İrfanım yerime adam buldun mu? Aslında hatunla gelecektim ama vardıyam malesef 15:00 - 22:00 mış. :salut:ale:
O gün için teklifinize çok teşekkür ederim. Ama ilerleyen zamanlar için kendinimde olsun istiyorum. Forma ilgili topuk için bir göz atıp sipariş vereceğim.
ben gelemiyorum...çok değerli kardeşilerim ,arkadaşlarım , abilerim olmasına rağmen...
gelmeyi,aranızda olmayı çok istememe rağmen...
beni mazur görmenizi rica ediyorum...
çok işim vaar çooookk...r:
en süper güncel
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.-2012 cubufla
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
irfan abime gelemicez demiştim ama ümit kardeşimizle tekirdağa gitmektense siz sevgili MT dostlarımızla olmayı daha mantıklı bulduk vee bizde sizle gelmeye karar verdik
gelicez ama tünal abi gaz açmazsa
malum bizim 5. vitesteki son hızımızı tünal abi 1. vitesinde görüyo :queen:
29 nisanda görüşmek üzere![]()
Karamürsel, Gölcük, Değirmendere vb, bu çevreden organizasyona katılmak isteyen bir kardeşimi, bana özelden ulaştığı taktirde, organizasyon öncesi evinden alabilirim. Dönüştede evine bırakabilirim. Motosikleti olmadığı halde katılmayı çok isteyen ama imkan olmadığı için katılamayan bir kardeşimin aramızda bulunabilmesine vesile olabilmek isterim.
Yalova yönüne doğruda uzayabilirim.
bu arada , feribotla mı yoksa tekerwayla mı gidiceksiniz? 15:00 da Beşiktaş'tan çıkınca nasıl gelirsem çabuk gelirim?
"Yol durumu nasıl, stabilize yol var mı?" diye soruyor racing motosikletli bir arkadaşımız.Race ler için uygun mu gidilecek yerin yolu?
saat 3 gibi oradan çıkacaksan yani, beşikteştan en mantıklı yol bildiğim kadarıyla eskihisar feribot iskelesi gibi görünmekte gerçiii kartal yalovayada geçebilirsin ama tam bilmiyorum ,
topçularda feribottan inince bize ulaşman en geç 35 dk. nı alır ama yyinede iyi düşün şekerim sitrese sokma kendini![]()
anladım abi..peki dönüste feribot bulmakta zorlanmayız demi..ümit saat 16,30 gibi kalksanız çok rahat yetişirsiniz...
bende o saatlerde kalkacam akşam işe gelecem![]()
özcancım bursa tarafından gelecekseniz izleyeceğimiz güzergah, orhangazi, keramet, boyalıcadan saparak kızderbent gelmekburaları bilirsiniz hatta boyalıcaya kadar iznik yolu tam racınglere uygundur tapa gaz gelebeilirsiniz emmeee boyalıcadan sonrası kızderbent köyüne kadar virajlıdır yol durumu orta şeker asfalttır sizlere sıkıntı olmaz ,
zaten o güzergah sizin için en mantıklısı sizde orada bizleri beklemeye koyulabilirsiniz , konuştuğumuz gibi
diğer ihtimalde yalovadan anayolu kullanarak topçulara geçmek ki canınız teker çevirmek isterse siz bilirsiniz ama bana çok mantıklı gelmiyor en mantıklısı toplanma yerinde, kızderbent,(altın kasap) ta beklemeniz diye düşünüyorum ,
bu arada yalova üzerinden topçulara geçmenizle , orhangazi ve boyalıca üzerinden toplanma merkezi arasında yaklaşık 35-40 km oynamakta yani boyalıca yolu daha kestirme ama hız yapamazsınız bilginize
lütfen dikkatli gelin !![]()
yarım saatte birmi onbeş dakikada birmi ne var...sıkıntısı yok yani...anladım abi..peki dönüste feribot bulmakta zorlanmayız demi..
sık aralıklarla kalkıyormu feribot ??
anladım abi..peki dönüste feribot bulmakta zorlanmayız demi..
sık aralıklarla kalkıyormu feribot ??
atillacım kısaca şöyle söylemem gerekecek feribot geçişi 12 liradır ve yemek masrafında ortalama 15 lirayı kesinlikle geçmez benzinini bilemem![]()
ya feribot yazmıssınız da..ben o aksam nöbetim var aksam 7 de hastanede olmalıyım m.köyde yetişebilirim demi..
sonra geç kalmayayım işe?
gidecegimiz yer beya uzak sanırım..
erayla konustuk biraz erken çıkarız dieye malm iş var..ama olsun mt ile 1 saat bile oturup sohbet etsek yeter bana
Eywallah abicim. Gebze de oturuyorum saten eskihisar da sizi bekliyor olacağım.
29 u geceki nöbetimi degiştirdim bi arkadasla...
erken dönmeme gerek yok gece 12 bile olsa dönüs. kalabilirim.)
o işide hallettik ..artıkın ayın 29 unu bekliyoruz