Arkadaşlar merhabalar. Önümüzdeki hafta İzmir'e mont almak için gelmeyi düşünüyorum ama http://www.hudsonderi.com/?urun-183...URA-TEKSTiL-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html bu montu bulabilirmiyiz. Üzerimde görüp almak istiyorum. Hudson derinin İzmir de bayisi yok heralde. Bu montu İzmir de bulabileceğim bir mekan var mıdır? Selamlar...
Slm millet şaka bir yana mart ayınıda yarıladık. Nisanda sürüşlere başlarınz inşallah.. :queen:
Adamsın adam nerde millet ya uyanın artık kış uykusundanPPP
Aynı montu bulabilirmisin onun garantisini veremeyiz ama kahramalarda benzer ürünleri kolaylıkla bulabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Aynı montu bulabilirmisin onun garantisini veremeyiz ama kahramalarda benzer ürünleri kolaylıkla bulabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Motor dedigin nedir be bilader gelmiyosun ki hiç küçük parka![]()
Herkes senin gibi teddy nin bear ı değil ... Kışın da senin gibi uyumadık ayrıca... :queen:
Araba iyice kirlendi... Artık gelsem mi ne![]()
Herkes senin gibi teddy nin bear ı değil ... Kışın da senin gibi uyumadık ayrıca... :queen:
Araba iyice kirlendi... Artık gelsem mi ne![]()
Küçük park iyidir iyi![]()
Kahramanlar 'da bozkurt caddesinde motomax varSizlere bi kaç sorum olucak.Hafta sonu hava güzel olursa izmire gelmeyi düşünüyoruz motosiklet malzemesi satan dükkanları gezmek için.Önerebiliceğiniz yerler varmı.Kemeraltında Makara diye bi dükkan varmış galiba yanlış hatırlamıyosam orayı bulmaya çalışıcam sizinde başka önerileriniz varsa oralarada gidicem.
En yakın lastikçi basmane de broadway ın olduğu sokağın başında var.... yani dokuz eylül meydanından basmaneye giderken hemen soldaki sokak.... istasyonun bir alt sokağının başı da diyebilirsin....Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...
bugün ne yazık ki motorumun arka lastiğini patladı en azından ben öyle tahmin ediyorum, motoru ne yazık ki gümrükte bırakmak zorunda kaldım çünkü saat 21 civarlarıydı. sorum şu gümrükte en yakın lastiğimi yaptırabilirim???
En yakın lastikçi basmane de broadway ın olduğu sokağın başında var.... yani dokuz eylül meydanından basmaneye giderken hemen soldaki sokak.... istasyonun bir alt sokağının başı da diyebilirsin....
eyvallah hocam peki oto lastikçimi, duyduğum kadarı ile oto lastikçiler motor lastiğini sökemiyormuş ve motorcunun sökmesini istiyormuş
valla risk almışsn keşke yaptırıp getirseydin. inş. bişe olmaz kameralı bı yere kitleseydin. ( banka & mağaza karşısı falan )yok hocam dediğim gibi motoru gümrükte bıraktım direğe zincirledim sabah gidip halledecem,ki umarım yerinde bulurum![]()
İzmir MT .. Motokurt ve kabataşlı ekürisinin uzak,ya da yakın gezi fotoğraflarını burada izlemeye hazırlanın sezonu yakında açıyoruz..........