Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

[

Mithat Hocam iyi günler,
ben gider tekrar bakarım aldığım yere hafta sonu yağış olmaz ise senin için... Bir arkadaşım daha istedi bakalım ellerinde kalmışmı

Merhaba Armağan Bey,İlginize teşşekürler..Buradaki ustamdan bugun yarın bir cevap bekliyorum toptancısı bir kaç örnek getirecekmiş, sonuç alamaz isem burada tekrar meramımı belirtir yardımlarınızı talep edebilirm

vesselam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Emre bey, bende şu aralar depoma kılıf vs. arayışındayım fotğrafları paylaşırsan fikir edinmiş olurum ..
vesselam..

gencotr, karanar889, amorcortes ve romeo_30 aramıza hoş geldiniz. Emin olun kötü bir tercih yapmadınız. Yağmur bir dursa da topluca bişi yapalım gezi falan.

Şirinevlerdeki motosay ile ilgili biraz yazışmalar olmuş. Geçenlerde oradaydım. Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu:bounce:
İstediğiniz renk desen yapıyorlar. Ben deponun yanındaki aquila yazısının aynısını istedim. Yazılar sadece nakışla yapılabilir 1-2 gün alır dediler. Başka yere yaptıracaklarmış yazıyı. Bittiğinde resimlerini çeker paylaşırım.
Deri çantada yapıyorlar. meraklısı varsa 212 613 32 58 // 532 574 05 77

Hoşbulduk.
Aslında bir sene kadardır GV250 sürücüsüyüm. Foruma aktif olarak katılmasam da her gün mutlaka bir göz atmadan o günü bitirmiyorum. Topicteki arkadaşların arasındaki etkileşim ve buradaki enerji hakikaten çok güzel ve çok farklı. Geçen yıl Mototor ile Koreden yaptığımız aksessuar ithalatı için görüşmüşlüğümüz oldu. Onun sayesinde geniş ayaklıklara sahip oldum ve sürüş konforum oldukça arttı diyebilirim. :) Geçen yıl geçirdiğim operasyon sebebiyle etkinliklere ve buluşmalara katılma imkanım olmadı ama umarım bu yıl en azından İstanbul içerisinde bulunan tüm arkadaşlarla görüşme şansım olur. Herkese güvenli ve keyifli sürüşler.

Murat merhaba,
Ben daha motoru almadan evvel forumu takip ederken okumuştum yazılarını, yanlış hatırlamıyorsam dizinden operasyon geçirmek zorunda kalmıştın. o yüzden kışın ara vermek zorunda kaldın galiba.
Geçmiş olşun umarım herşey yolundadır şimdi havaların ısınmasıyla sende motoruna yeniden ısınır gezmelere başlarsın artık. :thumleft:
Ben göztepede oturuyorum motorun rodajını dolduracağım diye tuzla sahile kadar az gidip gelmedim hatta Rıdvan çok kızıyor ne var orada diye:) 4 sene orda okudum 3 senede öğrenci evinde kaldığım için tuzlanın yeri bende büyüktür. Hoş benim zamanım ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var, özsütler madolar cafeler... çok güzelleşmiş Tuzla.:flower:
Herkes burada karşı tarafta oturuyor avcılar bahçesehir vs vs bu yakada pek kimse yok.
Havalar ısınsın bir organizasyon yapar görüşürüz muhakkak.
herkese selamlar saygılar...

Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu:bounce:
İstediğiniz renk desen yapıyorlar. Ben deponun yanındaki aquila yazısının aynısını istedim. Yazılar sadece nakışla yapılabilir 1-2 gün alır dediler. Başka yere yaptıracaklarmış yazıyı. Bittiğinde resimlerini çeker paylaşırım.
resimleri merak ediyorum bitince paylaşırsan sevinirim.

@motorkafa yanlış hatırlamıyorsam senin motorda da vardı depo üstünde deri kaplama, resim varşa paylaşırmısın o gün gürdğümüde dikkat etmemiştim hatırlayamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gencotr, karanar889, amorcortes ve romeo_30 aramıza hoş geldiniz. Emin olun kötü bir tercih yapmadınız. Yağmur bir dursa da topluca bişi yapalım gezi falan.

Şirinevlerdeki motosay ile ilgili biraz yazışmalar olmuş. Geçenlerde oradaydım. Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu:bounce:

Nakışla yapılan yazıların pek hoş duracağını sanmıyorum. Yapılınca görürüz artık. :)

Murat merhaba,
Ben daha motoru almadan evvel forumu takip ederken okumuştum yazılarını, yanlış hatırlamıyorsam dizinden operasyon geçirmek zorunda kalmıştın. o yüzden kışın ara vermek zorunda kaldın galiba.
Geçmiş olşun umarım herşey yolundadır şimdi havaların ısınmasıyla sende motoruna yeniden ısınır gezmelere başlarsın artık. :thumleft:

Yanlış hatırlıyorsun. ::144:: Dizinden sorunu olan Mesut'tu ve bir süredir motor kullanabiliyor.

Unut sen o çantayı

Arakadaşlar bir gv 250 siparişide ben verdin, nasipse mayıs ayında teslim alacağım
Hadi bakalım hayırlısı

niye unutayım la allahın ebay sitesi daha güvenlisi mi var)) armağan kaça gelir bu çanta? kargo margo dahil kaç kuruş tutar elimize almamız çantayı? çantayı!

niye unutayım la allahın ebay sitesi daha güvenlisi mi var)) armağan kaça gelir bu çanta? kargo margo dahil kaç kuruş tutar elimize almamız çantayı? çantayı!
sadece USA içi teslim :) uluslar arası yollamıyor kullanıcı. yada dhl e vereceksin teeee kaça gelir :) bencede biraz hayal

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

Erzincanlıyım, İsmim ilhami, serbest meslek
İlhami,
hoş geldin aramıza kazasız belasız sürüşler dilerim. bir sorunun sorun olursa şayet buradaki herkez yardımcı olmaya çalışır.

o çanta türkiye de de satılıyo..ebay a kadar uzanmanıza gerek yok....araştırmak lazım...

gördüğün mağazayı söylesen araştırtmasan bizi erhan ha?)) ne güzel olmaz mı?

Arkadaşlar merhaba
Forma uzun süredir yazmıyordum, yoğun bir iş dönem geçirdiğim için, kafam yeni yeni rahatlıyor, gerçi halen netleşmeyen durumlar var ama şimdilik netlik kazananlar daha önemli :) gerçi Armağan kardeşimle telefonda görüşüyoruz sağolsun bana yardımcı oldu bazı aksesuar ve ekipmanların teğmini konusunda. Siteye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz , yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum, ve benim yazamadığım sürelerde üzülen arkadaşların üzüntülerini, sevinen arkadaşların sevinçlerini geçte olsa paylaşarak tekrar merhaba demek istiyorum. Ayrıca hemşerim İlhami arkadaşımıada selamlar.

selamlar herkese..

Nasılsınız bakalım :mrgreen:

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..güzel tercih yaptınız :cat:

işlerim yoğun olduğundan fazla giremedim foruma..girsemde sadece 2 dakika girip okudum..

Bir sürü GV kullanıcısı oluyor ohh mis :) yazın toplu sürüş ve kamp olayı için sabırsızlanmamak elde değil :thumleft:

İyi akşamlar arkadaşlar ben de nihayet mayıs teslimli sıfır gv250 min siparişini verdim Bursa dan. :) 200 YTL kapora verdim. 300 YTL de plaka işlemleri için talep ettiler.Ama maalesef mayıs başı teslim bu arada ehliyet işlemlerini halletmeye çalışacağım.Honda Motosiklet Eğitim Merkezine de başvurdum ama ilk eğitimde yedektim sıra gelmedi.Sonraki tarihe başvurdum yine yedek:silent: Kaskımı da peşinen aldım fuardan LS2 çeneden açılır kask.

İyi akşamlar arkadaşlar ben de nihayet mayıs teslimli sıfır gv250 min siparişini verdim Bursa dan. :) 200 YTL kapora verdim. 300 YTL de plaka işlemleri için talep ettiler.Ama maalesef mayıs başı teslim bu arada ehliyet işlemlerini halletmeye çalışacağım.Honda Motosiklet Eğitim Merkezine de başvurdum ama ilk eğitimde yedektim sıra gelmedi.Sonraki tarihe başvurdum yine yedek:silent: Kaskımı da peşinen aldım fuardan LS2 çeneden açılır kask.

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
Honda sh125
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz saka maka baya kalabalik olduk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar