valla doğru millet diyodu da pek de önemsemiyodum ama kendi başıma gelnce artık baya bi önemli olduğunu anladım sağol koray abigeçmiş olsun kardeşim... büyük bir zarardan 50 liralık demir seni korudu..
valla doğru millet diyodu da pek de önemsemiyodum ama kendi başıma gelnce artık baya bi önemli olduğunu anladım sağol koray abigeçmiş olsun kardeşim... büyük bir zarardan 50 liralık demir seni korudu..
koray neyin peşindesin olum sen?
Arkadaşlar istanbuldayim. Durmuş abi çok teşekkür ederim. Yarın sabah kadikoydeki motorculari gezip sonrasında abimle ve ablamla görüşeceğim. Öğleden sonra ilk işim de karşıdaki motorculari dolaşmak. Bu iki yerden fiyat alarak giderim. Çok iyi oldu.
Buluşma olsaydı gelirdim aslinda, artciniz olarak.
hoşgeldin..lastiklerin çiftine 180den fazla verme..benim bu hafta sonu misafirım var yoksa karşılardım senı..ihtiyar delikanlıyla da takılırdık
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
koray yorgunum moruk..motorun koltuğu çok yoruyor beni..söküp süngerini değiştiricem en sonunda..tas gibi sert gelmeye başlıyor bi yerden sonra
hoşgeldin..lastiklerin çiftine 180den fazla verme..benim bu hafta sonu misafirım var yoksa karşılardım senı..ihtiyar delikanlıyla da takılırdık
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
koray yorgunum moruk..motorun koltuğu çok yoruyor beni..söküp süngerini değiştiricem en sonunda..tas gibi sert gelmeye başlıyor bi yerden sonra
Gerçekten 5000-5250 d/d daki titreşimin sebebi debriyaj ayarı mı?
Emin misiniz diye soruyorum, bir kez daha düşünün. Cevabınıza göre
ben de debriyaja ayar yaptırayım..
koray kanka bizim bi arkadaşta izmitten katılacak bize sen onunla bi irtibat kurmanı sağlarım ben akçakoca konutlarının orada ikamet ediyormuş ona göre sana link vereyim rota yı gör
http://maps.google.com/maps?saddr=S...Q0cX4mbUKtg&mra=dpe&mrsp=1&sz=9&via=1&t=m&z=9
hayatta gelmez bu pampa hatun izin vermez o saate kadar dışarda kalmasınaabisi saat en geç 7 de evde olursun yatıya kalmayacağız yani...:queen:
yaşına göre düzgün duruyo fatihim..bir de sesini dinlemek lazım gelir..ama unutma bu yaşta bi japon bi üzerse kanser eder..
vallaha güzel alet ama benzine para yetiştirebilecekmisin 600 lük alet malum ama kros olduğu için vitesleri küçüktür yani güç vardır bunda ama sürat 600 racer gibi olmaz bilginehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-xt-600-temiz-xt600-29421168/detay
slm arkadaşlar sizde sorayım bu motora ne dersiniz benim motorla takas veceğim üste 2 vereceğim bilgi alayım si,zlerden