Hayırlı olsun boracım.iyi akşamlar ADANA MT.paylaşmak istedim.artık benimde bir işim var.:flower:
iyi akşamlar ADANA MT.paylaşmak istedim.artık benimde bir işim var.:flower:
herkese iyi geceler ,boracım senin adına çook sevindim hayırlı olsun allah mutluluğunu huzurunu bozmasın
yusufum geziniz mükemmel ama o şükrü kimin allah aşkına ya,çook datlu allahım esirgesin allah analı babalı büyütsün geleceğin behlülü hatta daha yakışıklısı![]()
amiin kardeş,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.Hadi hayırlı olsun Bora abim.Senin adına çok sevindim.Allah gönlüne göre versin.
teşekkürler önderim.hayırlı olsun Bora abim çok sevindim başarılar
sağolasın bahadır kardeş.herkese iyi akşamlar... bora başkanım hayırlı uğurlu olsun... çok sewindim wallahi... yarın ıslatırız artık... :c))
eyvallah cengizim.amiiiin.herkese iyi geceler ,boracım senin adına çook sevindim hayırlı olsun allah mutluluğunu huzurunu bozmasın
iyi akşamlar ADANA MT.paylaşmak istedim.artık benimde bir işim var.:flower:
eyvallah mustafacığım.Bora abi yeni işin hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim.
teşekkürler soner kardeş.bora başkanım hayırlı ugurlu olsun yeni işin
sağol muzaffer kardeş.çocukluk arkadaşımla beraber çalışacağım.büyük çaplı matbaa,kalıp işi.tabii ben bu işlerden anlamam,arkadaşıma dış işlerinde yardım filan.Bora başkanım yeni işin hayırlı uğurlu olsun :rendeer: Hani işimiz düşerse diye soruyorum nasıl bir iş bu :wiinkk:
sağolasın hüseyinim.evet diyebilirsin kardeş.Bora Abi çok sevindim.Hayırlı olsun.Bu durumda arayan olursa gerek kalmadı diyeyimmi ?
eyvallah,ver coşkuyu.hayırlı olsun başkanım. :cat: Başkanım senin elinden her iş gelir evel allah :cat: