- Konu Yazar
Deminden arkadaşımdan gelirken 140 140 gidiyordum birden motor gaz yememeye başladı kompresyon düştü devir 10000 de ancak gitmiyordu motor eve kadar çıkıp yarın bakarım diyor iken tamda gıcık bir bayırda (elim debriyajı aniden sıkacak gibi tutuyorum) aniden küt diye bir ses geldi ani refleksle debriyajı asıldım motor stop etti yavaşladım durdum aklıma bir sürü konu geldi marşa bastım marş motoru hareket edemiyor 
Motoru yakınlardaki bir arkadaşıma bıraktım erkenden motorla ilgileneceğim motosikletim Honda Cbx 250 Twister
1.Motor emme subapını kesmiş olabilir
2.Eksantrik zinciri kırılmış olabilir
3. Kesinlikle düşünmek bile istemiyorum ancak krank kitlemiş olabilir umarım öyle birşe yoktur.
Eğer debriyaja endekslenmesem çok daha kötü şeyler olabilirdi. Sizce motora ne olmuş olabilir motor daha 30000 de :S
Motoru yakınlardaki bir arkadaşıma bıraktım erkenden motorla ilgileneceğim motosikletim Honda Cbx 250 Twister
1.Motor emme subapını kesmiş olabilir
2.Eksantrik zinciri kırılmış olabilir
3. Kesinlikle düşünmek bile istemiyorum ancak krank kitlemiş olabilir umarım öyle birşe yoktur.
Eğer debriyaja endekslenmesem çok daha kötü şeyler olabilirdi. Sizce motora ne olmuş olabilir motor daha 30000 de :S