Eyvallah kardeşim sağol.görkem abi geçmiş olsun sana birşey olmamış gerisi mühim değil
Teşekkür ederim Serkan.gerçekten çok üzüldüm...Allah korumuş sizi...
Aynen hocam çok tesekkur ederımÇok geçmiş olsun. O motor o hale gelirken siz üzerinde de olabilimişsiniz. Allah korumuş.
Hani verilmiş sadakanız varmış derlerya . Tam bu olay için söylenmiş gibi.
Yol ve hava durumuna göre bile hız ayarlamnabilse o bile kafidir . teşekkür ederimGecmis olsun malesef insanlarimiz hiz snrna uymamak ve ksn ks lastigi takmalari gerektigini bir turlu ogrenemedi gidip 0 araba alirlar nerden baksaniz en az 35 40 bin tl 800 tl verip kis lastigi alamazlar
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
İnşallah Sinan hocam. iyi dilekleriniz için teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Sana birşey olmaması sevindirici.
Umarım tüm hayatın boyunca en büyük felaketin bu olur.
Allah beterinden saklasınale:
Ben yazarken olayı tekrar yaşamış gibi oldum. teşekkür ederimÇok geçmiş olsun her şeyde vardır bir hayır okurken benim içim gitti ama olsun önemli olan can sağlığı hayırlısı neyse o olsun.
Aynen biraz sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür sonucu iyi oldu. teşekkür ederimBaşlıktaki perti okuyunca motorunuzla beraber sürüklenip düştünüz zannedip sizde bişey varmı diye girdim. Şükürki yok!
Zor süreç geçmiş iş maddi ve manevi olarak tatlıya bağlanmış. Yeni Motorunuzu alıp keyifle gezer acısını çıkartırsınz inşallah...Geçmiş olsun
Evet motorunuzun kaskolu olması fazlasıyla sevindirici birşey. Şanslı azınlıktan sınız. Bence kıymetini bilin.
Bakın benım motorum calındı ( 650 cc yani mobilet gibi birşey de değil ) ve ben ilk dakikadan itibaren hiç kendimi paralamadım. İçin okadar rahattıki , konuştuğum yakın arkadaşlarım içimin rahatlıgını olayın şokunu atlatamadığıma bağluyorlard. Demekki dedim benim bu motora binmemem lazımmış. Hiç takılmadım. Gittim bir scooter aldım. Çalışırım yeniden alırım dedim. Üzüldüm ara ara ama bunalıma sokmadım kendimi..
Ve sonra tam 2 ay sonra tam 60 gün sonra motorum bir şekilde geldi beni buldu. Hemde sabahın köründe uykumdan uyandırdı beni resmen. Sonra dedimki demekki 2 aylığına bimmemem gerekiyormuş.
İşim ilginci motoru aldık ve gittiği halden daha iyiydi birkaç ufak sorunu vardı halletmişler felan. Bir arkadaşım dediki yaw olm motoru servise verdin 2 ay parça bekledi gibi oldu. Benim moturuda çalsalarda bir elden geçirselerYani işin gırgırındaydık biz hala...
Demem oki bazen bazı şeyleri Allaha bırakmak lazım..
Tekrar geçmiş olsun.