2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo

Evet, sonunda motosikletimi aldığım yerden iki kişilik davetiye bulabildim (çocuk için istemezler dediler). IDO'nun da indirimli bilet kampanyasından Bursa - Yenikapı 3 kişi gidiş dönüş 48 TL'ye süper fiyattan bilet aldık, işlem tamamlandı. Haftasonu kısmet olursa ailecek fuardayız. SLR makina götürüp kalabalık durumuna göre bol bol resim çekmeye çalışacağım.

fuardan motorsiklet almak istiyen mustakbel motorcu olarak davetiye aramaya calısmadım tabıkı ucretsız gırmek ısterım ama daha o cevreyı edınemedım yapıcak bsy yok kız arkadasımla gıdıcem ıkı kısılık ucreti odıyecez artık sonucta aksesuar ekıpmanı ucuza alma fırsatımız olucak :D cumartesi gitmeyi planlıyorum sizce fıyatlar aynı mıdır yoksa pazar gunu daha ucuzlar mı bu arada gırıs ucretı ne kadar fıkrı olan vrmı ?

fuardan motorsiklet almak istiyen mustakbel motorcu olarak davetiye aramaya calısmadım tabıkı ucretsız gırmek ısterım ama daha o cevreyı edınemedım yapıcak bsy yok kız arkadasımla gıdıcem ıkı kısılık ucreti odıyecez artık sonucta aksesuar ekıpmanı ucuza alma fırsatımız olucak :D cumartesi gitmeyi planlıyorum sizce fıyatlar aynı mıdır yoksa pazar gunu daha ucuzlar mı bu arada gırıs ucretı ne kadar fıkrı olan vrmı ?

Geçen sene 15 tl idi, bu sene bilmiyorum.

davetiye bulamiyoruz diye fuara da mı gitmeyeceğız..? karı kız seyretmeye gelen borazanlar yüzünden davetiye yi düşürüyorlarsa cezasını çekelim ne yapıcaz? en azından istanbulun kroları bi parça da olsa giremez

kro olayına bende katılıyorum ama güzelim şehir'e nerden gelmiş O krolar onu engellemeli.
güzelim memleketi ne hale düşürdüler.

medem alt tabakayı fuar alanında görmek istemeyen kuruluşlar var O zaman çin malı motosiklet firmalarını motosiklet fuarına sokmasınlar olsun bitsin.
çok saçma bir düşünce içinde motosiklet sevgisi olan her vatandaşın gönül rahatlığı ile girebileceği bir katılım olmalı,motosiklet piyasasını canlı tutan begenilmeyen alt tabaka dediginiz İnsanlardır.

her ne olursa olsun motosiklet bir tutkudur kimse bunu degiştiremez.
altındaki motosiklet ile degil içindeki motosiklet sevgisiyle degerlendirmeli insanları :cat:

kısmetse fuar'da görüşmek üzere tüm Motosiklet sever dostlar'la :cat:

Fuarda motosiklet satılıyor muydu? Satılıyorsa indirim yapılıyor mu? Cumartesi fuara gelmeden motor alayım diyordum da fuarda avantaj olacaksa öyle de olur.

Fuarda motosiklet satılıyor muydu? Satılıyorsa indirim yapılıyor mu? Cumartesi fuara gelmeden motor alayım diyordum da fuarda avantaj olacaksa öyle de olur.

İndirim olayını bilmiyorum ama motosiklet satışı olduğunu biliyorum.Geçen yıl gözümün önünde Aprilia Rsv4 satılmıştı.

O an ağlamamak için zor tutmuştum kendimi. :pale:

Ferco Motor Facebook'tan davetiye kazandırıyor.Gün içinde bizi takip edin davetiye vereceğiz yazıyorlar yaklaşık 1 saat sonra mail atan ilk 10 kişiye davetiye gönderiyorlar.Ben cuma günü mail'i hazırladım; bir saat bekledim sayfayı yeniledim sürekli sonra yazı gelince gönderdim.Yarım saat sonra mail geldi: " davetiyenizi en kısa zamanda size ulaştıracağız" şeklinde.Eğer isterseniz siz de sayfayı takip edin saat 14.oo civarı paylaşım yapıyorlar.Ama haftasonu davetiye yok.Pazartesi tekrar dağıtacaklarmış..

http://www.facebook.com/vespaturkeyofficial

başvurdum 35. saniyede inşallah çıkar,bilgi için çok teşekkürler

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

veee kazandım :)

Bana özel mesajdan telefon numaranızı yazın cuma günü dışında fuardayım sizi içeri alırım.

10 kişi gelecek adamlar nası alıcan hepsini içeri...bir Necatik35 var senden içerü...:p

en iyisi ben ADMİN kardeşin tel nosunu yazayım buraya ...fuarda kapıya gelen onu arasın yardımcı olsun...:p

0 531 ...:p

Duydumki mete abi sende 10 tane bilet varmış 2'sini benim için ayırıyorsun unutma unutturma :mrgreen::p

Yok arkadaş bu sınav, ders, kurs, dershane beni bitirdi resmen ya..
Bi şeye heves etmem yetiyor Murphy kanunlarının devreye girmesi için..
Gün uydurdum planımı yaptım. Fuarın son gününe yetiştirdim zamanı.
Ama ders çıktı başımıza, pazar günü 7 de. 7 ye kadar fuar da kalmazsam zaten bi mantığı kalmıyor.
Bakalım erteleyebilirsem ya da erkene alabilirsem.. Umarım gelicem. Olmazsa yine başka seneye kaldı..

Hep öle olur :p Kar yağmasa gelirdim indire gandi yapardım ama dua et kar yağıyor :mrgreen:

Bildiğiniz ,muhattabı olduğunuz motosiklet aksesuar,bakım-tamir,satış mağazaları'ndan rica ederseniz verebilirler.Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar