arkadaslar merhaba bende almak istiyorum L beden
ben v yakadan başka giymem.v yaka olursa ben de alırımv olursa 2 adet "L"
arkadaslar merhaba bende almak istiyorum L beden
Tamam Ali abi ekledim.2 tane "m" beden de ben alayım mert.
denizliden festivallere gidecek olan varsa gurup halinde gidelim diyorum.
özellikle izmir motofesti kaçırmak istemiyorum ama sap gibi de tek gitmek istemiyorum.
niyetlenecek olan varsa ısparta izmir antalya ve muğla festivallerine gitmeyi düşünüyorum.
herkez bi düşünsün gözden geçirsin.

Nasıl yani abi yuvarlak yaka mı?ben v yaka istemiyorum... diyer türlü olsun...
resimdeki gibi istiyorum... eğer olmazsa fark etmez ... ama ben bu tişörtlerden 2 adet istiyorum....
ADIM HÜSEYİN İNAN BİR ADET L BEDEN ISTIYORUM
TEL 265 45 70
0544 480 4770
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Tişört v yaka olsun
bırde korteje nerede toplanıyorsunuz??*
arkadaşlar telefonum : 505.633 86 33...tişört ve 2012 festivalleri hakkında konuşalım.izmir-didim-kuşadası ve yatağan muğla yı düşünüyorum.elbette o tarihlerde ki işlere bağlı.ama ben gitmeyi düşünüyorum.iletişime geçelim.ben aranızda yeniyim. cuma akşam da bir yerlerde buluşup tanışalımgörüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
bu arada tişortlardan beyaz da yaptıralım.bu sayede herhalde sayı da çoğalır.maaliyet düşer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
beyaz olursa da 2 tane de beyaz alırımayrıca beden ve sayı olarak da çoğaltabilirim
Tamamdır mutlaka haber veririz telefondancumartesi benim için pek uygun olmuyor.ama yinede haberleşelim.en azından cuma haber verin, nerde buluşuyorsunuz vs.vs. telefon edin yada mesaj çekin.ben size dönüş yaparım.
ÜZERİNDE AŞIK MAŞUK YAZMASA BEN DE ALIRIM
http://www.reddevilsmcturkey.com/229_942c8173aca238012f5076edcef3d0bd/images/logo.gif
RED DEVILS MC DENİZLİ