MT Yarışma: Benzin Fiyatı ne Zaman 5 Lirayı Geçecek?

2013 ekim-kasım gibi 5 lira olur bence. 2009 yazında 3 liraydı hatırlıyorum daha arabayla rahat rahat gezebiliyodum 100 liraya depo doluyordu.
Bu sene içinde 5 lira olursa artık benzin fiyatını kimse tutamaz alır başını gider o yüzden yavaş yavaş artar kanaatindeyim.

3 Temmuz diyim de bari doğum günü hediyem olsun 5 Tl lik benzin:cherry:

bence bu sene olmaz 5TL, maksimum 4.99 psikolojik siniri ile biter :queen: ben kazandim ama odul kalsin :p

Türk Milli takımımız Dünya Kupasına katılmaya haz kazansın 7.5 lira bile olur, 2002'De Bi üçüncü olduk %30 zam yaptılar; tabii arada kaynadı gitti :cherry:

Benzin 5 liraya geldiğinde insanlar için psikoljik sınır olduğundan birkaç defa indirim-bindirim taktiğiyle fiyatla bilinçli olarak oynanır ve iş oyuncağa döndüğünde olay esprisini yitirir insanlar konuşmaktan sıkılır:)

benim asıl merak ettiğim benzinin kaç kere 5 tl yi görüceği:p 3 ten aşşağı olursa ekonomimiz süper enflasyon yok halkın alım gücü(!) yerinde diyen Tayyibbe hakkımı helal etmem..

Opetin müstakbel damadı olduğumdan sanırım yarışmaya katılamayacağım. Ama arkadaşlara tiyo vermek isterim. Benzin 5 tl , olursa ekime kadar, olmazsa kasıma kadar olur :D

18 Kasım 2012'de benzin fiyatı ilk defa 5 TL'yi geçecek, yoğun kamuoyu tepkisyle(!) devlet sözlü olarak uyarı yapacak ve zammı geri aldıracak. Bir hafta haberlerde gündemde kalacak bu olay,Brent ham petrol fiyatının artması nedeniyle 23 aralıkta 2012'de 5.04 krş olacak...

O kazık benim olacak, kime sinirlenirsem sokacam kazığı, sokacam kazığı :flower:

10 tl olsa ne fark eder herkes alıp kullanacak varmı eylem yapmak isteyen yok biz KOYUN oldukca coban çok olur sıkıntı yok inanın motorcular eylem yapsak araba kullananlar size ne oluyor der.alırlar bizide içeri motorcullar örgütü olarak silivride yatarız.

YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!! Artık devletimizden şöyle benzne 2 tl indirim geldi açıklaması bekliyoruz hakikaten yeter ya.... Kıbrısta bile burdan gittigi ahalde 2750 burda 4500 tl yuh diyorum baska bsey demiyorum

Benzine 2 tl indirim gelse istanbul trafiğini düşünemiyorum :cherry: insanlar stok yapar valla :sunny: en azından ben yaparım nolur nolmaz :king:

Benzine 2 tl indirim gelse istanbul trafiğini düşünemiyorum :cherry: insanlar stok yapar valla :sunny: en azından ben yaparım nolur nolmaz :king:

İçerler bile abicim, herkes petrole yüklenince arz-talep dengesinden fiyatlar yine 4.33 olur :cherry:

haziran sonu temmuz başı 5tl olacak net tarih verecek olursak

28 haziran 2012 ila 17 temmuz 2012 arasında benzine son yapılacak zamcuk ile 5 tl olacak

2017 yılına kadar hükümet ve bu zamlar devam ederse litre fiyatı çooook çok rahat 10lirayı geçecektir

Eh hamd olsun ki bisikletimiz var anamızıda alır gideriz....

Not: zamlarda emeği geçen tüm kişi kurum ve kuruluşlarının tez zamanda benzin içinde yanarak boğulmasını temenni eder saygılar dilerim....

Not2: bazen düşünüyorumda bu adamlar yol yapmamak trafik sorununu halletmek için mi yapıyor bu zammı. Eğer öyleyse benzin çok pahalı olursa millet garajdan motorunu arabasını çıkaramaz yollarda daha az trafik olur daha az eskir eskise bile daha az insana batar insanlara daha rahat pembe tablolar çizeriz düşüncesindeler mi anlayamadım ki...

50cclik motoruma bile benzin alırken hesap kitap yapıyorum (maalum öğrenci bütçesi). Ben az yaksın ucuz ucuz gezeyim işimi görsün diye aldım şu son zamlarla resmen kucağa alıyorlar insanı, hatta çoğu zaman tabanvaya kuvvet yürüdüğüm oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar