[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet gölbaşında.

Motor olmadığı için bu tür uzak yerlerdeki etkinliklere motor alana kadar katılamayacağım.Dikimevinde oturuyorum,eğer ulasımı kolay ve yakın yerlerde etkinlikler düzenlenirse İnşallah onlara katılırım.Mesajınızı aldım,bu mesaj ile haber verme işi çok iyi olmuş en azından bilgisayar açma fırsatı bulamayanlarda etkinliklerden haberdar olmuş olur :)

Hadin ankara mangala 1-2 mangala 1-2
1-hüseyin
2-yasin
3-erhan
4-ahmet
5-hakan
6-buğra
7-ekrem+1
8-şener
9-
10-

1-hüseyin
2-yasin
3-erhan
4-ahmet
5-hakan
6-buğra
7-ekrem+1
8-şener
9-Fatih (kesin değil)*
10-

* Malum ben Çubuk'ta oturuyorum ve çoğu zaman burada yağmur merkezden daha yoğun oluyor (Kuzeyde olması ve rakımı sebebiyle). Aksilik olmazsa katılacağım.

Not: Yönümüzü biraz kuzeye Çubuk tarafına çevirin beyler hem buralar daha yeşil ve sulak :bounce::thumleft::flower::bestmt:

Hüseyin Başkan, benim farklı bi önerim var... Mangal olayını Göksu Parkta yapsak nasıl olur ? Yağmur v.s. nedenlerden mangaldan vazgeçsek bile kapalı mekanlar var orada hazır yemek, semaver, nargile v.b. imkanlar var, her türlü değerlendirebiliriz... Zaten hep Mogan'a gidiyoruz farklı bi yer olsun...

TAi piknik alanı teklifim de geçerli fakat yol biraz uzak olduğundan yağmur yağma olasılığında daha fazla ıslanabiliriz... İllaki TAİ derseniz de onu da ayarlarız sıkıntı olmaz... Ama kapalı bi mekan yok, sadece piknik masalarının üzeri kapalı etraf açık...

Hayır biz Mogana gidicez derseniz de katılmak istiyorum, muhalefet olmam... Ters bişey olmazsa gelirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi göksu benim eve 2 dk, giriş ücretli, motor araba dinlemiyorlar 5 lira kitliyorlar, çok birşey değil ama gıcık oluyorum araba motor aynı kefeye koyuyolar diye..

1-hüseyin
2-yasin
3-erhan
4-ahmet
5-hakan
6-buğra
7-ekrem+1
8-şener
9-Fatih (kesin değil)*
10-

* Malum ben Çubuk'ta oturuyorum ve çoğu zaman burada yağmur merkezden daha yoğun oluyor (Kuzeyde olması ve rakımı sebebiyle). Aksilik olmazsa katılacağım.

Not: Yönümüzü biraz kuzeye Çubuk tarafına çevirin beyler hem buralar daha yeşil ve sulak :bounce::thumleft::flower::bestmt:

hocam senin ne işin var tee çubuklar da :) ?

Gölbası iyidir mehmetcim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki abi buluşma yeri belirledinizmi?

Alışkanlık olabilir. Ancak hakikaten hergün Çubuk -> Ankara gel git kolay olmuyor. Bakanlığın teşkilat kanunundan dolayı kurumların, birimlerin yerleri değişiyor. Durumuna göre evi taşımayı düşüneceğiz bakalım.

aboo bi de her gün gidip geliyo musun o kadar yolu...valla sağlam alışkanlıkmış:)

hangi bakanlık?

Konya yolu girişi nasıl olur.eskişehir yolunun üstü.

Ben cok buyuk ihtimalle arabayla gelirim. Bu seferlik boyle olsun cunku hava islatacak yarin

Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğündeyim ( Eski Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü)
fatih kardeş bende
Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğündeyim ( Kan Hizmetleri Dairesi Başkanlığı)

Yunusu aradım açmadı.sanırım yarın onun çekimi var oraya gidecek.

sevindim aynı kurumdan olduğunuza, tanışmak üzere...
Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğündeyim ( Eski Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü)
fatih kardeş bende
Sağlık Bakanlığı -> Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğündeyim ( Kan Hizmetleri Dairesi Başkanlığı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar