[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar belli ki bir organizasyon olmayacak biz evde oturmakdan sıkıldık biraz yol yapalım diye kızılcahamam'ı görüp gelelim diyoruz. Yağmurdan korkmayıp evde oturmakdan sıkılan arkadaşlarlar 1 saat içinde bize ulaşırlarsa etimesgut veya göksu taraflarında buluşup yola devam edebiliriz. (şuan 3 kişi; ben, hakan ve şener)

Ben 0544 804 74 81 telefonu duymayabiliyorum
hakan 0506 688 71 72

Valla ben de sıkıldım ama sizin oralar bayağı uzak bu taraflara, zaten geç kalmışım. Buralarda Mühye, Eymir falan gibi planlar olursa gelebilirim sanki kesin galiba, yağmurdan yırtarsak tabii.

Yarının da resmi tatil olduğu düşünülürse, yarın da bişeyler yapılabilir. Ben her an çıkıpta Eymire gidebilirim, eğer tembellikten kurtulabilirsem tabii.

Yarının da resmi tatil olduğu düşünülürse, yarın da bişeyler yapılabilir. Ben her an çıkıpta Eymire gidebilirim, eğer tembellikten kurtulabilirsem tabii.

beni yaşamkente gidip birisine bişey bırakmam lazım...ona üşeniyorum..çıkmışken de bi bahçeli yapabilirim aslında..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

evet beyler birazdan çıkıyorum dışarı...yaklaşık 1 saat sonra bahçelide olurum sanırım...biraz turlarım...toplanacak olursa telefon açsın katılırım herhalde...hadi kalın sağlıcakla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu günün en güzel organizasyonunu biz yapmışız galiba.iş çıkışı ankara manzaralı yüksek bir yerde tuzlu fıstık eşliğinde 2 tane fıçı bira.:) bu yorgunluğun üzerine ilaç gibi geldi:)

Arkadaşlar bu hafta sonu işle ilgili bir sebepten İzmir'e gittim, gitmişken de sizin için birkaç fotoğraf çektim, içiniz ısınsın :)

96910110.jpg

22920217.jpg

57116801.jpg

11774858.jpg

13934050.jpg

10756950.jpg

13180580.jpg

Gelelim asıl konumuza, İzmir'de Harley Davidson test sürüşü yapma imkanı buldum, işte bunlarda denediğimiz iki fıstık, Sportster 1200 Custom ve Softail Slim...

59629968.jpg

009nk.jpg

21228017.jpg

Ben giriş modeli olan Sportster'ı denedim, alet çok etkileyici, kalite 1. sınıf, debriyajı bıraktığınız anda fırlıyor, "Harley'de çok vibrasyon var" diyenlere inat makine yolda akıyor, otobanda müthiş rahat, ibre bir anda 130km/h e çıkıyor, fakat yeni modellerin sesi hiç çıkmıyor, alır almaz egzos taktırmak şart...

68426073.jpg

012fn.jpg

013qs.jpg

58810786.jpg

17843180.jpg

016pdf.jpg

78487555.jpg

33577369.jpg

14968658.jpg

42524754.jpg

63725356.jpg

53826267.jpg

Fakat İzmir'de bindiğim tek şey Harley değildi :) işte bu da hiçbir motorun size veremeyeceği bir zevk, safkan ingiliz kas gücü :cat:

47817243.jpg

024pop.jpg

025hn.jpg

026xj.jpg

68558940.jpg

028dqe.jpg

029map.jpg

Güzel resimler, eline sağlık hocam. Harley görünce aklıma geldi geçen yaz arkadaşla bodruma gitmiştik, orada denize girdiğimiz cafe benzeri yerin önünde 4-5 tane harley vardı, sonradan öğrendim ki adam yetkili satıcıymış. İlk görüşte xr 1200 x i çok beğenmiştim. Keşke herkesin alabileceği fiyatlarda olsa diye de az iç geçirmedim. O Harley lerden sonra sadece bir beygir kesmez be hocam:)

Yarın resmi tatil beyler, uyumayalım, hava da yağmur gözükmüyor, hiçbirinizi tanımadan böyle sadece klavye başından da bir yere kadar diyorum, bilmem artık anlatabildim mi:)

Motosikleti
VFR1200X
Yorucu ve keyifli bir gündü :thumleft: Son anda bize katılan arkadaşlara da teşekkür ederiz.

Soğuksu Milli Parkında bir keşif yaptık kesinlikle gidilmeli diyorum. Canerde de epey fotoğraf var onun telefon daha iyi çekiyodu :)

Selam bugün benim için güzel bir gün oldu. Öğleni ayrı bir güzel, akşamı ayrı bir güzel oldu. Buğra'nın Kızılcahamam ile ilgili açtığı mesajı yolda tel. internete girince gördüm. gt250 comet'i olan Faruk abi ile turlarken, dedik bizde gidelim. Neyse uzatmayalım, gittik-gördük-geldik....

Bu ikinci ve en uzun molamız...

Ve sonunda geldik;

Ben ve Faruk abi fazla uzun kalamadık bir arkadaşa bakıp çıkmış gibi olduk, ama olsun birdaha ki sefere artık...

Burada motoru park ederken ben bi ara mala bağladım hahaha .... kalktım yanaşayım diye aynı şekle geri geldim sonra ayaklığın üzerinde çevirdik ama farkettim o an kollarımda güç kuvvet kalmamıştı.... :)

http://youtu.be/wgeJvWXxkV4 Bu da Video

Not: Fotoların tamamı facebook sayfamızda..

Bizleride bu gezi için davet eden (Kendimizi davet ettirdik) Hakan, Buğra ve Şener' e çok teşekkür ederim.

Fotolar geç oldu videolarıda ekliyorum.. Dağılın artık:)

THE END-SEE YOU LATER

Bu güzel gün ve Gezi icin hepinize teşekkürler. Resimler calıp hemen facebooka ekleyim ben :D

Son düzenleme:
Motosikleti
VFR1200X
Dönüşte akşam üzeri yağmur hafifden bizi selamladı ama hiç gaz kesmedik. Siz yakalanmamışsınızdır büyük ihtimalle :p

Dönüşte akşam üzeri yağmur hafifden bizi selamladı ama hiç gaz kesmedik. Siz yakalanmamışsınızdır büyük ihtimalle :p

Biz cok rahat geldik Tek damla yagmur bile düşmedi :D

Bu sayfanın linkini mustafaya yollayımda az resimler baksın neler kacırdıgını anlasın :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be güzel gezi olmuş, benim nöbet vardı o nedenle işteydim.Benim boş gün şöyle oluyor;bi 30 dk motora biniyorum,tekrar evin önüne dönüyorum. Motoru biraz siliyorum, mal mal ne yapsam ne tarafa gitsem diye plan yapıyorum.Tekrar biraz dolanıyorum evin önüne geliyorum.Bebe belik başıma toplanıyor biraz onlarla oynuyorum,camiye gidiyorum.Tekrar motorun başına gidip biraz daha siliyorum...Akşam oluyor; brandayı çekiyorum,zinciri bağlıyorum... hadi eyvallah:pr:

Beyler hava gayet güzel, dışarı çıkmayı düşünen yok mu yahu?

ben çıkmayı düşünüyorum. gidip almayı düşündüğüm motor sahibiyle görüşsem iyi olur aslında...bülent hocam dün yazdım buraya çıkanlarla buluşalım ben çıkıyorum diye ama kimse ses etmedi..bi grup kızılcahamamdaydı zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar