Temiz + hesaplı zorBütçe nedir ?
22krş ilâ 26 krş aralığında seyreder.
hocam satarlar tabi benzin çok pahalı, er5 te yakıt olarak ekonomik olsa da birçoğumuzun bütçesi için ekonomik bir alet değil ( güç=yakıt bu yüzden aletin hakkıdır o ayrı :mrgreen )
sonra da neden satıyorlar diyosunaslında 250 cc. alınacağına 500 cc. alınabilir bence. ancak yakıt söz konusu olunca SS'çiler bile bi sus pus oluyorlar belki bu yüzden azalıyordur karbüratörlü makineler
aslında lpg, almanyadaki gibi TR'de de legal olsa bi er5 alıp lpg taktırırım paşalar gibi de binerim. eminim benim gibi düşünen bir çok insan vardır.
Benzin pahalı.Yoksa motorun yaktığı 4-4.5 litre.Olsun tadını çıkarabilmek daha önemli![]()
Bende öyle düşünmüştüm bi nabız yoklayayım dedim =) Sen naptın motoru kesin satmakta niyetlimisin ? Var mı ciddi alıcılar ?sıcak bakmıyorum![]()
Bende öyle düşünmüştüm bi nabız yoklayayım dedim =) Sen naptın motoru kesin satmakta niyetlimisin ? Var mı ciddi alıcılar ?
İlkan bugün oyle ilanlara bakarken senin makina ilişti gözüme,güzel bakmışsın maşallahı var...ara sıra şeytan dürtüyor ne uğraşıyorsun diyor 150 lik 250 lik lerle cek bi tane er5 yada kle 500 amma yemin ettim 250 cc üzerinde bir makina kullanmayacam diye yıllar önceGelen giden var ama satıp satmama konusunda kararsızımAlınabilecek bir motor olsa alırım.CB600F düşündüm ama nedense millet o motoru almıyor henüz 2.el piyasası oluşmadı
ER5 yinede en güzeli![]()
Düzelmez muhtemelen uğraşırsan kol kırılabilir.Dene kırılırsa bende var yenisi yedekte tutuyorumBeyler debriyaj kolum biraz yamuldu onu düzeltmek mümkün mü yoksa yeni bir taneyle değiştirmek mi gerekiyor ?