Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok mu motorunun servıs kaydı? servise git en akıllıca iş o olur 15 20 lira fazla verirsin ama yeni bir motorun var ve buna değer

heyyyyyyt dağılın ulemmm :pl:
biz daha ölmedik , o motoru en ufak civatasına kadar söker takarım.... :p
patetesi en ince kabuğuna kadar soyarım...:p
yanında bide pamelayı soyarım.... sizde anca burada benzin sarfiyatını düşünün...:rendeer:
ulem çançincong, yanına ekmek döneri aldın diye hava mı atıyon.... yarın irfan agaya giderim dedikodunu yaparım... :pl:
şenol abiyi kendinize çekmeyin , o benim has kankam... kıskançlar... :queen:

önü indirince motorun başka biyerleri kalmış beğenmedim

http://img24.imageshack.us/img24/3497/hpim0356o.jpghttp://img26.imageshack.us/img26/8460/hpim0357p.jpghttp://img805.imageshack.us/img805/8125/hpim0215m.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/34...mg805.imageshack.us/img805/8125/hpim0215m.jpg eğerki sen bir ön amortisörü sökemiyorsan birdaha gelipte bu topiğe yazma motora binen adam birazda motorundan anlayacak uzun yolda kaldın neyapacaksın ozaman evin önünden ayrılma hiç...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

o gördüğün motoru varya gözünün önünde en ufak vidasına kadar dağıtır toplarım hemde bagajda bulunan anahtarlarla sen biliyorsun bagajda ne anahtarlar var!

tamam abi bilgiler için teşekkür ederim ,sen bu apaçileri dinleme benim motorumu kıskanıyorlar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
servise git sen onlar bakacağı yerleri bilirler en son neresine ne yapılmış anlarlar yoksa sıfırdan bakıma da sokabilirsin en fazla 50liraya çıkar ama ne bakım yapıldı bilirsin

oo totoş koray gelmiş len koray nasıl buluyon sen akşamları evin yolunu servis şöförü elinden tutup eve kadar çıkartıyor mu seni kaybolma diye oda duymuştur navigatörle kaybolduğunu:queen:

sen rahat ol kanki biz daha ölmedik... benim totoş sağlam ..çünkü altımızda ybr var :queen:

F54

kanka bu fritoley in cipslerinde bi kalite düşüşü olmaya başladı patatesler sanki kabuklu geliyor hay bu patatesleri soyanı .........:p

kanka bu fritoley in cipslerinde bi kalite düşüşü olmaya başladı patatesler sanki kabuklu geliyor hay bu patatesleri soyanı .........:p

ulem bekhcii31 ; ben patetes mi soyuyom.. ben paketleme/ambalaj işi yapıyorum..
el değmeden yapılıyor kanka.. patatesi makinalar soyuyor.. sen bu akşam çaprazda değilmisin..
yarın müsaitsen seni irfan agaya götüreyim :) ama sen gelmezsin.. toto yemez :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray kanka mavi olsun diye 25 gün bekledim füme vardı hemen teslim ediyorlardı ille de mavi :) ama apaçi motoru olmaz fümeden diye almadım :)

bu yamaha nın servisi burdura en yakın nerede nasıl öğrenebilirim? ymahanın sitesinden aradımda açılmadı link.

Forumdan Uzaklaştırıldı
el değmeden yapılıyor kanka.. patatesi makinalar soyuyor.. sen bu akşam çaprazda değilmisin..
yarın müsaitsen seni irfan agaya götüreyim :) ama sen gelmezsin.. toto yemez :queen:

patatesı makine soyuyorsa korayim sen neyi soyuyon :)

F54

ben kaçar beyler nöbete gidiyorum ...:king:
kanka seni fabrikaya sordum patateshaneci başı oldu dediler içinde buruk bi sevinç oldu..:queen:
abisi benim tükkan işleri daha bitmedi:)

kanka seni fabrikaya sordum patateshaneci başı oldu dediler içinde buruk bi sevinç oldu..:queen:

iyi hadi sana hayırlı işler kanka.. ben iyi bir pateteshaneci oldum..
bilirim kanka bitmez.. 10 yıldır bitmedi çünki....... :queen:

arkadaşlar 2011 ekim ayında alınmış bi ybr var.3100 KM DE .Kaç paraya satabilirim? İnternete koyacağımda ? değeri nedir :) SAYGILAR BİR DE 2011 mi yoksa 2012 mi sayılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray bu arada on boruları sökme toplarken dikkatli toplamayamazsan biyerleri gevşek unutursan sorun yaşarsın haberin olsun gidon dönmesı gibi :) ondan sona ben çocukken bisikletin on tekerini bacaklarımin arasına alıp direksiyonu çevirip yamukluğu ayarlıyordum bugün bi kaç kez motorunkıni de öyle ayarladım seninkıde öyle olmasın sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------

arkadaşlar 2011 ekim ayında alınmış bi ybr var.3100 KM DE .Kaç paraya satabilirim? İnternete koyacağımda ? değeri nedir :) SAYGILAR BİR DE 2011 mi yoksa 2012 mi sayılır
ruhsatta model yılı kaç yazıyorsa modeli odur..piyasasına bak sahibinden e

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

iyi nöbetler moruk allah kolaylık versin

İyi geceler ustalar.km saatim çalışmıyor.Kısacası km telim kopmuş.Rialliden baktım ybr için bulamadım.Başka markadan uyumlu olanlar varmı bildiğiniz veya internette site linki atabilecek olan varsa sevinirim.

valla bilmiyorum ki.Aldığımız adam bize bişi vermedi.servise gitsem orada kaydı(adam gittiyse tabii) var mıdır? birde ne zaman gitmeliyim işte?
servisin kayıt tuttuğunu zannetmiyorum motor alana verdikleri bir kitapcık var onu kaşeleyip imzalıyorlar ve eğer ikna edemezsen normal servis ücreti alırlar ben artık sevise götürmeyeceğim çünkü yaptığı birşey yok sadece yağ değiştiriyo ve 55 tl para alıyor bir yağı da değiştiremezsek ölelim ya kullanma kitapcığını internetten indir onu uygula zaten pek bakım isteyen bir motor değil koy yağı yürü git

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

bu yamaha nın servisi burdura en yakın nerede nasıl öğrenebilirim? ymahanın sitesinden aradımda açılmadı link.
demekki aramasını bilmiyorsun http://www.servisnoktalari.net/motosiklet/burdur/yamaha-servisi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar