bir ara kapını çalarım bayağı yakınmışsın
İnşallah irfan abi Görüşürüz.
bir ara kapını çalarım bayağı yakınmışsın
ben gelemiyorum...çok değerli kardeşilerim ,arkadaşlarım , abilerim olmasına rağmen...
gelmeyi,aranızda olmayı çok istememe rağmen...
beni mazur görmenizi rica ediyorum...
çok işim vaar çooookk...r:
İrfan Topçular daha makul gözüküyor.
ethemcim normalde bizim( vmax emrah ) kardeşimizi ben artçı almayı düşünüyordum bu ince fikrinden dolayı seni tebrik ederim dostum lakin eşimde geleceği için artçı alma durumum olmuyor, eğer emrahı alabilirsen çok makbule geçeceği kanaatindeyim![]()
ethem abi sende yenge yi getirsey din olmaz mıydı ki?Tabiki zevkle. Emrah arkadaşımız nerede ikamet ediyor ? Karamürsel dışındaysa kendisini organizasyon öncesi alabilmem için ayrıntı görüşmemiz gerekebilir. Kendisi bana özelden ulaşırsa sevinirim.
ethem abi sende yenge yi getirsey din olmaz mıydı ki?
abi +1 yazanlar eşleri ile geliyor sende bence yenge yi getirsen iyi olur oda temiz hava almış olur du ama gene de sen bilirsinHanım hafta içi çalışyor, hafta sonuda evde zaman geçirip temizlik vb. tercih ediyor genelde. Siz eşlerinizle mi geleceksiniz ? Genel durum nasıl acaba ?
burda çok güzel insanlar var . süreklilik sağladığın sürece çok daha iyi anlarsın... herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor karşılıksız...mt değeri böyle anlaşılır..Ben 10 gündür daha bu siteye üyeyim 10 gündür sizleri tanıyorum ve tanıdığım hiç bir insanın kötü nihetli olduğuna inanmıyorumHerkes birbirine bir yardım telaşında hatta bu yüzden sitenin bir komplo bile olduğunu düşündüm nasıl olurda insanlar kendi çıkarlarını değilde yardım eli uzatmayı seçer diye ve siteye yıllardır üye bir kaç abimizlede tanışınca , iyiliklerine şahit olunca inandım bu sitenin gerçekliğine
Bu yüzden abi açıkcası alınma ama kefile pek ihtiyaç yok
![]()
çok güzel özetlemişin..kanka..o zaman aramıza hoş geldin kardeşim ben karamürseldeyim inşallah zamanla tanışacağız bu öyle bir şeydirki kendini kaptırdığın an daha buradan kurtuluşun yoktur bunu zamanla anlayacak, belkide bir çok insanın sanal ortam deyip, ciddiye almadığı, kimseye güvenmediğini düşündüğün bir ortamın nasılda gerçeğe reele taşındığını göreceksin ,
yeni dostlar, kaliteli insanlar tanıyacak, ve iyiden iyiye kendini kaptıracaksın
ama şöyle söyleyeyim , bu iyi bir şeydir , ve başlangış olarak sanırım 29 nisan pazar günü nasip olurda aramıza katılırsan bunu anlaman geç olmayacak,
umuyorum bana, ve bir çok arkadaşımıza güzel şeylere vesile olduğu için, motosiklet.net sanada iyi şeylere vesile olacaktır
hayırlısı olsun...
güzel bir etkinlik olacak abi...Çok iyi olur.(Mecburi tektekere dikkat)
ahanda kıvırıyo....:mrgreen:ben gelemiyorum...çok değerli kardeşilerim ,arkadaşlarım , abilerim olmasına rağmen...
gelmeyi,aranızda olmayı çok istememe rağmen...
beni mazur görmenizi rica ediyorum...
çok işim vaar çooookk...r:
Pazar günü 2 de çıkmayı başarabilirsem geleceğim. Acaba tahmini varış süresi ne kadar olur? Birde bayanlar geliyor mu? Ona göre ağır ceza yazı işleri müdürünü de getireceğim.![]()
Bir aksilik çıkmazsa yoldan karşılarız sizi. Buradan beraber devam ederiz. ( İnşallah)tekirdağ-çorlu-silivri civarından 150 cc motorla gidecek varmı karamürselden dönüş kaçta olur
hatta istanbul tayfasıyla birlikte gitsek daha iyi olur topluca kaybolma riskmiz ortadan kalkar hemideBir aksilik çıkmazsa yoldan karşılarız sizi. Buradan beraber devam ederiz. ( İnşallah)
hocam esenlerden avrupa yolunu bilirsin oraya git,r ordan e5 geç ve okmeydanı yolundan ayrıl e5 ten..Arkadaşlar levent bp ye nasıl giderim ben esenler tekstilkentteyim bi tarif alayım mümklünse.....
hocam esenlerden avrupa yolunu bilirsin oraya git,r ordan e5 geç ve okmeydanı yolundan ayrıl e5 ten..
ordan mecidiye köy zincirlikuyu levent bp..
bende levent bp nin orda olucam..Anladım sağol kardeşim..
Pazar günü 2 de çıkmayı başarabilirsem geleceğim. Acaba tahmini varış süresi ne kadar olur? Birde bayanlar geliyor mu? Ona göre ağır ceza yazı işleri müdürünü de getireceğim.![]()
tekirdağ-çorlu-silivri civarından 150 cc motorla gidecek varmı karamürselden dönüş kaçta olur