[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla geçen motomax taki arkadaşla 1 saate yakın sohbet ettik.en500 üzer dedi.v motor olmayan chopper olmaz olamaz ben olsam,ki ben kendi seçeneklerimden en500ü çıkardım.
Venox öyle böyle değil aşırı kaslı bi makina.28hp titreşim yok gibi bişey.parça sıkıntısı olabilir mi bilmiyorum.ama bana sorarsan venox derim.

evet motorumu sattım tamam yeni motorlara bakma zamanı geldı.

aklımda 2 tane motor var 2 sınınde artıları var ne yapsam ?

1. en500-1999 model (evet model dusuk bıraz, yakıt bıraz fazla, japon makina, gidişide gayet iyi olduğunu soyleniyor, parça biraz pahalı)
2. venox 250-2008 model (model iyi, yakıt iyi, japon değil, titreşim olmadığını soyluyolar, parça bulursun diyolar)

evet yorumlarınızı almak isterim.

Hyosung gv 250 derim..

selam Ankara duyduk ki yine beyaz örtü bürünmüş üzerinize , kimler geliyor fuara ?

Valla geçen motomax taki arkadaşla 1 saate yakın sohbet ettik.en500 üzer dedi.v motor olmayan chopper olmaz olamaz ben olsam,ki ben kendi seçeneklerimden en500ü çıkardım.
Venox öyle böyle değil aşırı kaslı bi makina.28hp titreşim yok gibi bişey.parça sıkıntısı olabilir mi bilmiyorum.ama bana sorarsan venox derim.

Venox piyasada kalmadı ünal abide vardı satıyorsa bir irtibata geç derim ama satmıyordu en son ben sorduğumda.... güzel alet hoş alet yalnız grenajlarının bi kısmı kenanın motordaki gibin plastik oluncu düşündürmüştü beni :p hani benimki hepten nylon zaten de. ne bilim çapır bu aga...

HERKESE İYİ AKŞAMLAR,

BEN ANKARADA ÖĞRENCİYİM DÜN SONUNDA BİR CBF 150 ALMAYI BAŞARABİLDİM

AMA MOTORUN BİR İKİ SIKINTISI VAR BURDAN YOL GÖSTEREN OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM

MOTOR SON 3 AYDIR YATTIĞI İÇİN AKÜ BOŞALMIŞ,

BİR İKİ SAAT GEZ ŞARJ OLUR DİYORLAR DOĞRU MUDUR ACABA?

BİR DE YAĞINI VE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU İŞİ UYGUN HALLEDEBİLECEK BİRİ VAR MIDIR ACABA?

ÇANKYA TARAFINDA OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)

Öncelikle motorun hayırlı olsun yiğido.
Çankaya tarafında ben varım hafız bi haftasonu malzemeleri al gel bana beraber sohbet muhabbet eşliğinde dediklerini yaparız.Akünü de dedikleri gibi yap istersen olmadı şarja veririz bizim o tarafta bir yere..haberleşelim görüşelim :cat: hatta bu akşam buluşmamız var kızılayda çık gel tanışmış oluruz...

29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5- Nur*
6- Yunus
7- Viragon (Özgür)
8-???
9-???
10-???

buluşmaya erken gelecek var mı...birde gideceğimiz yerin konsepti nedir bilgi verir misiniz?

29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5- Nur*
6- Yunus
7- Viragon (Özgür)
8- hakan (bir sıkıntı cıkmazsa)
9-???
10-???

Ben erken gelebilirim.bi işim var birazdan evden çikacağım.kızılaya doğru işlerimi hallederek gideceğim.bar pub tarzı bi yer
Buğra'nın atkısı bende onu da getireyim

anladım hocam çok teşşkürler havalar düzelirse ve bulabilirsem dediğin yere giderim ama yine de çankaya da bir babayiğit tamirci çıkar diye de dua ediyorum:)

bide trafik sigortası sordum anadolu sigorta 181 dedi çok yüksek değil mi?

en fazla 90 olur diye düşünmüştüm bilgisi olan var mı acaba?

Sigorta olayı bayabi yüksek olmus benim Harleye sigorta için 88 tl kasko için 680 tl verdim. Alianz sigorta, ulaşamayan yardım isteyen arkadaşlar yardım edebilir...

1. en500-1999 model (evet model dusuk bıraz, yakıt bıraz fazla, japon makina, gidişide gayet iyi olduğunu soyleniyor, parça biraz pahalı)
2. venox 250-2008 model (model iyi, yakıt iyi, japon değil, titreşim olmadığını soyluyolar, parça bulursun diyolar)

Hocam geçen sahibinden de vardı Ankara'dan 2004 model bir EN500, muhtemelen türkiye'ye gelen son partiden, renkleri şu siyah-yeşil olandan, 7750TL idi, çok da temiz görünüyordu ama kısa bir süre sonra ilan kalktı, satıldı muhtemel fakat bazen ilan yeniden açılabiliyor, takip etmekte fayda var :cat: onun dışında kişisel görüşüm; Venox pek hoşuma gitmiyor, EN500 gibi özgün bir makina değil, Türkiye ye hiç gelmemiş olan Honda Magna 250 nin çakması, öyle olunca da soğuyor insan bir parça...

Biz erhanla birlikte oturuyoruz içeri girer girmez sağdaki ilk masadayız.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS

abicim madem 250cc kategorisi var hyosung gv250 nıye düşünmüyorsun...
bu motoru kullanana kadar bayağı hafife almıştım....yüksek devirde iyi gidiyor namıssız :)

Söylediğin gibi 2 motosikletin de artıları eksileri var. Uzatmadan şöyle söliyim 2sine de bak; en temizi içine sineni hangisini bulursan onu al, bence en hayırlısı mantıklısı budur. 2. elde en önemlisi bu çünkü.

Motosikleti
VFR1200X
Süper bi toplaşmaydı :cat: Şu kış günündeki eğlenceli ortam beni yaz için daha da heyecanlandırdı diyebilirim. Aramıza katılan çok değerli arkadaşlarımızda umarım memnun kalmışlardır. Birdahaki buluşmada fuara gidenleri dinleriz artık :pale:

Herkesin ayağına sağlık, on numarasınız ayrı ayrı :cherry: :cat:

Son düzenleme:
Süper olanlar da on numara olanlarda sizlersiniz.katılımlarınızla büyüyoruz.herkese ayrı ayrı teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar