Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abimin emeğinin hakkı elbette ödenmez,ama gün gelir bu emeğinide karşılıksız kalmaz...
Bazı olayın tamamını bilmeyen arkadaşlarıma izah ediyim.
Kaç defa abi uykun varmı vs diye uyardım.
Kaç defa emeğinin karşılığı ödenmez vs gibilerden kelimeler sarfettim.
Ayrıca aldığı hayır duası.
Sapla samanıda karıştırmayalım,ben burda izmitte yaptırabilceğim bir sorun değildi bu!
Anca eşe dosta yaptırılabilcek bir durumdu.
Evet kıytırık bi gösterge ama dostluk ve aradaki muhabbet önemli olan.
Müsaitlik durumunu gözetmiyecek bir insan değilim.
Ayrıca iletişim,insan ilişkileri vs üzerine kendi kendime düşündüğüm belki yüzlerce gecem olmuştur,anlatmak istediğim kime nasıl davranılması gerektiğini nerde nasıl hareket edlmesi gerektiğini iyi bildiğimi düşünüyorum.
İrfan abimin emeğinin karşılığını nasıl vericeğimi de çok düşünüyorum düşündüm ve b ir şekilde gönüller hoş edilecektir.
Onun karşılık beklemeden yaptığını bilsemde,olması gereken budur.
ŞU nokta beni çok kırdı bazı durumu bilmeyen arkadaşların,1hariçten gazel okuması" beni tanımıyolar,aradaki muhabbet bilmiyolar.Şurda ufakta olsa sevincimizi oaylaştık Mt bizim ailemiz dedik.
Sözüm meclisten dışarı.Son zamanlarda bazı böyle her b.ka muhalefet insanlar türedi,insanın sevincini kursağında bırakıyolar.
HELAL OLSUN!
furkancim relax ol kafana takma. bir ara musait olunca goruselim su vites gostergesiyle devir sati baglantilarinida yapalim canini sikma burada anlatilmaya calisilqn seyler cogu zaman yanlis anlasilir
tarismaya meyil vermeyelim keyfini bozma rahat ol