Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi çok uzak be sanki?hafta sonu için iznik yapalım diyo senin pampiş:queen:
abi çok uzak be sanki?hafta sonu için iznik yapalım diyo senin pampiş:queen:
olur ustam özel derkenolur kardeşim özelden konuşak
kardeşim motorunu bilmiyorum ama benzin muslupu vardır oradan kendin geçirirsinARKADAŞLAR motorumda yedek depo nasıl oluyor? yada kaç litre kalınca yedek diye sayılıyor? geçende motorda çok az benzin vardı sonra giderken tekledi ve en sonunda stop etti.tam benzinliğin yanındaydım.benzin bitmiş mi? yoksa yedeğe geçer miydi? bİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? yedeğe geçtiğini nasıl anlayacağız?ale:
motorum ybr esd kardeşkardeşim motorunu bilmiyorum ama benzin muslupu vardır oradan kendin geçirirsin
kardeşim sol tarafında motorun bir yuvarlak gri bişey var ona dikkatli bak onu üste getirisen yedek olurr düz tutarsan kapalı aşşada ise normal olur kitapçıkta vardır.motorum ybr esd kardeş
kardeşim çok sağolasın.ben 2. el aldımda kitapçık yoktu.teşekkür ederimkardeşim sol tarafında motorun bir yuvarlak gri bişey var ona dikkatli bak onu üste getirisen yedek olurr düz tutarsan kapalı aşşada ise normal olur kitapçıkta vardır.
behçet bende yeni model alabilirim duruma göre satamassam da sıkıntı yok ben motordan yana bi sıkıntı çekmiyorum yani en son boyatırım olur biter ben siyah renge alışamadım çok toz gösteriyor bende ayar oluyorum bu duruma garajdan çıkarttığım zaman sanki hiç temizlenmemiş gibi olduğundan hiç hoşuma gitmiyor bir daha siyah almam ya kırmızı yada mavi:rendeer:İlan onay sürecindeymiş, bakarım ama eski modelini pek beğenmiyorumale:
alarmlı disk kilitleri var artı olarak onuda al kullan faydasını göreceksin bu senin evin önü için geçerli değil bu olay motoru bıraktığın heryerde başına galabilir ve alarmlı disk kilidini takıp çıkarmak çok kolay bence ihmal etme benden dost tavsiyesi!!!teşekkür ederim.
artık niyet kesin ucundan kıyısından gerekli önlemleri de alarak başlayacağız bir şekilde. ybrnin direksiyon kilidi sağlamsa disk kilidine ihtiyacım yok zincir kilit işimi görür diyebiliriz.
behçet bende yeni model alabilirim duruma göre satamassam da sıkıntı yok ben motordan yana bi sıkıntı çekmiyorum yani en son boyatırım olur biter ben siyah renge alışamadım çok toz gösteriyor bende ayar oluyorum bu duruma garajdan çıkarttığım zaman sanki hiç temizlenmemiş gibi olduğundan hiç hoşuma gitmiyor bir daha siyah almam ya kırmızı yada mavi:rendeer:
e pes yani bukadar insan kullandığı şeyden bir haber olurmu ya depon toplamda 13 litre benzin alır benzin ibren E ye geldiğinde depoda 2,6 litre benzin var demektir yedeğe geçmek için benzin deposunun sol tarafında alt ortada bir düğme var o benzin musluğudur ok yönü aşağıya baktığında ana depoda -ok yönü motora göre ileri baktığında musluk kapalı-ok yönü yukarı baktığında ise musluk yedek depoya geçmiştir ve 2.6 litre benzinin var demektir en yakın benzinciye doğru yollan ....ARKADAŞLAR motorumda yedek depo nasıl oluyor? yada kaç litre kalınca yedek diye sayılıyor? geçende motorda çok az benzin vardı sonra giderken tekledi ve en sonunda stop etti.tam benzinliğin yanındaydım.benzin bitmiş mi? yoksa yedeğe geçer miydi? bİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? yedeğe geçtiğini nasıl anlayacağız?ale:
SEN 2.el alacaksan iyi bir ustaya baktır sonra eğer 1 veya 2 yaşında ise servis bakımlı olmasına dikkat et umarım sıkıntısız bi motor alırsınAnladım, koyu renk benim içinde sıkıntı aslında benim evden asvalta kadar 1.5km yer toprak yol, yazında çok toz oluyor.
Valla kafaya koydum baktığım füme renk motoru alacağım, her açıdan bana çok avantajlı![]()
SEN 2.el alacaksan iyi bir ustaya baktır sonra eğer 1 veya 2 yaşında ise servis bakımlı olmasına dikkat et umarım sıkıntısız bi motor alırsın