ufak bir kaza...koruma deyip geçmeyin!!!

Arkadaşlar amannn alt tarafı koruma deyip geçmemek lazım. geçen hafta e-5 topkapı sapagını geçtikten sonra yol çalışmasından artakalan derin satıh bozukluğunu fark edemeyip ön tekerleğimi kaptırdım ve motorumu bir anda normal zeminden yaklaşık 10-15 cm daha düşük olan toz ve yağan yağmurdan sonra çamur tabakası oluşmuş alanda buldum.her nekadar motorumu yola çıkartmaya çalışsamda çamur ile kaplanan lastiklerim buna müsade etmedi fren yapmamda imkansız idi :pr: ve motorumun kontrolünü kaybedip düştüm...sol dizim bahsettiğim 10-15 cmlik tümseğe çarptı ve motorumla beraber sert bir şekilde bariyerin altına sıkıştım ve motorun altından çıkamadım.yolun karanlık olması sebebiyle geçen araçlarda beni görmedi :pr: taki yan yoldan geçen bir araç beni fark edip durdu ve iki kişinin yardımıyla motorun altından çıkabildim (motor alev alsa kaçma şansım hiç yok) öncelikle yardımını benden esirgemeyen o iki kişiye canı gönülden teşekkür ederim allah binlerce defa razı olsun... ayak bileğim dönüp motorun altına sıkışmış olsada hamdolsun sadece baş parmağımda ufak bir doku tranvası oldu ucuz atlattım...çamur olan motosiklet pantolonumu yıkatmak için korumaları söktüğümde karşılaştığım mazara buydu zira bir hafta önce yıkanmıştı ve diz korumam sağlamdı kazadan sonraki halini sizlerle paylaşmak istedim...ya olmasaydı
lütfen korumalarınız olmadan motora binmeyin...

Rüzgarınız bol tekerleriniz düz bassın...

Motosikleti
BWS 100
geçmiş olsun hocam.
hep koruma tam koruma.

Geçmiş olsun, Allah bir daha kaza ve bela nasip etmesin.

Koruma denilince sadece kask takanlara da örnek olsun ayrıca...

Motosikleti
Honda sh125
cem abi çok gecmiş olsun demesen haberimiz yok Allah şifa versin :rendeer:

Abim okurken tüylerim diken diken oldu. Açıkcası çok korktum yazının sonlarına doğru kırık çıkık varmı diye çok şükür yok. En yakın zamanda görüşmek isterim seninle çok geçmiş olsun. Rabbim seni sevdiklerine bahşetmiş gibi bişey..

Motosikleti
Honda sh125
eyvallah kardeşim....kesinlikle hep koruma tam koruma :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Hasanım sağolasın...bende ciddi bir şey yok allaha şükür ....
Allah korumuş abi aman sen bize lazımsın :cat:

Abim okurken tüylerim diken diken oldu. Açıkcası çok korktum yazının sonlarına doğru kırık çıkık varmı diye çok şükür yok. En yakın zamanda görüşmek isterim seninle çok geçmiş olsun. Rabbim seni sevdiklerine bahşetmiş gibi bişey..

Selçuğum sağolasın paşam...bende seninle görüşmekisterim epey oldu görüşmeyeli özledim valla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Büyük geçmiş olsun [MENTION=48661]aparat[/MENTION]
Mehmet kardeşim teşekkürler...

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Neyse ki sizi biirileri bulmuş ya bulmasaydı daha kötü olabilirdi.

cem abim çok geçmiş olsun evet bugün geçtim ordan hala yol çalışması var hala

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar