Benim artçım olduğu için üzgünüm.
Sorun degil abi
Benim artçım olduğu için üzgünüm.
bugün hava düne nazaran biraz daha soğuk abi dün benim içinde çok güzeldi ya :cat:Yağmur yağmazsa Varmı yarın gezecek olan.
Bugün yunus kardeşimle ufacık bi yol yaptık.ben biraz turlamayı düşünüyorum.
Arkadaşlar haftaya bir motora bakacağım, eğer anlaşırsak şu an kullandığım motoru satmayı düşünüyorum, yabancıya gideceğine ankara mt den birisine gitmesini isterim tabiki haberiniz olsun, motoru biliyorsunuz zaten, kısmetse ben de chopper cı olacağım yakında :cherry: :bounce:
Arkadaşlar ben de F 650 Gs arıyorum temizinden, kısmetse biraz daha şehiriçi ve offroad kullanımına yatkın bi alet olsun istiyorum. Ptt sarısı olmamak kaydıyla tabi.Uzun yolda zaten mevcuttaki yeterli geliyor. Olmadı takas da düşünülebilirim.
koray sendemi çapırcı olucan yani şimdik??
owow n bakıyorsun motor olarak :cat:
hangi motora bakıyosun koray..ankara da nası buldun..?
Ulusan da vardı bi shadow ona baktın mı koray.
O makine çok temizdi ben baya bi ncelemiþtim onu.altýna bile baktým yani.duruyorsa alýnýr o motor.
Fazer istersen çok temiz bi fazer 1000 var füme renk
Bu gün yine benzine zam gelmiþ.4.70 olmuş alacağın makineyi ona göre seç.
Peki madem.sende zaten bi aslan terbiyecisi hali vardı.![]()
Zam falan yok, bir yanlışın olmasın.Bu gün yine benzine zam gelmiþ.4.70 olmuþ alacaðýn makineyi ona göre seç.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ulusan-yamaha-xv-535-virago-79314131/detay/
Abi ulusan a gittiğimde tabikide o hondaya oturmuştumama çok oldu alıcı gözle bakmamıştım açıkçası, sahibindende de dikkatimi çekmedi satılmıştır belkide, ama bu olmazsa kesin değerlendiririm abi iyi hatırlatın saolasın :cat: