Forumda ducati monster serisinden bir motor kullanan yok mu ya su yedek parca veya pahalılık olayını bir örnekle anlatsak. Suzuki'de su Ducati'de su diye. Bakımı nasıldır? Servisi nerdedir, nasıldır? Aslında kulaktan dolma bilgilerle sıkıntılıymısss diye diye on tane alacak adamdan bir tanesi alıyor. Belki dort kisi daha olsa servis agı yaygınlasacak bir seyler olacak. Herkes motorunu över durur, Ducati'ciler ortada yok. Gelin övün yav ögrenelim
sahibinden.com da ducatisini satan bi vatandaşın açıklaması:
"parçası varmı, anlayan usta varmı?" tarzı sorulara cevaben;
parçası var fakat biraz pahalıdır örneğin hava filtresi 88 usd
linki de bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sat-620-ie-dark-monster-ducati-66435168/detay
benim kafamda bi imaj oluşturdu
hiç yoktan iyidir şu yazan ufacık şey bile yani. teşekkürler
ambiante; motor hakkinda biraz daha aciklama yaparmisin? son surat,beygir gucu,hizlanmasi,falan gibi? ve seni kullanirken cezbeden seyi ne? ama biraz uzun cumleler kullan ne olur,hic bi aciklama yok ducati kullanicilari hakkinda,bende de f 650 gs var ama naked icin karar veremiyorum bi turlu,attan inip essege binmekten korkuyorum konfor ve kalite olarak..bu arada gecen gun borusani arayip bi arkadasim icin abs fiyati ogrendim kabus gibiydi,motoruma binmekten korkuyorum su an.. abd fiyati 740 euro + kdv + tespit (saat basina 150 tl sanirim) simdi ben en korkutan olay ducatininde bu tarz manyak yedek parca rakamlarina sahip olmasi,yoksa gozumu kapatir alirim 2.el de sikinti olsa da..Geçtiğimiz ay ortasında bende bu tip bir araştırma içerisindeydim. En son eleye eleye Z1000 ne karar vermek üzereyken Korlas dan bir Ducati Monster 796 aldım. Şu anda daha 500km.de. Çok eğlenceli bir motor ve kararımdan dolayı çok mutluyum. Kesinlikle karakteri olan stil sahibi bir motor.
hornet asabidir haklısın da gaz kolu elinde hocam ... dengesiz gaz açtıktan sonra ybr de adamın sonu olur ...
benim sorularim uzerine uzadi konu..Adam gsr'ı aldı hatta motoru çalındı siz hala hangi motoru almalının tartışmasını yapıyorsunuz, ilk mesajın tarihine bir bakın lütfen.
ambiante; motor hakkinda biraz daha aciklama yaparmisin? son surat,beygir gucu,hizlanmasi,falan gibi? ve seni kullanirken cezbeden seyi ne? ama biraz uzun cumleler kullan ne olur,hic bi aciklama yok ducati kullanicilari hakkinda,bende de f 650 gs var ama naked icin karar veremiyorum bi turlu,attan inip essege binmekten korkuyorum konfor ve kalite olarak..bu arada gecen gun borusani arayip bi arkadasim icin abs fiyati ogrendim kabus gibiydi,motoruma binmekten korkuyorum su an.. abd fiyati 740 euro + kdv + tespit (saat basina 150 tl sanirim) simdi ben en korkutan olay ducatininde bu tarz manyak yedek parca rakamlarina sahip olmasi,yoksa gozumu kapatir alirim 2.el de sikinti olsa da..
Bu sabah 6.45'te motosikletim kapımın önunden çalındı arkadaslar..ilginize teşekkurler..selam,
şu anda 1 tane er6n var. abs siz modeli. sarı renkte sanırım.
haberin olsun.
AMİN..AMA BU SIKINTIM COZULDUGUNDE O CALANIN ELIME GECMESI ICIN ELIMDEN GELENI YAPICAM..BAKALIM KIM DAHA IYI CAN YAKIYOMUS..Haydaaaa çok üzüldüm. Son günlerde bu tip haberler çok duyar olduk. Umarım bir an önce bu sıkıntınızı çözersiniz.