Madem fuar organizatörü değilsiniz,nedir bu yırtınmanız o zamanHepimiz aynen katılıyoruz da hiçbirimiz fuar organize etmiyoruz arkadaslar o adamlar da onca firmayı biraraya getiriyorsa o firmaların 4 gün içinde ayağına o kadar adam getiriyorsa ondan belli bir ücret alır, sana bana da onca firmayı biraraya toplayıp aynı çatı altında bütün ihitiyacını tek seferde tek günde kapı kapı gezmeden en iyisini en uygununu hemen şak diye bulma imkanı veriyorsa senden de ücret alır orayı kiraladığı şirkete de kendisi bi ödeme yapar olay budur, düzen budur bunu gerektirir.
Ücretsiz olmalıdır olmamalıdır bilmem benim dediğim hiç kendimizi yırtmayalım bu ekonomik düzende böyle bişey olmasını ummak en hafif tabiriyle polyanna olmaktır.
Artı Necati bey hipermarkete de bakkala da giriş ücretli değil örnek yanlış bence gidin siz marketten alın isteyende hipermarketten alsın serbest ekonomi, özgür ülke olay bu. Ama memnun değilseniz ya başka bi fuar daha yapılmasını beklersiniz bedava girişi olan, ya siz yaparsınız (burada ki sizden kastım sadece siz değilsiniz Necati bey), yada bu fuara ya bbedava bilet bulup yada parayı bastırıp gidersiniz veya tavır yapıp hiç gitmezsiniz seçenekler bunlar ama bu fuardan böyle bişey beklemeyin bugüne kadar olmamıs sey bundan sonra da olmaz bence. Beni de bu fuarın organizatörü sanacaklar vallaha değilim sadece doğrucu Davutum![]()
Bana pek inandırıcı gelmediniz.Ayrıca motosiklet fuarları başladığından beri eksiksiz takip ederim.Seçenekleri siz değil ben belirlerim.Size .....:mrgreen: