer uyarmak istediğim başka bir önemli konuda yemek yerken asla gözlerinin içine bakma ve sinirine dokunacak sohbetlere girme çok sinirli oluyor:cherry: heleki parmakla dürtme ,dokunma dikkatini dağıtma şekillerinden uzak dur :cherry:

eğer uyguladığı bu taktikler sende işe yaramaz ise her zaman bir (B) planı vardır ve kısa fakat işin içinden çıkamayacağın kazık sorular sorar :cherry: yani sorar ve köfteye yumulur sen cevaplayana kadar iş işten geçmiştir artık aç bir adamsındır :cherry:

şu aşağıdaki gördüğün tam ekmek kumrudur...:cherry: ve tuttuğum kronometre zamanıyla 1 dakika 48 saniyede hakkın rahmetine kavuşmuştur geriye aeta kalan boş ayran bardağı, bir kaç parça peçete ve kağıttan ibarettir .

ya bu gezilere ilk defa katilanlar yani fazla bilgisi olmayanlar hangi safta olecek..öndemi ortadami arkadami ?
varmi öle bi düzenleme

bak köfte konusunda meteyle alakalı sana bir kaç tavsiye ve sıtrateji söyleyeyim :cherry: yani masadaki taktiği şudur :)

seni bolca muhabbete tutar, ve yaaaa şu garsonu sanki bir yerden tanıyorum , ahaaa bakkk tayyare geçiyo deyip sen kafanı çevirdiğin an 2 adet köfte gitmiştir anlayamazsın :) bunun için köfteleri tek tek cetelesini tutman icab eder :cherry:

diğer uyarmak istediğim başka bir önemli konuda yemek yerken asla gözlerinin içine bakma ve sinirine dokunacak sohbetlere girme çok sinirli oluyor:cherry: heleki parmakla dürtme ,dokunma dikkatini dağıtma şekillerinden uzak dur :cherry:

eğer uyguladığı bu taktikler sende işe yaramaz ise her zaman bir (B) planı vardır ve kısa fakat işin içinden çıkamayacağın kazık sorular sorar :cherry: yani sorar ve köfteye yumulur sen cevaplayana kadar iş işten geçmiştir artık aç bir adamsındır :cherry:

şu aşağıdaki gördüğün tam ekmek kumrudur...:cherry: ve tuttuğum kronometre zamanıyla 1 dakika 48 saniyede hakkın rahmetine kavuşmuştur geriye aeta kalan boş ayran bardağı, bir kaç parça peçete ve kağıttan ibarettir .

[url]http://img401.imageshack.us/img401/6730/img588.jpg[/URL]

[url]http://img803.imageshack.us/img803/8048/img591j.jpg[/URL]

:mrgreen::cyclopsan:):queen:Abi söylecek kelime bulamıyorum bu nasıl bi tiptir yauuu:flower::flower::cherry::cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
ya bu gezilere ilk defa katilanlar yani fazla bilgisi olmayanlar hangi safta olecek..öndemi ortadami arkadami ?
varmi öle bi düzenleme

bir düzenleme yok boş safı bulan doldursun :) yalnız gurup sürüşünü ve tavsiyeleri bir önceki sayfada paylaştım önde yolu bilen birinin olması önemli bir konu , diğer gurup sürücülerine uyum altın kural :)

vay ortalık şenleniyor :flower: İrfanım mucidim, köfteler için şimdiden sen bir tosun kestir anca yeter :cherry:

Kız arkadaşı, nişanlısı veya eşiyle gelicek kimse var mı ? O na göre ben getirirsem Garibim tek kalmasın. Tek kalırsa beni gebertir de o bakımdan. +1 Bayan artçılı kaç kişi geliyor ?

F54

11:15 te eskihisardamısınız???

güzel... eğer gelirsem 11:30 da evden çıkar ,körfezi dolanır 11:55 te topçularda yanınızda olurum...:pl::flower::thumleft:
samet aga sen ali ağaoğlundan alikopteri ödünç aldın heral:queen:

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

Kız arkadaşı, nişanlısı veya eşiyle gelicek kimse var mı ? O na göre ben getirirsem Garibim tek kalmasın. Tek kalırsa beni gebertir de o bakımdan. +1 Bayan artçılı kaç kişi geliyor ?
+ 1 yazanlar kız arkadaş eş veya nişanlısı ile geliyor

irfan ben cumartesi gecesinden geleceğim annemde kalacağım. sabah gözünü açtığın gibi beni de uyandır senin eve geleyim ordan beraber hareket edelim...

Selamun aleyküm cemaat , hız yapmak yasak grup sürüşü olacak.Tem camlıca gişelerde buluştuğumuzda grupları 10 arlı yapacağız cc fark etmez çünkü hız sınırına uyacağız.
İrfanın sürüş hakkında yazdıklarını lütfen dikkate alalım.
İyi sürüşler şimdiden.Yav irfana sözüm vardı yol müsait olursa irfanı artçı alacağım he he he ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar