[Kocaeli - MT]

İsmail yeni aynalar çok iyi durmuş orjinaller boynuz gibi duruyorya cbr250r ın zaten tek beğenmediğim tarafıydı:) bu haliyle süper durmuş:cat:

rq7

mt nin yetkili tek servisi irfan aga :cat:
aynalarda dehşet olmuş ismail güle güle kullan

aynalar çok iyi oldu gerçekten emrah görüş açısı biraz sakat ama idare eder irfan agaya gelince;
Allah başımızdan eksik etmesin :queen:

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

İsmail yeni aynalar çok iyi durmuş orjinaller boynuz gibi duruyorya cbr250r ın zaten tek beğenmediğim tarafıydı:) bu haliyle süper durmuş:cat:
sorma nihat valla ya o ne öyle geyik boynuzu gibi bende en çok aynalardan nefret ediyordum sonunda kurtuldum :flower:

görüş açısı kötü olabilir ama bende nekadar aynadan arkamı görsemde genelde yine çevirir kafamı bakarım:queen: ondan sıkıntı olmaz.

rq7

görüş açısı kötü olabilir ama bende nekadar aynadan arkamı görsemde genelde yine çevirir kafamı bakarım:queen: ondan sıkıntı olmaz.

aynen öyle ilk başta biraz tereddüt etmiştim aynaları takarken ama sonra bende senin gibi düşündüm tak gitsin irfan abi dedim :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
ismailcim küçük şeylerin lafı olmaz kardeşim kapı her zaman sonuna kadar açıktır dostlara biliyorsun :) edeple gelen lutufla döner :)

bu arada korayın peşine takılın gelin gayfeler benden :)

görsellik aslında önemlidir fakat ben her zaman işlevselliği daha önce tutarım ilk başta aynaların boylarının kısa olması içime sinmediysede taktıktan sonra yaptığım testte o kadarda kötü olmadığını görmem içimi rahatlattı , fakat üzerine kaliteli bir şekilde ledlerin tasarlanmış olması hakkaten motora ayrı bir görsellik ,işlevsellik katıyor , yani artık senin sinyal verdiğinde yanan aynaların da var ,

güle güle kullan :)

Son düzenleme:

rq7

ismailcim küçük şeylerin lafı olmaz kardeşim kapı her zaman sonuna kadar açıktır dostlara biliyorsun :) edeple gelen lutufla döner :)

bu arada korayın peşine takılın gelin gayfeler benden :)

görsellik aslında önemlidir fakat ben her zaman işlevselliği daha önce tutarım ilk başta aynaların boylarının kısa olması içime sinmediysede taktıktan sonra yaptığım testte o kadarda kötü olmadığını görmem içimi rahatlattı , fakat üzerine kaliteli bir şekilde ledlerin tasarlanmış olması hakkaten motora ayrı bir görsellik ,işlevsellik katıyor , yani artık senin sinyal verdiğinde yanan aynaların da var ,

güle güle kullan :)

abi süper oldu aynalar evt işlevsel olarak pek tatmin edici değil ama yine de iş görüyor :mrgreen: eline sağlık tekrar ben çok beğendim gören herkes de çok beğeniyor

gri cbf150 var bende gördüğün zaman durdur hacı:queen:

Dostum gördüm seni baktm hatta sende baktn ama bilmyodum uğra çayimi ic beklyorum

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Bu arada yatn 5ten sonra bosm be hatunla dolascam bulusablrz bi cay iceblrz arkadaslar var mi musait olan

Dostum gördüm seni baktm hatta sende baktn ama bilmyodum uğra çayimi ic beklyorum

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Bu arada yatn 5ten sonra bosm be hatunla dolascam bulusablrz bi cay iceblrz arkadaslar var mi musait olan
Valla mesajını daha yeni görüyorum aykut ama olsun biz görmeden geldik bugün:)
irfan abiyede uğradık saolsun çok güzel ağırladı bizi:rendeer:

Kocaeli MT ; haftaya Abant'a kimler geliyor.. Hava 14 derece ve tam motor sürülecek bir hava var... :cherry:
Geliyorum diyipte gelmeyene allah cbf 150 nasip etsin :queen:

3-5 kişi olsak yeter.. pazar günü olarak düşünüyorum.. Diğer günler kimseye uymaz zaten

rq7

aynen en uygun gün pazar olur havaya bende baktım inş.doğru çıkar :) birkaç gün sonra daha da netleşir hava durumu

aynen en uygun gün pazar olur havaya bende baktım inş.doğru çıkar :) birkaç gün sonra daha da netleşir hava durumu

valla bakalım şimdide istanbul poyraz diyorlar.. bi bilen var oarayı gezdirecek.. nasıl yapsak ki.. poyrazda çok güzel yer :silent:

rq7

valla bakalım şimdide istanbul poyraz diyorlar.. bi bilen var oarayı gezdirecek.. nasıl yapsak ki.. poyrazda çok güzel yer :silent:

ne poyraza gitmişliğim var ne de abanta bana ikisi de uyar yeter ki etkinlik olsun :queen: tabi ki gideceğimiz yeri bilen bir rehberimiz olursa daha iyi olur organizatörümüz sensin koray sen nereye dersen biz oraya :mrgreen:

ne poyraza gitmişliğim var ne de abanta bana ikisi de uyar yeter ki etkinlik olsun :queen: tabi ki gideceğimiz yeri bilen bir rehberimiz olursa daha iyi olur organizatörümüz sensin koray sen nereye dersen biz oraya :mrgreen:

tamam ismail.. sıkıntı yok istanbul poyrazköy yaparız.. orada şenol abi beykozda bizi karşılar..
sonra sohbetin dibine vurur geliriz.. maksat yol yapalım.. 3-5 kişi kafa olsak yeter

120 KM

---------- Post added 11-03-2012 at 00:00 ---------- Previous post was 10-03-2012 at 23:56 ----------

Buda hava durumu

koray sabah seni gördüm hacı bende arabayla gidiyodum işe
gölcüğün çıkışında tek şeritli yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar