ne alemde en son konuşmadan sonra varmı gelişme..
Mezit o motor yeğenimin motoru.0rijinal 4000 km de mct.
ne alemde en son konuşmadan sonra varmı gelişme..
bikerem sen cezalısınnerdesin korayım sen yahu senin gibi aktif bir üyenin buralardan tozuması heeeeeçççç yakışık almıyor onu söyleyeyim ben gene yarım yamalak giriyorumda sen arazisin bakıyorum
bu arada benim motürü kullanacak adam lazım römork testi için ben anlamaz 29 nisanda burdasın yoksa gelir fabrikayı basarım ,:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
hayırlısı olsun batuhancım inşallah diyelim , bu arada motürü mezitemi alıyorsun yoksa kendinemi, ? :cherry:
GÜNCEL:
1-piyanist_irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-Onur Y
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
keşke bende okuyor olsamda sınava girecek olsam ve böyle bir geziden mahrum kalsam , yarım ekmek küfte ayırırım sana :cherry:
aga sap a ihtiyaç yokFatih'im şahsen büyük ihtimal 3 sap geliyoruz:queen:
Mezit o motor yeğenimin motoru.0rijinal 4000 km de mct.
Ha ben ha mevlüt abi ne fark ederki abi kendime alıyorum ama istediği zaman emrindedir mezit abimin![]()
Saygılar sevgiler abi kısmetse eğer almayı düşünüyorum o motoru hem Erdem abinin hemde Mevlüt abinin katkılarıyla geçen telefonda da sizinle konuştular sanırım
Mevlüt'e de bir motor ayarlasak iyi olacak.Bir ara İrfan'a artçı olmuştu da Termal'den Yalova'ya kadar istemsiz olarak tek teker gitmişlerdi.:flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Evet Erdem beni aramıştı. Her ne kadar yeğenimin motoru olsa da mutlaka servise falan gösterin yarın bir problemi falan çıkarsa üzülürüm sonra.
bu arada arkadaşlar, scoterı, çini, japonu, endurosu,mobileti, evlisi ,nişanlısı, bekarı tüm gönül dostları davetlidir her zaman ve her yerde MT. :bestmt:::gazla::
E o zaman Bursa'dan misafir de kabul edersiniz herhalde![]()
irfan abi 2 tane onur y var senin net kömürlükte çekmiyor galiba:queen:ne demek özcancım başım gözüm üzerine dostum , aşkolsun yauuuu, gelde şu kle ye bide yakından göz atalım bi sesini dinleyelim daaaa :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Güncel...
1-piyanist_irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-Onur Y
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-özcan1980
liste günceldir arkadaşlar, katılan yada gelemeyen arkadaşlar listeyi güncellesinler![]()
irfan abi 2 tane onur y var senin net kömürlükte çekmiyor galiba:queen:
erol ben getirmeyi düşünüyorum ama benden başka getiren olmaz sa bende getirmeyeceğim eğer birkaç kişi daha bende bayan arkadaş veya eşimi getireceğim derse bizde getirelim...:rendeer:Beyler aranızda kız arkadaşı eşi vs. Bayan ile gelecek olan varmı