2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo

Hepimiz aynen katılıyoruz da hiçbirimiz fuar organize etmiyoruz arkadaslar o adamlar da onca firmayı biraraya getiriyorsa o firmaların 4 gün içinde ayağına o kadar adam getiriyorsa ondan belli bir ücret alır, sana bana da onca firmayı biraraya toplayıp aynı çatı altında bütün ihitiyacını tek seferde tek günde kapı kapı gezmeden en iyisini en uygununu hemen şak diye bulma imkanı veriyorsa senden de ücret alır orayı kiraladığı şirkete de kendisi bi ödeme yapar olay budur, düzen budur bunu gerektirir.
Ücretsiz olmalıdır olmamalıdır bilmem benim dediğim hiç kendimizi yırtmayalım bu ekonomik düzende böyle bişey olmasını ummak en hafif tabiriyle polyanna olmaktır.

Artı Necati bey hipermarkete de bakkala da giriş ücretli değil örnek yanlış bence gidin siz marketten alın isteyende hipermarketten alsın serbest ekonomi, özgür ülke olay bu. Ama memnun değilseniz ya başka bi fuar daha yapılmasını beklersiniz bedava girişi olan, ya siz yaparsınız (burada ki sizden kastım sadece siz değilsiniz Necati bey), yada bu fuara ya bbedava bilet bulup yada parayı bastırıp gidersiniz veya tavır yapıp hiç gitmezsiniz seçenekler bunlar ama bu fuardan böyle bişey beklemeyin bugüne kadar olmamıs sey bundan sonra da olmaz bence. Beni de bu fuarın organizatörü sanacaklar vallaha değilim sadece doğrucu Davutum :)
Madem fuar organizatörü değilsiniz,nedir bu yırtınmanız o zaman :p
Bana pek inandırıcı gelmediniz.Ayrıca motosiklet fuarları başladığından beri eksiksiz takip ederim.Seçenekleri siz değil ben belirlerim.Size .....:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten kaybolmamak için ipod'umu kullanıcam navigasyonu yeterli olur umarım. :)

Navigasyona ihtiyacın yok, o güzergahta kaybolmak yetenek ister. :) Otogarın içinden metroya binip havalimanı yönüne gideceksin, havalimanından önceki durakta (İDTM, CNR, İFM) inip yürüyerek fuar alanına ulaşacaksın. Zaten metro istasyonu neredeyse fuar alanının kapısında.

motosikleti olmasa da motosiklet aşığı olduğunu kanıtlayan kişiyede beleş olsun :cherry:

Motosikletle gelmeyip ruhsatı gösteren de geçer o zaman.. - ki ben öyle yapardım - :)

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:05 ----------

Navigasyona ihtiyacın yok, o güzergahta kaybolmak yetenek ister. :) Otogarın içinden metroya binip havalimanı yönüne gideceksin, havalimanından önceki durakta (İDTM, CNR, İFM) inip yürüyerek fuar alanına ulaşacaksın. Zaten metro istasyonu neredeyse fuar alanının kapısında.

İşte o konuda yetenekliyimdir zaten.. Dediğim gibi 17 senedir yaşadığım gıç kadar Lüleburgaz'da bile her zaman kullandığım güzergahta kaybolmayı başarabiliyorum ben.. Hayatta kurye olmaz benden.. :)
Tam anladığıma göre otogardan hava alanı yönündeki metroya binicem, dünya ticaret merkezi tarafında inicem. Yanlış mı acaba ? Ayrıca İDTM, CNR, İFM duraklarda yazıyor mu acaba ?
Bu güne kadar tek bindiğim metro berlindeki ve viyanadakiydi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte o konuda yetenekliyimdir zaten.. Dediğim gibi 17 senedir yaşadığım gıç kadar Lüleburgaz'da bile her zaman kullandığım güzergahta kaybolmayı başarabiliyorum ben.. Hayatta kurye olmaz benden.. :)
Tam anladığıma göre otogardan hava alanı yönündeki metroya binicem, dünya ticaret merkezi tarafında inicem. Yanlış mı acaba ? Ayrıca İDTM, CNR, İFM duraklarda yazıyor mu acaba ?
Bu güne kadar tek bindiğim metro berlindeki ve viyanadakiydi :)

Evet anladığın gibi. İneceğin durakta bunlardan biri kesinlikle yazıyor. En son hatırladığım kadarıyla Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi (DTM-İFM) yazıyordu. Son durak olan hava alanı durağından önceki durak. Adının metro olduğuna bakma, ineceğin durak köprünün üstünde. :)
Otogarın içinden kalkıp tam olarak gideceğin yere giden bir metro varken kaybolamazsın, en kötü ihtimalle ters yöne gidersin metroda, bir kaç durak sonra anlayınca da geri dönersin. Metrodan ayrılmadığın ve yanlış durakta inmediğin sürece kaybolma ihtimalin yok. Ayrıca indiğin metro istasyonuyla fuar salonu arasında da fuarın servisi varmış. Yürüyerek de rahatlıkla ulaşabilirsin. 500-700 mt. civarı.

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Bana pek inandırıcı gelmediniz.Ayrıca motosiklet fuarları başladığından beri eksiksiz takip ederim.Seçenekleri siz değil ben belirlerim.Size .....:mrgreen:

ilhami abi zimirden pejo 103 ile gelmicen demi ? :cherry::p

motosikleti olmasa da motosiklet aşığı olduğunu kanıtlayan kişiyede beleş olsun :cherry:

olsun tabiki her türlü ücretsiz olmalı.

Bana her zaman saşma gelmiştir bir ürünün tanıtıldığı-satıldığı etkinlik ve ya fuar alanına girşin ücretli oması.
adı üstünde birşeyler satmaya gelmişsin firma olarak sattığın ürünleri bedavamı veriyorsun alıcı kişiye ? hayır. O zaman fuar Organizasyonunu düzenleyen firmaya masraflarını ödeyeceksiniz firma olarak.
senin ürününü almaya gelen müşteriden para istemeye hakkın yok saçma bir şey.
bana motosiklet için her hangi bir parça-aksesuar ve ya giyim gerekli oldugunda zaten fuar zamanını gözetlemeden motosiklet ürünleri satan magazaya gidip bedelini ödeyim alıyorum,fuar'ın + bir tarafı yok benim için.
fuar'a katılmam tamamen motosiklet sever dostlarla bir araya gelmek iki lsohbet etmek yoksa fuar olsa ne olur olmasa ne olur.
zaten fuar'da tanıtılan ürünler fuar bitiminden itibaren magazalar'da satılacak.

insanlara boşu boşuna ekstra külfet çıkarmanın anlamı yok hatta fuar'a gelen müşteriler için stant yapıp çay ve benzeri sıvı tüketim içeceklerinden ücretsiz ikram bile etmeliler müşterilerin bir sonraki fuar zamanını sabırsızlıkla çekmeleri için.

senelerdir katılırım motosiklet ve oto oto modifiye fuarlarına vakit buldukça

Fuar bahane dostluk şahane üzmeyin kardeşim İnsanları...
fuar'da buluşmak üzere

Admin'i takip edin yeter :p

Necati bey yırtınmamın :santa: sebebini daha önceki mesajımda Metehan Bey çok iyi anlamıs ve durumu özetlemişti sizinde anladığınızı düşünmekteyim. Bu arada Arjantinli69 nickli arkadaşımızda çok güzel demiş boşverin fuar bahane motor şahane hepinizi seviyorum bir sonraki fuarda indirim yapacağız artık merak etmeyin :queen: :p

Son düzenleme:
Necati bey yırtınmamın :santa: sebebini daha önceki mesajımda Metehan Bey çok iyi anlamıs ve durumu özetlemişti sizinde anladığınızı düşünmekteyim. Bu arada Arjantinli69 nickli arkadaşımızda çok güzel demiş boşverin fuar bahane motor şahane hepinizi seviyorum bir sonraki fuarda indirim yapacağız artık merak etmeyin :queen: :p
Hala yırtınmanızın sebebini anlamış değilim:thumright
Fuar giriş ücretinin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor:silent:
Siz şu dilinizin altındaki baklayı bir çıkarsanız diyorum:)
Sizin motosiklet severlere karşı özel bir gıcığınızmı varki,illada giriş ücreti diyorsunuz?????

Evet anladığın gibi. İneceğin durakta bunlardan biri kesinlikle yazıyor. En son hatırladığım kadarıyla Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi (DTM-İFM) yazıyordu. Son durak olan hava alanı durağından önceki durak. Adının metro olduğuna bakma, ineceğin durak köprünün üstünde. :)
Otogarın içinden kalkıp tam olarak gideceğin yere giden bir metro varken kaybolamazsın, en kötü ihtimalle ters yöne gidersin metroda, bir kaç durak sonra anlayınca da geri dönersin. Metrodan ayrılmadığın ve yanlış durakta inmediğin sürece kaybolma ihtimalin yok. Ayrıca indiğin metro istasyonuyla fuar salonu arasında da fuarın servisi varmış. Yürüyerek de rahatlıkla ulaşabilirsin. 500-700 mt. civarı.

Çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu, metroda çok sıkışırsam birine sorarım o yardımcı olur zaten.
Bakalım kaybolmadan fuara gidersek, orada da 3-4 saat kadar yalnız gezmem gerek babam anca gelicek :)

iyide benim hala davetiyem yok??

yemediler bu sene.....

benide fuara götürecek birileri yok muuuuu??? alooooo?????:joker:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
iyide benim hala davetiyem yok??

yemediler bu sene.....

benide fuara götürecek birileri yok muuuuu??? alooooo?????:joker:

Hala yırtınmanızın sebebini anlamış değilim:thumright
Fuar giriş ücretinin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor:silent:
Siz şu dilinizin altındaki baklayı bir çıkarsanız diyorum:)
Sizin motosiklet severlere karşı özel bir gıcığınızmı varki,illada giriş ücreti diyorsunuz?????

Bana özel mesajdan telefon numaranızı yazın cuma günü dışında fuardayım sizi içeri alırım.

Fuar davetiyeleri Türkiye de Motosiklet fuarı düzenlendiğinden bu yana hep ücretsizdir...
Davetiyeler fuara katılıcak olan firmalara dağıtılır,o firmalardan da seçkin müşterilerine dağıtılmaları talep edilir...
Gelen her müşteriye motosiklet maağzaları ve çalışanları fuar davetiyesi vermez ki;ülkemizde motora binen her kez kendini bende motorcuyum deyip zaten yeterince apaçilik yapıyor birde bunu fuar alanlarında göstermesinler istenilir ama onlar bir şekilde kapıdan para ödeyip almayı bile göze alarak fuara gelmişlerdir.ve bizler her sene bunları kamera yansımalarında görmüşüzdür...
Her geçen sene davetiye sayısı azaltılarak dağıtım yapılıyor önüne geçmek için ama bu denli başarılı olucak bilinmez...
Şimdi şöyle diyebilirsiniz,halka açıksa herkez gelebilir,de amacım küçümsemek aşalamak değil sadece ÇİRKİN bir görüntü oluyor ve giderek her sene daha da kötü hale ulaşıyor...
Herşeyde bir çizgi olmalı,evet herkez her yere gitmemeli öle olsa VIP te herkeze açık olurdu...nasıl VıP herkeze verilmiyorsa davetiyelerde her kezin elinde olmaması lazım..
Hal böyle olmaya devam ederse motor nasıl deyip görevli hostesi gösterip motorlar çok güzell açıklamalarını duymamış olucağız belki....

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuar davetiyeleri Türkiye de Motosiklet fuarı düzenlendiğinden bu yana hep ücretsizdir...
Davetiyeler fuara katılıcak olan firmalara dağıtılır,o firmalardan da seçkin müşterilerine dağıtılmaları talep edilir...
Gelen her müşteriye motosiklet maağzaları ve çalışanları fuar davetiyesi vermez ki;ülkemizde motora binen her kez kendini bende motorcuyum deyip zaten yeterince apaçilik yapıyor birde bunu fuar alanlarında göstermesinler istenilir ama onlar bir şekilde kapıdan para ödeyip almayı bile göze alarak fuara gelmişlerdir.ve bizler her sene bunları kamera yansımalarında görmüşüzdür...
Her geçen sene davetiye sayısı azaltılarak dağıtım yapılıyor önüne geçmek için ama bu denli başarılı olucak bilinmez...
Şimdi şöyle diyebilirsiniz,halka açıksa herkez gelebilir,de amacım küçümsemek aşalamak değil sadece ÇİRKİN bir görüntü oluyor ve giderek her sene daha da kötü hale ulaşıyor...
Herşeyde bir çizgi olmalı,evet herkez her yere gitmemeli öle olsa VIP te herkeze açık olurdu...nasıl VıP herkeze verilmiyorsa davetiyelerde her kezin elinde olmaması lazım..
Hal böyle olmaya devam ederse motor nasıl deyip görevli hostesi gösterip motorlar çok güzell açıklamalarını duymamış olucağız belki....

Malesef son zamanlardaki fuarlar anlattığınız gibi geçiyor.
Fuar için ücretsiz davetiye dağıtımı her sene azaltılsada cumartesi pazar günü fuarda izdidam oluyor.
Fuarın kapanış saatlerinde 1-2 saat önce fuar alını genelde boş oluyor ya erken saatte fuarı gezmeye gelinmeli ya da geç saatlerde.
Perşembe cuma zaten fuar boş geçiyor.

Benim de henüz davetiyem yok :( Sitenin kahvaltısına da katılamama durumum var, hadi hayırlısı...

Benim de henüz davetiyem yok :( Sitenin kahvaltısına da katılamama durumum var, hadi hayırlısı...

Ferco Motor Facebook'tan davetiye kazandırıyor.Gün içinde bizi takip edin davetiye vereceğiz yazıyorlar yaklaşık 1 saat sonra mail atan ilk 10 kişiye davetiye gönderiyorlar.Ben cuma günü mail'i hazırladım; bir saat bekledim sayfayı yeniledim sürekli sonra yazı gelince gönderdim.Yarım saat sonra mail geldi: " davetiyenizi en kısa zamanda size ulaştıracağız" şeklinde.Eğer isterseniz siz de sayfayı takip edin saat 14.oo civarı paylaşım yapıyorlar.Ama haftasonu davetiye yok.Pazartesi tekrar dağıtacaklarmış..

http://www.facebook.com/vespaturkeyofficial

Forumdan Uzaklaştırıldı
davetiye bulamiyoruz diye fuara da mı gitmeyeceğız..? karı kız seyretmeye gelen borazanlar yüzünden davetiye yi düşürüyorlarsa cezasını çekelim ne yapıcaz? en azından istanbulun kroları bi parça da olsa giremez

Motosikleti yaşam tarzı olarak benimseyen her kişinin motosiklet davetiyesi o yada bu şekilde eline geçer
ama son dk da davetiye arayanlar ,pazar günleri izdiham yaratan,boş kalabalık oluşturan çoğunluktur zaten...

Fuar da davetiye konusunda yardımcıolabilecek olan var mi? Pazar günü saat 12.00 civarı orada olacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
pcx 150 gelirmi? gelirse ne kadara satılır? Bide bilet bulamadık girişte varmış alabiliyomuyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar