[İzmir - MT]

Slm millet şaka bir yana mart ayınıda yarıladık. Nisanda sürüşlere başlarınz inşallah.. :queen:

Arkadaşlar merhabalar. Önümüzdeki hafta İzmir'e mont almak için gelmeyi düşünüyorum ama http://www.hudsonderi.com/?urun-183...URA-TEKSTiL-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html bu montu bulabilirmiyiz. Üzerimde görüp almak istiyorum. Hudson derinin İzmir de bayisi yok heralde. Bu montu İzmir de bulabileceğim bir mekan var mıdır? Selamlar...

Aynı montu bulabilirmisin onun garantisini veremeyiz ama kahramalarda benzer ürünleri kolaylıkla bulabilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Slm millet şaka bir yana mart ayınıda yarıladık. Nisanda sürüşlere başlarınz inşallah.. :queen:

Adamsın adam nerde millet ya uyanın artık kış uykusundan :pPPP

Aynı montu bulabilirmisin onun garantisini veremeyiz ama kahramalarda benzer ürünleri kolaylıkla bulabilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Anladım kardeş sağolasın. Netten alcaz artık. Selamlar.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:04 ----------

Anladım kardeş sağolasın. Netten alcaz artık. Selamlar.

Herkes senin gibi teddy nin bear ı değil ... Kışın da senin gibi uyumadık ayrıca... :queen:
Araba iyice kirlendi... Artık gelsem mi ne :)

Abi aslında benim motorda yağmurda yol yapmaktan bayaa bi kirlendi biz kesin teddy nin yanına bi uğruyalım:queen: :queen: :queen:

Sizlere bi kaç sorum olucak.Hafta sonu hava güzel olursa izmire gelmeyi düşünüyoruz motosiklet malzemesi satan dükkanları gezmek için.Önerebiliceğiniz yerler varmı.Kemeraltında Makara diye bi dükkan varmış galiba yanlış hatırlamıyosam orayı bulmaya çalışıcam sizinde başka önerileriniz varsa oralarada gidicem.

Sizlere bi kaç sorum olucak.Hafta sonu hava güzel olursa izmire gelmeyi düşünüyoruz motosiklet malzemesi satan dükkanları gezmek için.Önerebiliceğiniz yerler varmı.Kemeraltında Makara diye bi dükkan varmış galiba yanlış hatırlamıyosam orayı bulmaya çalışıcam sizinde başka önerileriniz varsa oralarada gidicem.
Kahramanlar 'da bozkurt caddesinde motomax var
Gürkan bıyıklı'nın yeri.
Mustafa toptal'ın selamı var dersen yardımcı olabilirler
Her türlü aksesuarı var.

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...
bugün ne yazık ki motorumun arka lastiğini patladı en azından ben öyle tahmin ediyorum, motoru ne yazık ki gümrükte bırakmak zorunda kaldım çünkü saat 21 civarlarıydı. sorum şu gümrükte en yakın lastiğimi yaptırabilirim???

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...
bugün ne yazık ki motorumun arka lastiğini patladı en azından ben öyle tahmin ediyorum, motoru ne yazık ki gümrükte bırakmak zorunda kaldım çünkü saat 21 civarlarıydı. sorum şu gümrükte en yakın lastiğimi yaptırabilirim???
En yakın lastikçi basmane de broadway ın olduğu sokağın başında var.... yani dokuz eylül meydanından basmaneye giderken hemen soldaki sokak.... istasyonun bir alt sokağının başı da diyebilirsin....

En yakın lastikçi basmane de broadway ın olduğu sokağın başında var.... yani dokuz eylül meydanından basmaneye giderken hemen soldaki sokak.... istasyonun bir alt sokağının başı da diyebilirsin....

eyvallah hocam peki oto lastikçimi, duyduğum kadarı ile oto lastikçiler motor lastiğini sökemiyormuş ve motorcunun sökmesini istiyormuş

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eyvallah hocam peki oto lastikçimi, duyduğum kadarı ile oto lastikçiler motor lastiğini sökemiyormuş ve motorcunun sökmesini istiyormuş

sen oraya git... Baktın sökmesse bijonları söker verirsin tekeri..Eğer tubeless se fitil attırırsın ..... .
Evet..Çoğu lastikçi yapmıyor malesef... Hele ki bu saatte... :pr:

yok hocam dediğim gibi motoru gümrükte bıraktım direğe zincirledim sabah gidip halledecem,ki umarım yerinde bulurum:(

Moderatör (forrap)
Hala ihtiyacın var mı,durumu hallettin mi bilmiyorum ama yine bilgi olarak yazayım ;
Basmane ye gitmek yerine Kahramanlar'a git.
Motorcu Göçmen in yan tarafında Good Year bayii var,adı karataş ticaret.Gözlüklü bir usta var,adını şimdi hatırlayamadım..
Motorunun lastiğini de söker gereken her şeyi de yapar.Balans,lastik patlağı,çıkma lastik vs. gibi konularda işini görecek bir yerdir.
Telefonları: 0 232 484 64 64 - 483 16 22 - 483 98 69

Herkese iyi günler. Sportsterım için biraz akıl alabileceğim, bakımı hakkında sağlam usta önerebilecek arkadaşlar varmıdır?

İzmir MT .. Motokurt ve kabataşlı ekürisinin uzak,ya da yakın gezi fotoğraflarını burada izlemeye hazırlanın sezonu yakında açıyoruz..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar