- Katılım
- 25 Haz 2010
- Mesajlar
- 14,965
koray yavrum bırak böyle asparagas haber yapmayı gerçeklere dönelim sen ne zaman mişlen alacaksın alda bi tecrübe edelim bakalım pirelli ye yakın bi kalitede mi,?[url]http://img69.resimup.net/di/UBJP.jpg[/URL]
Çinli Güvenlikçiye patlak lastik tuzağı
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kocaeli ve Sakarya'da faaliyet gösteren bazı şirketlerle ticaret yaptığı öğrenilen Çinli Güvenlikçi Fatih Çayır (28), bir bankanın merkez Sakarya şubesinden 12 TL 63 kuruş çekerek, çin yapımı motosikleti ile yola çıktı.
Bir süre sonra vatandaşların ikazıyla Serduvan civarında lastiğinin patlak olduğunu gören Çinli Güvenlikçi ile tercümanı Alanyalı salcano fatih lastiği değiştirmek için motordan indi.
Bu sırada adres sormak bahanesiyle Fatih Çayır’ın yanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, motosikletin topcasesinde bulunan parayı çalarak kaçtı. Kısa süre sonra soyulduğunu anlayan Çinli Güvenlikçi, polis merkezine başvurdu.
Polis yetkilileri, hırsızların Çinli Güvenlikçinin banka şubesinden itibaren takip ettikleri ihtimalini değerlendirerek, bölgedeki MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.