ufak bir kaza...koruma deyip geçmeyin!!!

Cem Bey geçmiş olsun. Geçen gün Aktaş Motor'da Tayfun'un orada tanışmıştık hatırlarsınız. Aynı yerde bir arkadaşım piaggiosuyla o kot farkı yüzünden kaza yaptı 1 aydır alçı ile geziyor kolunda. Onun da şansı arkadan seyreden araçların dikkatli olup onu fark etmesiydi. Orası çok tehlikeli gerçekten. Akşam saatlerinde satıhdaki çukurları görmek daha zor oluyor. Hızı azaltmak lazım. Allah beterinden saklasın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun..Allah beterlerinden korusun.... :rendeer:

geçmiş olsun.. Tam tuzak gibi bi bölge demeki. Birden çok motorcunun başını agrıtmış

geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış korumasız kesinlikle çıkmamak lazım

Cem abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Abi senın iyi olduğuna sevindim. Peki motorun ne durumda?

Cem abicim çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın,allah daha beterinden korumuş.

Super Moderator
Cem abi çok geçmiş olsun, elim ayağıma dolandı okumaya başlayınca bir an... Neyse ki korkulacak kadar büyük bir sorun yokmuş... Umarım bu en kötü, en büyük ve son talihsizlik olur başına gelen. :cat:

Moderatör
Cem hocam, gecmis olsun. Allah daha beterlerinden saklasin.

Kocaeli İl Temsilcisi
cem abi fuarda böyle bir konuyu konuştuğumuzu hatırlıyorum sanki yoksa yine mi düştün ???

abim geçmiş olsun yahu korumaların önemini ne kaar anlatsak boş valla korumasız motora bindiğimde kendimi çıplak gibi hissediyorum,

büyük geçmiş olsun abi sende düşe düşe şamar oğlana döndün yahuu, ne bahtsız adamsın.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun
Allah, hepimizi korusun

çok geçmiş olsun hocam, dediğiniz gibi koruma çok önemliYMİŞ.. Bende bunu 38 gün önce üzerimde hiçbir koruma yokken yaptığım kazada belimi kırınca anladım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar