MT Yarışma: Benzin Fiyatı ne Zaman 5 Lirayı Geçecek?

YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!! Artık devletimizden şöyle benzne 2 tl indirim geldi açıklaması bekliyoruz hakikaten yeter ya.... Kıbrısta bile burdan gittigi ahalde 2750 burda 4500 tl yuh diyorum baska bsey demiyorum

Yapma harun hocam.. Ne 2 TL indirimi.. Kafayımı yedin.. 2TL indirim yapıcaklar, bindirmedik yer bırakmıyacaklar.. Yapmasınlar 2 TL indirim fln.. Yazıktır günahtır Türk Halkına...

Son bahar başlarında ulaşır 5 TL ye...

Türkiye

Kişi başına düşen milli gelir : 18068,26 TL
Milletvekili aylık maaşı : 10596,80

Asgari Ücret

NET ELE GEÇEN (Asgari Ücret + AGİ) : 701,14 TL

Benzin Kurşunsuz 95 Ok. : 4,57 TL

Vur kırbacı ampul vuurrr.. Nasıl olsa sırtımız nasır tuttu , hissetmiyoruz :pr:
Bu orantısızlıkla mayısın sonuna kadar 5 TL yi buluruz diyorum.. Ayrıca şunu söylemeden
edemeyeceğim, bir insan para kazanırken helâl olmasına dikkat etmeli.. Benden çalıp başkası yememeli..
Dışarıdaki hırsızları içeri atıyorlar.İyide yapıyorlar ,adam karnını doyurmak için bile ekmek çaldığı olabiliyor..
Yaa içerdeki hırsızları ne yapıyorlar.. Yurtdışına mı kargoluyorlar..:farao:

Vallahi Hocam Kazığı yemek (Hediye almak) istemiyom ama tahminimce
2 Ocak 2013 de 5 tl olur neden seneye ve 2 ci gün : çünkü adam dicekki yav bu sene çok zam yaptık benzine bare 2 gün oyalayakda seneye zam yapmış olak dicek :p
Bakın bizi ne kadarda düşünüyor Sayın Başbakanımız :p
NOT : Lütfen siyaseti karıştırmayalım bir topic dede olay olmasın yahu :)

tcs

Benim merak ettiğim hükümet istese benzin fiyatlarını düşürebilirmi? Çevremdekiler mecbur yapmak zorunda falan diyor bazısı hükemet el atsa düzerlir diyo .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçer geçer
zamcıklar devamlı heryerden çoğalıyor bu ülkede

Hala bir eylem planı yapmayıp klavye başında tepki göstermemiz takdir edilecek bir davranış gerçekten.

Benim merak ettiğim hükümet istese benzin fiyatlarını düşürebilirmi? Çevremdekiler mecbur yapmak zorunda falan diyor bazısı hükemet el atsa düzerlir diyo .
düşer ama kümesdeki kazlardan sürekli çok almak yerine dışardaki kazlarıda kümese toplaması lazım.

Hükümet isterse nassı çuvalla kömür dağıtıyo.... Bidonla benzin de dağıtır, isterse.. Hatta asgari ücretten vergi bilem almaycam valla der.. İşte o zaman gürgenin meşenin kocamanı girecek demektir. Dün gece 4.76 TL den aldık.. İki günlük 10 kuruşluk indirime denk getiremedik. Hep bindirime denk gelio zati..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar