Samsung galaxy s2 kullanan varmi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba ay sonuna dogru beyaz bir galaxy s2 almayi planliyorum kullananlar bilenler varmi bu cihazi tesekkürler :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben kullaniyorum.
Sorun ne?

Forumdan Uzaklaştırıldı
oyunlar bedava :D

İşlemci hızı ve kullanımı çok güzeldir.Pek eksi yanı yok :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
artilari ve eksileri nedir senin icin :)
Simdiye kadar aradigim herkesle görüsebildim, bir problem yok.:)
Ne ararsan var.
Ama sarj canavari.
Bir de üzerinde gelen navigatör yetersiz, daha iyi bir sey indirip kullanmak lazim.

ilk çıktığında almıştım...
telefon tam bir performans canavarı...
limitlerini sonuna kadar kullanıyorum...
şu zamana kadar 4 kere servise gitti, 3'ünde anakart değişti...
ve samsung hala cihazı değiştirmedi..
genel olarak problemli bir cihaz, özellikle çekme problemi çok yaşarsınız...
şarjı bir gün ancak gider...
he bugün yine telefon alacak olsam bu yine s2 olurdu...
ama biraz daha beklemeni tavsiye ederim, nisanda s3 geliyor söylentileri dolaşmaya başladı...

Ben çekim problemi yaşamıyorum. Nette özellikle wifi alıcısının kötü olduğu yönünde söylentiler var lakin HTC'den daha iyi (Sensation ve Z). Şarj normal kullanımda bir güne yetiyor, ama evet bu makineler şarj canavarı. Biraz büyük kalabiliyor alet ancak inceliği bir miktar bu açığını kapatıyor. Oyun oynayınca oldukça ısınıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tesekkürler arkadaslar yorumlariniza istinaden s2'den vazgecip yarin iphone 4s almaya karar verdim en azindan onun hakkinda pek sikayet yok umarim performans konusunda beni hayal kirikligina ugratmaz Allah'a emanet olun :)

iphone 4s'te internet,oyun,gps kullanırsan şarjı 1 gün,sadece konuşmak için kullanırsan 2 gün gidiyor.Ayrıca; bluetooth'dan dosya transferi yok sadece kulaklıklara bağlanabilirsin,jailbreak yapmadan da ücretli uygulamaları ücretsiz indiremezsin.

Kocaeli İl Temsilcisi
timur ben şunun şurasında 6 aya kadar takoz bir telefon kullanıyordum nokianın 61 00 mı desem 51 00 mı desem hatırlamıyorum :) daha sonrasında LG optımus black ile tanıştım ,ayfon diye tabir ettiğimiz telefonları kullanan arkadaşlarımın ilgisini çekiyor diyebilirim :)

şarj olayı hepsinde olduğu gibi tapa gaz basarsan km de oldukça fazla yakmakta ve bir günde yedeğe düşmekte ama onun dışında eski telefonuma nazaran uzay teknolojisi diyebilirim :)

performansta artı ve eksileri olabilir ayfonlarla lakin fiyat aralığına gelince kesinlikle önerilebilecek bir telefon olduğunu düşünmekteyim memnunum fiyatıda diğerlerine nazaran çok uygun ,

tabi zevk senindir :)

öte yandan arkadaşlar neden birbirinizi yiyorsunuz sürekli , atraksiyon halindesiniz, yapmayın gözünüzü seveyim yahu bize mt ye yakışırmı böyle sürtüşmeler :)

Bence ilgilendiğin şeyin yarı fiyatına bişey almak herzaman daha mantıklı:p

Ayni işi görüyomu? bitti! Paranın yarısı cebinde boşver hacı:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Niye daha fazla veriyim ki? Beyin bedeva...Bedeva yaaa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar