[Kocaeli - MT]

Birazdan maşukiye'ye doğru yola çıkacağız acaba o taraflarda hava nasıl
acil olarak cevap verebilir misiniz?

Millet yen, arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum. Bu gün nassınız bakem bensiz niye gülüyonuz koray abi nerdesiniz da uğrayın. dün İrfan abiyi gördüm 1 gibi K.mürselde sinbo yeleğiyle geziyodu :)

kocaeli mt büyüdü mü ne yaptı yahu... neyse yakınlarda bi kocaeli mt toplaşması/tanışması görülüyor :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza yeni katılan körfezli, hsndmrcn ve enes karadas arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz..

Yeni arkadaslar hosgeldiniz en kisa zamanda tanismak uzere... ismail motor ne durumda sigortadan falan haber varmi?
Koray kanka nabiyonnn:queen:
Aykut birader geliyorum hamburger yiyorum gidiyorum yoksun ortalarda bide gelmiyosunuz diyosun sen yoksun ortalarda:p

ismail abi geçmiş olsun bu arada. bence sigorta şirketinden haber bekleme sen ara onlar olayların üstüne düşmez pek fazla sen sıkıştır durmadan ki onlarda önemsesinler. Benim arkadaş sigorta şirketinden 6 ay haber bekledi en sonunda gitti dağıttı orayı gerekçe olarak sigorta şirketi hesap numarası bulamamış para yatırmak için onu göstermişlerdi. Bi ara derim ben ..

rq7

ßyD€wİll_41;2634470' Alıntı:
ismail abi geçmiş olsun bu arada. bence sigorta şirketinden haber bekleme sen ara onlar olayların üstüne düşmez pek fazla sen sıkıştır durmadan ki onlarda önemsesinler. Benim arkadaş sigorta şirketinden 6 ay haber bekledi en sonunda gitti dağıttı orayı gerekçe olarak sigorta şirketi hesap numarası bulamamış para yatırmak için onu göstermişlerdi. Bi ara derim ben ..
sagol ender ,
yarın da bekleyeceğim arayan olmazsa ben servisi arayıp soracağım artık

rq7

aynen bi sor nerede ki servise bıraktın motoru peki . bizi çekemiyorlar abi nazar değiyo sölim ben sana bak :)
adapazarı honda servisine bıraktım zaten ordan almıştım motoru.sorma ya bir iki defa küçük kaza atlattım üçüncüde baya ciddi bir kaza oldu henüz motorun pert olup olmayacağı belli değil pert olursa o zaman sigorta ödeme yapar heralde henüz birşey belli değil sen ne yaptın nasıl oldun motorun ne durumda ?

adapazarı honda servisine bıraktım zaten ordan almıştım motoru.sorma ya bir iki defa küçük kaza atlattım üçüncüde baya ciddi bir kaza oldu henüz motorun pert olup olmayacağı belli değil pert olursa o zaman sigorta ödeme yapar heralde henüz birşey belli değil sen ne yaptın nasıl oldun motorun ne durumda ?

aman abi bırak pert olsun en iyisi sana bişey olmasın. Ben iyim ya sadece izler kaldı bacağımda okadar motoruda yaptırdım evin önünde yatıyor şimdilik yine biniyoruz işte vazgeçemiyor insan.

Millet yen, arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum. Bu gün nassınız bakem bensiz niye gülüyonuz koray abi nerdesiniz da uğrayın. dün İrfan abiyi gördüm 1 gibi K.mürselde sinbo yeleğiyle geziyodu :)

kanka aklımdasın uğrayacağım ama, bi türlü o tarafa geçemedim.. :cat:
motor ne zaman alıyon ya, bak geziler patlamaya başladı...

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Koray kanka nabiyonnn:queen:

ganga, bu hafta istanbul yapıyoruz yine, bu sefer dürümde geliyor.. haberin olsun
acayip şamata var, eşşeği kes AB pozitif :queen:

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

kardeş beni bekle yaya olarak gelmek istemiyorum :mrgreen:

kanka zaten aklımdasın, okudum yazılanları haber bekliyorsun....
dua et perte çıksın motor, yoksa senin motorun tadı kaçar... paranı verirlerse
ınazuma bakarız sana :cat:

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

s.a millet ben enes yenı katıldım duzenlenen gezilere katılmak ısterım.

merhabalar bende yeniyim bana hoş geldin yok mu:salut::salut::salut:

yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz... :)

Arkadaşlar gelyorsunuz bi soruverin aykut nerde dye genelde arka tarafta oluyorum. Bu arada bu yaz motorsuz gecrcm gbi dersaneye kayit olcam kisa belki bisiler olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar