2011 model gri renk 1800km de 3400tl ye yeni bir ybr aldım kapalı garaj motoru plaka takılan pilastik kuyruk kırılmış sadece onun dışında bir sıkıntısı yok 26 litrelik kappa çanta var üzerinde bir kaç güne foto atarım .......sizce nasıl fiyat hadi fiyat incelemesi başlasın.............................
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
genel bir bakıma sokacağım ....neler önerirsiniz.....
kırılan kuyruğun fiyatı neymiş öğrendinmi almadan önce ve niye 1800 Km de satar bu adam bu motoru niye aldıki niye satıyo mazereti neymiş sordunmu???
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
genel bakımla kastın??? ne sen ne aldığının farkındamısın ??? zaten motor 1800 Km de diyorsun ikinci bakım 3000 de ondada sadece yağ değişip zincir geriliyor boşluk varsa o kadar YBR bu boru değil CBF olsa neyse bakım okeyde
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
YBR ye bakıma başlaman için ooooooo şöyle bi 70-80 bin bi devir bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
şöyle bir paşabahçeye doğru bi uzadım döndüm geldim eve aşağısı cıvılcıvıl ama yanımda arkadaş oılmayınca nereye gideceğimi şaşırıyorum dönüp eve geliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
durmuş bende bi kurye lik işimi bulsam neyapsam ya böylede çekilmiyo YBR karşımda güneşte pırıl pırıl parlıyo ve ben evde bilgisayar başında pinekliyorum alooooooooooooooooooooo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
anlaşıldı bu güzel havada benden başka ...... yok bende başka topiklere gideyim bakarsın cbf yi bombalarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
BU NASIL GİRMİŞ BURAYA YAAA
http://www.youtube.com/watch?v=2FVlYOVN2LM&feature=related