hangi servismiş o yahu benden 190 aldılar onur gezi iptalmi oldu bende pazar gününü boşaltmıştım bu arada salı gününe muayne için randevu aldım haberin olsun müsait olursan urarım pazar görüşemezsek...
arkadaşlar
bugun motorumun 3000 km yağ ve yağ filtresi değişimini yaptırdım mobıl 15-50 tam sentetık yağ koydurdum vites gecişlerinde muazzam bir yumuşama oldu bu arada bu bakımı honda servısınde yaptırdım motorum şu an 20000 km'de yağ değişimini çok hesaplı yaptılar işçilik dahil 130 tl aldılar:thumleft: ılk yaptırdıgım motorcum servıs olmadıgı halde benden 150 tl para almıstır: bundan sonra servıse gıdıcem hem satarkende kolaylık oluyor arka balatam bıtmiş yarında onu değiştirecegım SBS almayı düşünüyorum fikri olan varsa paylaşabılır
arkadaşlar selam,
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yakıt depom çok zor açılıyor hatta bu nedenle anahtarı yamultuyor.Usta benzin pompasının deponun kenarlarını yamultmasından kaynaklı olduğunu söyledi depo kapağının denk geldiği yerleri kontrol edip bir taraftaki tırnağıda hafif eğeledi fakat maalesef durum aynı.Bu durumu daha önce yaşayan yada etrafında yaşayan varsa kesin çözümü nedir bunun? yardımlarınızı rica ediyorum.
arkadaşlar selam,
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yakıt depom çok zor açılıyor hatta bu nedenle anahtarı yamultuyor.Usta benzin pompasının deponun kenarlarını yamultmasından kaynaklı olduğunu söyledi depo kapağının denk geldiği yerleri kontrol edip bir taraftaki tırnağıda hafif eğeledi fakat maalesef durum aynı.Bu durumu daha önce yaşayan yada etrafında yaşayan varsa kesin çözümü nedir bunun? yardımlarınızı rica ediyorum.
mobil koyduklarına emin misin ? veya koydukları yağ tam sentetik miydi ?
çünkü mobil 1 tam sentetik 15w-50 yağın litresi 30 lira gibi birşey olacaktı. 18 lira da orj yağ filtresi. yetkili serviste 1 saat işçilik 49 tl kdv dahil yarım saat yazsa onuda...
mobil koyduklarına emin misin ? veya koydukları yağ tam sentetik miydi ?
çünkü mobil 1 tam sentetik 15w-50 yağın litresi 30 lira gibi birşey olacaktı. 18 lira da orj yağ filtresi. yetkili serviste 1 saat işçilik 49 tl kdv dahil yarım saat yazsa onuda...
depo kapanının üstüne baskı yaparak açmayı dene. ek olarak anahtar yerine wd40 gibi pas sökücü yağlayıcı sıkabilirsin. ben daha sonradan ekstra makina yağı ile yağlamıştım.
sen baya naya mavilerle donatmaya başladın sanırım.
motora mavi vida seti ile elcik manet aldın mı hemen hemen tamam olacak (=