Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koray neyin peşindesin olum sen?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar istanbuldayim. Durmuş abi çok teşekkür ederim. Yarın sabah kadikoydeki motorculari gezip sonrasında abimle ve ablamla görüşeceğim. Öğleden sonra ilk işim de karşıdaki motorculari dolaşmak. Bu iki yerden fiyat alarak giderim. Çok iyi oldu.

Buluşma olsaydı gelirdim aslinda, artciniz olarak.

hoşgeldin..lastiklerin çiftine 180den fazla verme..benim bu hafta sonu misafirım var yoksa karşılardım senı..ihtiyar delikanlıyla da takılırdık:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------

koray yorgunum moruk..motorun koltuğu çok yoruyor beni..söküp süngerini değiştiricem en sonunda..tas gibi sert gelmeye başlıyor bi yerden sonra

Gerçekten 5000-5250 d/d daki titreşimin sebebi debriyaj ayarı mı?
Emin misiniz diye soruyorum, bir kez daha düşünün. Cevabınıza göre
ben de debriyaja ayar yaptırayım..

hoşgeldin..lastiklerin çiftine 180den fazla verme..benim bu hafta sonu misafirım var yoksa karşılardım senı..ihtiyar delikanlıyla da takılırdık:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------

koray yorgunum moruk..motorun koltuğu çok yoruyor beni..söküp süngerini değiştiricem en sonunda..tas gibi sert gelmeye başlıyor bi yerden sonra

aynen kanka bizde uzun yol yapınca araya kaçıyor koltuk.. tanga gibim oluyor ulem :queen: zaten kedi koltuğu yırtmış döşetmem lazım... belki ona bi çözüm bulurum

Çok sağol abi, pazarlıksiz almam zaten. Fiyatı Daha da düşürmeye çalışacağım. Bu haftasonu kaçamağı, yazın 20 gün yollarda güneyde dolaşıp son on günü ıstanbulda geçireceğim. O zaman denk getirir bulusuruz inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekten 5000-5250 d/d daki titreşimin sebebi debriyaj ayarı mı?
Emin misiniz diye soruyorum, bir kez daha düşünün. Cevabınıza göre
ben de debriyaja ayar yaptırayım..

motorun torklandığı devir 5bin 7bin arasıdır..o anı titreşim olarak görüyorsan ona birsey diyemem ama debriyaj ayarını kendin kurcala kendin yap..motorun titremeden ve ses yapmadan kalkmasını sağlayacak şekilde ufak ufak deneyerek kendin ayarla..ustana desen de öyle ayarlama ile uğraşmaz..kalkarken takır takır ses yapmayacak titremeyecek şekilde ayarla..

F54

bu olay benim motorda da sadece 2vites o devir aralığında hafiften oluyor ama mondial kadar değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
:):):):) şenol abi sen de panpişimi iyice kılıbık yaptın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşına göre düzgün duruyo fatihim..bir de sesini dinlemek lazım gelir..ama unutma bu yaşta bi japon bi üzerse kanser eder..

yaşına göre düzgün duruyo fatihim..bir de sesini dinlemek lazım gelir..ama unutma bu yaşta bi japon bi üzerse kanser eder..

aynen abi ondan çekiniyorum zaten hayırlısı abi bakalım burada bir abi var sordum bu motorlar katır gibidir dedi kolay kolay arıza vermez taş gibi flan dedi o yüzden tercih ettim birde benim motordan en azından çabuk satılır :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
cbf 250 baksana be fatihim daha yüksek modeller var aynı paraya ..xt serisi katır gibi de 94 model..yaşı korkuttu açıkçası..yine de bi bak bi baktır..temizse alınır deli gibi gidiyor biliyon mu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar