Buda Benim Köpeğim

Abilerim ablalarım eviniz önüne bir tas su ve yemek birakın lütfen bu kış günlerinde dışarıdan yaşıyan her canlı için zor bir hayat var...:pale:

Soguk bir kış akşamı bir güvenlik görevlisinin peşinden koşarken buldum kızımı :)
güvenlikle muhabbetten sonra köpeği aldım evime :)

Duydum ki canı sıkılıyormuş yanına bir arkadaş daha kırma rot :)

Moderatör
iyi etmissin, her ne tur olursa olsun hayvan seven, besleyen, barindiran her insan iyi insandir benim gozumde. Benim gozumde iyi olman sana ne kazandirir orasini bilmem ama, hayvan sevmek, onlarla oynamak tum stress ve sıkıntılarınızı yok eder :)

Benim gözümde tanımıyor bile olsam şahane bir adamsın şuan

Hayvan sever insandan kimseye zarar gelmez.. Helal olsun çok iyi yapmışsın :cat:

Çok güzel bi hareket seni canı gönülden tebrik ediyorum bir hayvensever olarak diyorum ki hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez...

Teşekkür ederim abilerim :) biliyorum ki bir çok insandan ve arkadaşlarımdan daha sadıklar ve karşılık beklemiyorlar sadece yemek bekliyorlar benden :))

kopek beslemek için uygun yerim olmadı :( ama gercekten insanı dinlendircek bir hobi

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Evimin önünde arkasında sağında solunda biraz boş alanım olsa bende besleyecektim ama şehir artık öyle bir iç içe girdiki, nefes alamıyoruz.

ImShoT
Daha gençken anarşist bir hayvan koruyusuydum,sokaklarda eziyet eden tipleri falan sopayla kovalayan bir tiptim.:pl:
Daha sonraları Anadolu seyahatlerinde arabamın bagajında 10-15 kg. kuru mama ile aç hayvanları beslemeye devam ettim.
hala da aç bir hayvan görürsem marketten hazır mama,olmadı azıcık salam alan bir tipim :)evimde 2 kedim sokakta beslediğim bir çok kedi köpek var.
Dostum seni çok takdir ettim.:cat:

Evimin önünde arkasında sağında solunda biraz boş alanım olsa bende besleyecektim ama şehir artık öyle bir iç içe girdiki, nefes alamıyoruz.
Teras ınız varsa oraya 1 yuva yetebilir... ben bir süre teras da beslemiştim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

ImShoT
Daha gençken anarşist bir hayvan koruyusuydum,sokaklarda eziyet eden tipleri falan sopayla kovalayan bir tiptim.:pl:
Daha sonraları Anadolu seyahatlerinde arabamın bagajında 10-15 kg. kuru mama ile aç hayvanları beslemeye devam ettim.
hala da aç bir hayvan görürsem marketten hazır mama,olmadı azıcık salam alan bir tipim :)evimde 2 kedim sokakta beslediğim bir çok kedi köpek var.
Dostum seni çok takdir ettim.:cat:

Sizede teşekkür ederim. :)
Arkadaşımla cıktık sahilde geziyoruz cips kola ve çiğ köfte vardı bir piknik alanına oturduk 1-2 köpek :)
Herkez mangal et pişirme derdinde yazık köpeklerde onlara bakiyor :( hiç biri uzatıp 1 kemik vermezmi ya çiğ köfte acı gelir diye veremedim ama elimdeki bütün cips i yere dökdüm bi güzel yediler :) yakında market olmadığı için mangal yapan birisinin gizlice kemikleri topladığı poşeti çaldım... hiçte pişman değilim :)

Teras ınız varsa oraya 1 yuva yetebilir... ben bir süre teras da beslemiştim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

Sizede teşekkür ederim. :)
Arkadaşımla cıktık sahilde geziyoruz cips kola ve çiğ köfte vardı bir piknik alanına oturduk 1-2 köpek :)
Herkez mangal et pişirme derdinde yazık köpeklerde onlara bakiyor :( hiç biri uzatıp 1 kemik vermezmi ya çiğ köfte acı gelir diye veremedim ama elimdeki bütün cips i yere dökdüm bi güzel yediler :) yakında market olmadığı için mangal yapan birisinin gizlice kemikleri topladığı poşeti çaldım... hiçte pişman değilim :)
pişman olma zaten, yalnız cips susatır onları :))yanında cola ile iyi giderdi :)

Benim ev müsait ama özkan sorumluluğu çok fazla,salsan millet şikayet ediyor sürekli bağlamaya da ben kıyamıyorum.en son iki tane kardeş kangal vardı çift tırnaklı...aşısı bakımı gerçekten zorlanmaya başladık...çorluda bir çiftliğe hediye ettik orada daha mutlular.

Benim ev müsait ama özkan sorumluluğu çok fazla,salsan millet şikayet ediyor sürekli bağlamaya da ben kıyamıyorum.en son iki tane kardeş kangal vardı çift tırnaklı...aşısı bakımı gerçekten zorlanmaya başladık...çorluda bir çiftliğe hediye ettik orada daha mutlular.
Ah be abi kangal hiç evde durur mu :) 3-4 dönüm araziniz olucakki rahatca bakılsın :)))

Ah be abi kangal hiç evde durur mu :) 3-4 dönüm araziniz olucakki rahatca bakılsın :)))

Onları bir abimiz emrivaki yapıp 8,5 dönümlük bahçesi olan işyerine hediye getirdi...Yöneticilerde bizemi sordunuz deyip istemediler.Bizde Allah Allah diyerekten eve getirdik eee borumu sivastan bir prefösörün kendi imkanlarıyla kurduğu çiftlikten geldi ve üstelik çift tırnaklı...

Bir zaman sonra bu iki erkek çok fena dalaşmaya ve irileştikçe masrafları artmaya başladı.En son iki aşıya 180 tl ödedim.Baktık biz bunların altından kalkamayacağız bir tanıdığın çiftliğine yolladık.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bende sokak köpeği beslemiştim 4 sene kadar sonra sizlere ömür :) 3 kez yavruladı bu süre zarfında yavrularını belediye topladı barınağa götürdü engel olamadık..

Hey maşallah dostum :) sokakta kırma rot hiç görmedim bizim burlarda şanslısın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

3-4 Dönüm araziye bibermi ekcen yaw :D bahçeli bir evin olacak içine bir kulube yapacaksın birde demirden kafes olacak güvenlik açısından ondan sonra hiç arkana bakma :D
Babaçi salman çok tehlikeli zaten ama evin bahçeli ve yüksek duvarlı ise salınabiliri ama oda tehlikeli kapıdan biri girdiğinde saldırabilir falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar