[Kocaeli - MT]

koray sabah seni gördüm hacı bende arabayla gidiyodum işe
gölcüğün çıkışında tek şeritli yolda

doğru görmüşün kanka.. bugün karamürsel gölcük gazladım.. bi irfan agaya gittim bide aykuta uğradım..
ben normalde çok süratli giderim nasıl gördün ki beni.. :p

yerin dardı moruk tek şeritte tırmalıyodun
:queen:ben o ara gördüm yoksa göremezdim

Arkadaşlar kısmette varsa Pazartesi bu motoru almaya gelicem. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-enduro-hastalarina-74329114/detay/
inşallah anlattığı gibi temizdir,cebimde ucu ucuna yetecek bir para ve içimde umutlar ile geleceğim çünkü. Pazartesi öğlen saatlerinde İzmit te olacağım muhtemelen.Boş vakti olan varsa öğle yemeğini birlikte yiyebiliriz. (Bana orada yol gösterecek birine ihtiyacım var aslında :) )

Bir de bu motoru veya sahibini tanıyor musunuz? O da MT den biri mi?

Arkadaşlar kısmette varsa Pazartesi bu motoru almaya gelicem. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-enduro-hastalarina-74329114/detay/
inşallah anlattığı gibi temizdir,cebimde ucu ucuna yetecek bir para ve içimde umutlar ile geleceğim çünkü. Pazartesi öğlen saatlerinde İzmit te olacağım muhtemelen.Boş vakti olan varsa öğle yemeğini birlikte yiyebiliriz. (Bana orada yol gösterecek birine ihtiyacım var aslında :) )

Bir de bu motoru veya sahibini tanıyor musunuz? O da MT den biri mi?

özcan abi ben gececiyim ama motorun bi takım işleri var yetişirse sana eşlik ederim.. yoksa telefondan sana bilgi veririm..motor bizim burada
yahya kaptanda yani benim oturduğum yerde

Buradan parça felan lazım olursa saat 9 a kadar ara.Saat 10 gibi otobüse binip gelicem kısmetse

Sabah işten çıktığımda çılgıncasına karla karışık yağmur yağıyordu,eve geldiğimde ise lapa lapa kar yağmaya başladı.Hava sıcaklığı 2 derece.......mazeret mazeret mazeret.... Açıkcası bu havada gö(z)üm yemedi... birkaç gün erteledik kavuşmayı :)

Özcan dostum motorun hayırlı olsun.İrfan ağa motorumu topladım işi bitti.Şimdide hastayım evde yatıyorum. :((

Evet gençler ve kendini genç hissedenler ;
pazar günü hava 19 derece ve bu beden Beykoz / Poyrazköy gezisi yapacak..
Aranızda eşlik etmek isteyen varsa buyursun bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar