Arkadaslar bu sabah alanyaya geldim ve 2007 turuncu shadowumu aldım inşallah yarın Ankara'ya doğru süreceğim 
Arkadaslar bu sabah alanyaya geldim ve 2007 turuncu shadowumu aldım inşallah yarın Ankara'ya doğru süreceğim![]()
Teşekkür ederim öğleye doğru yOla çıkıp gunün en sıcak saatlerini yakalamak istiyorum.
Bu arada lastik basınç degerleri ne olmalı bu motorda fabrika verisi nedir acaba ?
Teşekkür ederim öğleye doğru yOla çıkıp gunün en sıcak saatlerini yakalamak istiyorum.
Bu arada lastik basınç degerleri ne olmalı bu motorda fabrika verisi nedir acaba ?
Selamlar;
jiklenin açık bırakılması halinde motorunuzun verdiği tepkiler normaldir.Osman babanın yazdıklarını özetlersek zengin karışımın sürekli olması hali ve tip2 boğulma durumu.
çözüm basit. motoru çalıştırın 15 dakika kadar yüksek devirde kullanarak gaz açın.
kolay gelsin...
devirli kullanım konusunda bununla ilgili olarak geçmişteki bir yazımı tekrar paylaşayım. motorunuzun sağlığı hakkında faydalı olacaktır.
Arkadaslar bu sabah alanyaya geldim ve 2007 turuncu shadowumu aldım inşallah yarın Ankara'ya doğru süreceğim![]()
Hadi hayırlı olsun,yavaş ve dikkatli yolculuklar
senin bu motor alınana kadar çok uğraştık öyle bir iki fotoyla olmaz video hatta şarkılı klipte isteriz.
Abilerim, arkadaşlarım hava şartları müsait, shadow hazır, ben hazırım. İstikamet Didim, TCMK yelekli pilotu olmaya gidiyorum. Heyecanlı ve mutluyum, siz değerli abilerimle paylaşmak istedim.
Arkadaslar iyi dilekleriniz için teşekkürler Alanya'dan Ankara'ya yaklaşık 6.5 saatlik bir yolculukla ulaştım çok şükür. 550 km lik yolun ilk 100 kmsi iyiydi ama geri kalan 450 km de dondum) termal içlik deri mont motosiklet botu mislim eldiven polarli Buff olmasına rağmen üşüdüm ama motordan çok keyif aldım. Conda egzoz bir harika Motors'un dengesini hafifliğini de çok sevdim kontraya guzel cevap veriyor çok zorlamadım ama iki sag virajda botumun topuğu asfalta sürttü
yakıt ölçümü de yaptım genelde 130 km/h süratle geldim her 200 km de bir fulledim her iki doldurmamda da 53 liralık 95 oktan aldı kaba bir hesapla 26 kuruş tüketti her bir kilometrede. 600f ten sonra ekonomik geldi bana. Bu arada top speed denedim 160 gördüm daha da zorlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Bu arada en kısa zamanda foto ve egzoz sesi videosu paylasacagim
Chopperrider, al getir. Ankara'da bir shadow daha olsun. Ankara'lının gözü kulağı bayram etsin.
Redmoon bekleriz, belki bir gün topalanırız Chopperrider'ı da dahil ederek.
Güneşli günler gelecek elbet.
Tekrar hayırlı olsun. Bende Konya'da mola verirsin diye seni bekledim. Özelden mesaj geçmiştim dün akşam, sanırım görmedin. Neyse güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
İnş dostum temennimiz o!Motorun sahibi ile anlaştık, ikimizde işlerimizi ayarlayıp 1 hafta içinde alım-satımı halledeceğiz kısmetse, şöyle bir tur attım, bırakmak istemedim aslında hiç ama hafta sonu malum
ybr den sonra hoş oluyor tabi :mrgreen:
Şimdiden hayırlı olsun bu arada Ankara'daki arkadaşlarla tanisip birlikte sürmeyi çok isterim