:cherry:
mete 1 sen 2 yani olmuyo beyle![]()
İrfan abi geçtiğimiz cumartesi mete nin yanındaydım büyük bi ihtimal gelicem dedi ama senin köfteride ben yerim dedi tamam dedim
:cherry:
mete 1 sen 2 yani olmuyo beyle![]()
İrfan abi geçtiğimiz cumartesi mete nin yanındaydım büyük bi ihtimal gelicem dedi ama senin köfteride ben yerim dedi tamam dedim![]()
:cherry: ben bilirim onun köfte yemesini :cherry: seni iyi uyutmuş gelsinde bana anlatsın , o küfte muhabbetlerini :cherry: o gelsinde benim küfteleri yesin sıkıyosa :cherry:![]()
Bu liste c.tesiye kadar 70'i bulur demedi demeyin. Bende gelmeyi düşünüyorum orhangazi'den. Ama kesin değil. Cuma günü belli olacak![]()
hemşerim , toprağımşayet gelmen kesinleşirse özcan1980 n ile irtibat kurup onlarla orhangaziden boyalıca üzerinden gelebilirsin , kesinleştiği gün listeyi güncelleyebilirsin görüşmek üzre
![]()
Evet biliyorum o köfte muhabbetini abi sende çok bonkörsün ne diye adam başı 1 kilo köfte söylüyosun sen anlamadınmı mete formdan düşmüş o zamanabi merak etme şimdi bayaa bi form kazanmış. Köfte,kufte bırakmaz bu sefer.....
![]()

Saat 11:30 civarında Orhangazi de buluşuruz.Bu liste c.tesiye kadar 70'i bulur demedi demeyin. Bende gelmeyi düşünüyorum orhangazi'den. Ama kesin değil. Cuma günü belli olacak![]()
bak köfte konusunda meteyle alakalı sana bir kaç tavsiye ve sıtrateji söyleyeyim :cherry: yani masadaki taktiği şudur
seni bolca muhabbete tutar, ve yaaaa şu garsonu sanki bir yerden tanıyorum , ahaaa bakkk tayyare geçiyo deyip sen kafanı çevirdiğin an 2 adet köfte gitmiştir anlayamazsınbunun için köfteleri tek tek cetelesini tutman icab eder :cherry:
diğer uyarmak istediğim başka bir önemli konuda yemek yerken asla gözlerinin içine bakma ve sinirine dokunacak sohbetlere girme çok sinirli oluyor:cherry: heleki parmakla dürtme ,dokunma dikkatini dağıtma şekillerinden uzak dur :cherry:
eğer uyguladığı bu taktikler sende işe yaramaz ise her zaman bir (B) planı vardır ve kısa fakat işin içinden çıkamayacağın kazık sorular sorar :cherry: yani sorar ve köfteye yumulur sen cevaplayana kadar iş işten geçmiştir artık aç bir adamsındır :cherry:
şu aşağıdaki gördüğün tam ekmek kumrudur...:cherry: ve tuttuğum kronometre zamanıyla 1 dakika 48 saniyede hakkın rahmetine kavuşmuştur geriye aeta kalan boş ayran bardağı, bir kaç parça peçete ve kağıttan ibarettir .
[url]http://img401.imageshack.us/img401/6730/img588.jpg[/URL]
[url]http://img803.imageshack.us/img803/8048/img591j.jpg[/URL]
ya bu gezilere ilk defa katilanlar yani fazla bilgisi olmayanlar hangi safta olecek..öndemi ortadami arkadami ?
varmi öle bi düzenleme
Saat 11:30 civarında Orhangazi de buluşuruz.![]()
zenonların geleceği varsa göreceğide var :cherry: tamam kardeşim 2 gün önceden haber verin malum bu aralar yoğunum haberleşelim![]()
samet aga sen ali ağaoğlundan alikopteri ödünç aldın heral:queen:11:15 te eskihisardamısınız???
güzel... eğer gelirsem 11:30 da evden çıkar ,körfezi dolanır 11:55 te topçularda yanınızda olurum...l::flower::thumleft:
+ 1 yazanlar kız arkadaş eş veya nişanlısı ile geliyorKız arkadaşı, nişanlısı veya eşiyle gelicek kimse var mı ? O na göre ben getirirsem Garibim tek kalmasın. Tek kalırsa beni gebertir de o bakımdan. +1 Bayan artçılı kaç kişi geliyor ?
+ 1 yazanlar kız arkadaş eş veya nişanlısı ile geliyor
aga 4 e kadar yolu var da işte 5 kişi nasıl gelirsin orası sana kalmış:queen:Ozaman acayüp +2 olarmı :cherry: Birini arkamda getiricem ,birisi zaten orda![]()