Bizim herzaman kullandığımız acenta Gokmen sigorta Göztepe'de 5ocakta yaptırdım. Daha önce 5 motor 2 araba aldım sattım hiç bir defa kasko sigorta bozdurmadim Allah'a şükür hiç Buyuk kazam olmadı bunun etkisi çok dediler.
Bunun dısında az önce eklediğim bir telefon aldım ve motorum artık satıliktir. Uzun bir süre yurtdışında çalışacağım belli oldu hayırlısı inşallah.
ben ybr ye groupamada 50 tl ye buldum en ucuz siz baya ucuza kapatmışsınız :silent:ne zaman yaptırdınız nerde hangı fırma acaba?
CBR ile ilgili silkelemeden bahsediliyor. İlk kullandığım günden beri hiç silkeme yaşamadım. Vites geçişleri gayet düzgün, hele deviri tam tutturursam vites geçtiğini bile hissetmiyorum. Bu aralar hızlı ve daha yumuşak vites geçişlerini deniyorum. hangisinin doğru olduğuna karar veremedim. Debriyajı çok hızlı mı sıkıp bırakmak yoksa yavaşça mı bırakmak konusunda. Sanırım çok seri hızlanmalarda debriyajın da hızlı olması gerektiği karnısına vardım.
Uygun devir 5-6 bin arası ama videolarda illet 8binlerde değiştiriyor vitesi
6000 devirden sonrada çok bağırıyor ama daha aşağısıda dediğiniz gibi boğuyor.
Bu arada benim zincir sesi çok arttı şıkır şıkır gidiyorum varmıdır bi nedeni
sonax sampuan ıle grenajları yıkıyorum.
,
gerı kalan metal aksamı wd40 ıle temızlıyorum ben.ılk gunku gıbı parlıyor.
zaten max. 1 saat alıyor detaylı temızlemek, basınclı su rıskıne gırmeyın bence.ne gerek var abı hele zıncıre felan? ben sudan bıle gecmıyorum motora su gelmesın dıye hehe![]()