fatih kardeşim çok teşekkür ederim hatırlaman çok büyük incelik bende açık bıraktım sayfayı oğlum geldi elinde pasta bide istihbarat yaptırmış anneme arattırıp ben evdemiyim diye insanın evladının çalışmaya başlayıp elinde birşey alıp gelmesi bambaşka bir duygu allah bütün babalara nasip kısmet etsin tabii evlat gelince benim bilgisayar off oluyo sayfayı açıkbırakıyorum ama geri dönünce beni atıyo yeniden giriş yapmam gerekiyor çözemedim ...hayırlı yolculuklar ramazan abi motorla mı gidiyorsun geriye gene
şenol abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inş. allah her daim yanında olsun
slm abilerim motoru satılığa çıkardım ancak satılsada olur satılmasada bilginiz olsun sadece
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-ybr-motorlu-salcano-wolf-125-77208524/detay/
adaşım hayırdır neden böyle bi karar aldın anlamadım ki:farao:
beyler iyi geceler sayfa donmuş gene nerde bu millet
hayırdır fatih..
ne oldu kardeşim.. parayı buldun galiba![]()
sen de koray gibi fıııs motorculardan çıktın yani![]()
D&R Malatya park tan hareket edip türkiye turu yapıp Akçalı sok.ta bitiricam diyorsun olayı yani güzel bizde toplaşa bilirsek yaza bir Karadeniz turu yapalım diyoruz ama bakalım kısmet Selam YBR topic'i hayırlı cumalar benzin olayına gelince senin motora kastınmı var niye bağırtıyorsun okadar ben önde 14 dişli varken uzun yolda 6000-6500 devirde vites değiştiriyordum şehiriçinde ise 5500-6000 devirde şimdi önde 16 dişli var uzun yolda 6000 devirde şehir içi 4000-5000 devirde vites değiştiriyorum zaten benim motor uzun yolda max.8750 devir vuruyo 123 Km/h süratte zorlama okadar motoru kışın neysede yazın sakınha yüksek devirde kullanma önde 14 dişli varsa 6000 i geçtimi at bir üste bak benzin sarfiyatı nasıl düşüyo
maxi senin motor harbiden çok yakıyor ben motoru karda -10 da kullandım 375 km yol gidiyorum hep şehir içi eğer her zaman uzun yolda kullansam 450km de anca yedeğe düşer birde vitesleri değiştirirken 6 veya 7 bin devirde değiştir fazla anırtma güzelim ybr yi bence çok üzüyorsun oda seni benzin konusunda üzer bak söylemedi deme..
hem eylül 3 ü gibi hangi güzargahta olacaksın ben büyk ihtimal muğla marmaris civarında olabilirim bi rota hazırlayalım ortak bi yerde buluşalım 3 veya 4 gün birlikte takılalım sana uyarsa![]()