Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla şimdi ne söylesem yanlış olur 9244 km yaptım ama kaç kilometrede kaç devir hiç bamadım sadece 125 Km/s hızda 8250 devir yapıyor onu tesbit ettim ama bende önde 16 diş dişli var yani ben sana doğruyu söyleyebilsende seninki 14 se fark olur yanıltır ama benimki 1. vites 20 2. viteste 40 3. viteste 60 civarı yapıyor ama devire bakmadım ama ben 5000-6000 arası vites yükseltiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

arkadaşlar yarın sabah 9 gibi istanbul'a iniyorum. bana acilen ucuz michelin lastik satan yerlerin adresi lazım :).
alınca bilgi ver bende michelin düşünüyorum

F54

pelùş olum benim panpam gps kullanma özürlü sen adama google earth ten yer tarif ediyon :):):)
kanka ne yapalım biz koray ı böyle kabul ettik idare edeceğiz sıkıntı olmaz heralde yolu bulur bana hava atıyor navigatör var diye halbuki 2 defa kayboldu o zaman da navigatör vardı işte koray ın farkı da burda ortaya çıkıyor kendini kaybeden adam:queen:

---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:32 ----------

hayatta gelmez bu pampa hatun izin vermez o saate kadar dışarda kalmasına
aga güzel tespit harbiden kılıbık adamı gözünden biliyorsun yılların tecrübesi olsa gerek:queen:

cbf 250 baksana be fatihim daha yüksek modeller var aynı paraya ..xt serisi katır gibi de 94 model..yaşı korkuttu açıkçası..yine de bi bak bi baktır..temizse alınır deli gibi gidiyor biliyon mu :)

abi cbf250 de sorunlu motor ben sevniyorum birde oda ucuza değil takas yapanda yok bu abi yapacak o yüzden tercşih ettim modeli önemli değikl benim için sorunsuz olması bakımlı ise dert etmem

vallaha güzel alet ama benzine para yetiştirebilecekmisin 600 lük alet malum ama kros olduğu için vitesleri küçüktür yani güç vardır bunda ama sürat 600 racer gibi olmaz bilgine

şenol abi zaten racing gibi bir hız istemiyorum benim gideceğim hız gene aynı 80-100 arası internetde baktım 160-170 rahat yapıyor xtler zaten bu sınıfta tek silindirli aprilla f650gslerde aynı yakıt işte beni tedirgin ediyor 5 litre yakıyormuş bakacaz ben zaten alıram 2-3 sürer satarım diyorum bakalım hayırlısı

selamın aleyküm YBR camiası hayırlı cumalar olsun dertsiz tasasız sorunsuz arızasız hatun dırdırsız:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimkı kuyruğu kesik it gibi gidiyor ne rüzgar ne yağmur..az önce hiç durmadan 2gidiş 2geliş 120 km sağanak yağmur ve rüzgar altında tıkalı trafikte güneşli büyük çekmece yaptım emniyet şeridinde 70ten aşağı düşmedim..çıplak yolda çok rüzgar olursa 100den yukarı çıkmıyor çıksa da yerden kesiliyor orası ayrı tabi..

2011 ybrler hakkında bilgisi olan var mı sağlamlıkları falan nasıl bende 2006 varda onoun kadar sağlammı görüşmek üzere

Ahaha yatmasına yatalım kamuya açık alan yanlış anlaşılmasın koltuk deliyor falan :queen:,olmazsa aynaları çıkartayım 5 km kesiyormuş rüzgar aerodinamik falan filan apaçi tayfa öyle diyor :p

benimkı kuyruğu kesik it gibi gidiyor ne rüzgar ne yağmur..az önce hiç durmadan 2gidiş 2geliş 120 km sağanak yağmur ve rüzgar altında tıkalı trafikte güneşli büyük çekmece yaptım emniyet şeridinde 70ten aşağı düşmedim..çıplak yolda çok rüzgar olursa 100den yukarı çıkmıyor çıksa da yerden kesiliyor orası ayrı tabi..

bak bakk emniyet şeridimii yakıştıramadım şimdi bak :silent:

Ahaha yatmasına yatalım kamuya açık alan yanlış anlaşılmasın koltuk deliyor falan :queen:,olmazsa aynaları çıkartayım 5 km kesiyormuş rüzgar aerodinamik falan filan apaçi tayfa öyle diyor :p
senin motoru diğer motorcular gördüğünde sağ ellerini gögüslerine koyup hafif eğilip "bacımsın"mı diyorlar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak bakk emniyet şeridimii yakıştıramadım şimdi bak :silent:

valla emniyet şeridi değil aslında ıstanbulun yollarını biliyorsan tam 70,80 cmlik bi ara var yol çizgileri ile demir korkuluklar arasında..işte o araya kuryeler emniyet şeridi diyor..ıstanbulda isen mecbursun o arayı kullanacaksın başka yol yok çünkü önünü görebileceğın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
2011 ybrler hakkında bilgisi olan var mı sağlamlıkları falan nasıl bende 2006 varda onoun kadar sağlammı görüşmek üzere

sağlam sağlam şüphen olmasın..gümrük olsun evrak olsun kuryeler ekmek yiyor bu motordan..sağlam olmasa alırlar mı?

neyse beyler ben biraz dışarı çıkıcam.. gelince görüşürüz.. emir büyük yerden :bounce: :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kılıbik panpam benim :):):) hem ben milli olalı yıllar oluyo kanka apaçi olalı da öyle:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:15 ----------

ekmek arasına herşey serbest, çünkü o milli apaçi... :queen:

koray sen kaynananı sevmiyon galiba :):) bulaşma olum bana bak boxerla oturuyorum elbiseleri kurutmaya attırdım ıslanınca benden ağır oldular :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:17 ----------

Aynen abla ateş var mı ? Abla saat kaç ? :queen:
Hatta asıl sevgilinin onu kıskandığı bile oluyor :bounce:

sayko sen ne içiyorsun canım? lsd mı kullanıyorsun yoksa tüp bally mı? :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar