Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.a ybr team.. naparsınız..
ben iyi değilim fabrikadaki makineler bana ateş ediyor... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
a,s, korayim ben de iyi değilim benimde gözümde şeritler dümdüz olmaya başladı koyarım böyle işe ya

hayırlı yolculuklar ramazan abi motorla mı gidiyorsun geriye gene :D

şenol abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inş. allah her daim yanında olsun
fatih kardeşim çok teşekkür ederim hatırlaman çok büyük incelik bende açık bıraktım sayfayı oğlum geldi elinde pasta bide istihbarat yaptırmış anneme arattırıp ben evdemiyim diye insanın evladının çalışmaya başlayıp elinde birşey alıp gelmesi bambaşka bir duygu allah bütün babalara nasip kısmet etsin tabii evlat gelince benim bilgisayar off oluyo sayfayı açıkbırakıyorum ama geri dönünce beni atıyo yeniden giriş yapmam gerekiyor çözemedim ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

fatihim makine güzelmiş neden satıyorsunki gayet temiz

F54

adaşım hayırdır neden böyle bi karar aldın anlamadım ki:farao:
beyler iyi geceler sayfa donmuş gene nerde bu millet

aha yine atmış yazı yazayım dedim bu hakkınız sayfayı yenileyin yada tekrardan giriş yapın diyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazen tekrar giriş yapmak gerekiyor..beni hatırla boşa düşüyor..

starda komedi filmi var izleyen varmı çarşı kadınlar gününede karşı diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

atlatikolu bayanlara kadınlar günü diye 3-0 yeniliyo

adaşım hayırdır neden böyle bi karar aldın anlamadım ki:farao:
beyler iyi geceler sayfa donmuş gene nerde bu millet

fatih abi aslında deneme koydum gibi bir şey müşteri çıkarsa satacağım bakalım.

hayırdır fatih..
ne oldu kardeşim.. parayı buldun galiba :p

yok abi ya para bulmadım cepte metelik yok motoru şimdi koyayım dedim zaten 1 seneden önce satılmaz o merak etmeyin sonuçda ybr değil benim motor :p

bu arada satılsın diye acelem yok motorumdan çok memnunum çok şükür

sonunda önü indirdim 3 farklı direksiyon taktık ikisi kısa geldi gaz kollarını felan takacak yer kalmadı biri oldu o da çok uzun oldu onu taktım fazla indirmedim tek kişi vurmuyor 2 kişi hafif vuruyor yarın yapıştırma felan kaplıcam vuran yerleri resimleri felanda atacam yarın

sen de koray gibi fıııs motorculardan çıktın yani :)

abi ben yaz kış motosiklet üstündeyim. 19 aydır motosiklet kullanıyorum 150 zc ile 15.500 havalar -5 ile - 10 derece olmasına rağmen ybr ile de 1500 km yol aldım. ben de fıs motorcuysam yani :)...

normalde motosikletle gelirdim ama tek gelmiyorum. bir de izin günümü yaza saklıyorum o yüzden. yoksa yazın şöyle 3650 km kadar bir planım var. 1 ay yollarda olacağım. çadırımı uyku tulumumu reşo yakıtımı sucuğumu ekmeğimi alıp gezeceğim :).

http://g.co/maps/4fsxs

gelelim ybr citymin son durumuna;

270 km yol aldıktan sonra yedek depoya düştüm. 100 km 3 litre yakıyor. vitesleri 10 bin yerine 9 binde değiştirmem 100 kmde 0.3 litre farkettirdi :). havalar ısınınca jikle de kullanmayınca daha da düşecek eminim. bir de adam gibi vites değiştirsem...

siz nasıl yedek hariç 500 km gidiyorsunuz anlamıyorum. şunun yolunu yordamını öğretin lütfen.

yolda giderken debriyaja basınca ayağıma çok hafif tık tık bişey vuruyor. inşallah motorda sıkıntı yoktur.

a.s. fatih görmedim kuusra bakma

D&R Malatya park tan hareket edip türkiye turu yapıp Akçalı sok.ta bitiricam diyorsun olayı yani güzel bizde toplaşa bilirsek yaza bir Karadeniz turu yapalım diyoruz ama bakalım kısmet Selam YBR topic'i hayırlı cumalar benzin olayına gelince senin motora kastınmı var niye bağırtıyorsun okadar ben önde 14 dişli varken uzun yolda 6000-6500 devirde vites değiştiriyordum şehiriçinde ise 5500-6000 devirde şimdi önde 16 dişli var uzun yolda 6000 devirde şehir içi 4000-5000 devirde vites değiştiriyorum zaten benim motor uzun yolda max.8750 devir vuruyo 123 Km/h süratte zorlama okadar motoru kışın neysede yazın sakınha yüksek devirde kullanma önde 14 dişli varsa 6000 i geçtimi at bir üste bak benzin sarfiyatı nasıl düşüyo

F54

maxi senin motor harbiden çok yakıyor ben motoru karda -10 da kullandım 375 km yol gidiyorum hep şehir içi eğer her zaman uzun yolda kullansam 450km de anca yedeğe düşer birde vitesleri değiştirirken 6 veya 7 bin devirde değiştir fazla anırtma güzelim ybr yi bence çok üzüyorsun oda seni benzin konusunda üzer bak söylemedi deme..
hem eylül 3 ü gibi hangi güzargahta olacaksın ben büyk ihtimal muğla marmaris civarında olabilirim bi rota hazırlayalım ortak bi yerde buluşalım 3 veya 4 gün birlikte takılalım sana uyarsa:)

D&R Malatya park tan hareket edip türkiye turu yapıp Akçalı sok.ta bitiricam diyorsun olayı yani güzel bizde toplaşa bilirsek yaza bir Karadeniz turu yapalım diyoruz ama bakalım kısmet Selam YBR topic'i hayırlı cumalar benzin olayına gelince senin motora kastınmı var niye bağırtıyorsun okadar ben önde 14 dişli varken uzun yolda 6000-6500 devirde vites değiştiriyordum şehiriçinde ise 5500-6000 devirde şimdi önde 16 dişli var uzun yolda 6000 devirde şehir içi 4000-5000 devirde vites değiştiriyorum zaten benim motor uzun yolda max.8750 devir vuruyo 123 Km/h süratte zorlama okadar motoru kışın neysede yazın sakınha yüksek devirde kullanma önde 14 dişli varsa 6000 i geçtimi at bir üste bak benzin sarfiyatı nasıl düşüyo

yok abi, malatya yazmıştım orası otomatik eklemiş. malatyapark evime 200-300 metre yakın. 3650 kmde 500 metre o kadar farketmez dedim :). valla motorun sesini çok seviyorum. 9000 devirde vites değiştirmek çok güzel :). tabi sarfiyat da ona göre. şehir içinde 4000 devirde motosiklet çok isteksiz oluyor ama. 5000-8000 arası güzel gidiyor. bu sefer benzin aldığımda 6000 devirde değiştireyim 1 kere denemek için. bu sefer de hız olarak yavaş kalırım diye düşünüyorum. orijinal dişli üzerinde. 14 ben de düşünüyorum. sürekli uzun yoldayım zaten.

maxi senin motor harbiden çok yakıyor ben motoru karda -10 da kullandım 375 km yol gidiyorum hep şehir içi eğer her zaman uzun yolda kullansam 450km de anca yedeğe düşer birde vitesleri değiştirirken 6 veya 7 bin devirde değiştir fazla anırtma güzelim ybr yi bence çok üzüyorsun oda seni benzin konusunda üzer bak söylemedi deme..
hem eylül 3 ü gibi hangi güzargahta olacaksın ben büyk ihtimal muğla marmaris civarında olabilirim bi rota hazırlayalım ortak bi yerde buluşalım 3 veya 4 gün birlikte takılalım sana uyarsa:)

gerçekten çok yakıyor. devirli kullandığımdan, jiklesiz çalışmadığından ve rüzgardan dolayı bence. burada 1 km kadar bir alt geçit var. normal yolda 95e zor çıkan ybr burada rüzgar olmadığı için rahatça 100ü deviriyor. jikleyi 2 dakikada kapattığımda gaz yemiyor sanki. rölantideyken gaz verince devirlenmeyip stop etme eğilimine giriyor ama 3000 deviri geçince motor rahat çalışıyor. karbüratörde pislik var gibi.

abi tatili ise yazın başında düşünüyorum. temmuzun başı gibi 1 ay izni çakacağım. keşke aynı zamanda çıkıp görüşsek ama eylül benim için çok geç olur.

F54

jikle yi aç 2 dakika kendi çalışsın sonra açıkken bin git 2 dakika da jikle açık devam et:cat:
tatile yanlız gidiyorum o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar