Ana sayfadan bu başlık linkine tıkladığımda Google Chrome şu uyarıyı veriyor, yinede devam et dedim girdim, inş, virüs falan girmez:
www.motosiklet.net sayfasında, kötü amaçlı yazılım dağıttığı bilinen bayrakyayincilik.com sitesine ait içerik var. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Neyse ben, 5 tl olur mu bilmem ama, kurban bayramından önce mutlaka bi zam daha bekliyorum, millet yine geçen bayram olduğu gibi akaryakıt satışlarında rekor kırılmasına sebep olacak, yine kimse, benzin çok pahalılandı, bu bayramda gezmeyelim demeyecek ve satışlar rekor kıracak, zam yaptığı halde talebin kesilmediğini veya azalmadığını gören devlet bu bayram fırsatını kaçırmayacaktır. Kimse kusura bakmasın, bende devlet olsam zam yaparım, hiç isyan yok, talepte azalma yok, aksine zamlarla birlikte talep artışı dahi var. (Ramazan bayramı satışlarında petrol ürünlerinde satış rekoru kırıldı. İstanbul' da birinci oldu). Başkaldırı yok, dolayısıyla kimse kusura bakmasın. Suçlu bizleriz. Bende satmış olduğum mala zam yaptığım halde talep arttığını görsem, isyan veya baş kaldırı da olmadığını anlarsam elbette zam yaparım, yani ben salakmıyım yaw

Ticaret yapıyoruz her halde, devlet te ticaret yapıyor.