selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
sizlere teşekkürü borc bilirim. Sağolun beni burda yalnız bırakmadınız. İyiki varsınız.
sizlere teşekkürü borc bilirim. Sağolun beni burda yalnız bırakmadınız. İyiki varsınız.
günaydın reisim.:cat:günaydın dostlarım.
Ramazan Abi nasıl geçti ameliyatgünaydın dostlarım.
Merhaba arkadaşlar ben denizliden seçkin aranıza yeni katıldım 18 yaşımdayım henüz motorum yok ailem motora biraz karşı ileride paramı kazanınca kendim almayı planlıyorum umarım bi gün tanışırız şimdilik bu kadar görüşmek üzere:cherry:
davetiniz için çok teşekkür ederim fakat yarın üniversite sınavına gireceğim gelmek isterim fakat ailemin pek izin vereceğini zannetmiyorum umarım başka bir cumartesi tanışırız ve bu arada cumartesi günü nasıl bir faaliyetiniz oluyor ne yapıyorsunuzMerhaba,
Hoşgeldin aramıza, bu akşam her cumartesi olduğu gibi 19:00 da buluşma var belediyenin önündeki heykelin orada istersen buyur gel bekleriz.
davetiniz için çok teşekkür ederim fakat yarın üniversite sınavına gireceğim gelmek isterim fakat ailemin pek izin vereceğini zannetmiyorum umarım başka bir cumartesi tanışırız ve bu arada cumartesi günü nasıl bir faaliyetiniz oluyor ne yapıyorsunuz
hoscakalın ben yokum artık uzun süre